Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tilifondan taciz etme benii mesaj hakkım yok
amaa bennn ksırımm didim sanaaaa

Çatı içeridede işte çatıya ulaşması nasıl mümkün olacak ondankorkuyorum girişten geçiş yok gibi pek ileriye.
Neyse artık yaşayıp görücem inşallah kolay geçer

Valla benim doktorun eli hafifti doğum sonrası kontrolde de benzer bişey yapıyorlar hiç anlamamıştım tabi çatı muayenesi olmadım acıtır mı bilmiyorum

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım nasılsın?
Tamam cesaretimi topladımmm

bana bakkkkkkkk
Kısırlar sultanı benimmm anla artık şunuuuu
difol git al atını katırını da be

Selam nasılsınız?

hoşgeldinn elisimmm

Kızlar ben accıkın çıkıyorum camın önünde bir pisi görüyorum ağzım sulandı onu eve alıp bir mıncırasım var

ayyyyyy kızlar çoooookkk mutluyum ya konuyla çok alakasız ama mutluluğumu paylaşmak istedim eşim zam almış veeeeeee kaynanamla aynı binada oturmaktan kurtuluyoruuumm ev alıcaz ve burdan gidicez

merhaba kızlar nasılsınız
yeni bebişimiz gelmiş
hayırlı uğurlu olsun şansı bahtı açık olsun
ben çok kötü üşütmüşüm boğazım çok yanıyor söküp atasım var

ayyyyyy kızlar çoooookkk mutluyum ya konuyla çok alakasız ama mutluluğumu paylaşmak istedim eşim zam almış veeeeeee kaynanamla aynı binada oturmaktan kurtuluyoruuumm ev alıcaz ve burdan gidicez

dahaaa ne olsunnnnn
senin adına sevindimm deryam hayırlı olur inşallahhh

Yok yok çok alakalı süper haber darısı benzer durumda olanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…