dimi yaaa
bi an baktım da neler söylüyorum benn
Çatı içeridede işte çatıya ulaşması nasıl mümkün olacak ondankorkuyorum girişten geçiş yok gibi pek ileriye.
Neyse artık yaşayıp görücem inşallah kolay geçer
meganım aşk olsun enden saçma olsun yaşamadan biimiyoruz merak ediyoruz korkuyoruz öğrenmek istiyoruz canım benim ne takılıyosa sor tabiki öyle acı olmadı bende ilk anda kaç kere baktılar ebde doktyorda üstelik doktorum maaşallah boylu poslu iri yarı bir adamdı baktı 7 cm sen 1 saate doğurursun dedi bana doğuma gidene kadar alttan bakılmadı hiç ama acımadıda kasma kendini sakın rahat bırak acımıyo gerçkten bak
tilifondan taciz etme beniimesaj hakkım yok
amaa bennn ksırımm didim sanaaaa
bana bakkkkkkkk
Kısırlar sultanı benimmm anla artık şunuuuu
difol git al atını katırını da be
İnşlalah benimde acımaz kolay geçer aslında yumurta takibinde sürekli vajinal muayene oluyordu ve smerde rahim filmiydi aşılamlardı derken alışkınım ama bu bilmeiğim birşey olduğundan tedirgin oluyorum yoksa benzer acılarsa hiç sorun değil.
Sordum işte banane sordum kurtuldum
Selam nasılsınız?
pisim bu sulu espiriklerin senin sorunla alakası yok.. hepsi bizim sululuğumuzdan he
merve yani bişeye yarasın bari dimi
hööhh bana
Valla benim doktorun eli hafifti doğum sonrası kontrolde de benzer bişey yapıyorlar hiç anlamamıştım tabi çatı muayenesi olmadım acıtır mı bilmiyorum
Eki Görüntüle 669720 Eki Görüntüle 669720 Eki Görüntüle 669720 Eki Görüntüle 669720ederim etcem işte
kabıl et ben kısırım diom ay
Kızlar ben accıkın çıkıyorum camın önünde bir pisi görüyorum ağzım sulandı onu eve alıp bir mıncırasım var
ayyyyyy kızlar çoooookkk mutluyum ya konuyla çok alakasız ama mutluluğumu paylaşmak istedim eşim zam almış veeeeeee kaynanamla aynı binada oturmaktan kurtuluyoruuumm ev alıcaz ve burdan gidicez
ayyyyyy kızlar çoooookkk mutluyum ya konuyla çok alakasız ama mutluluğumu paylaşmak istedim eşim zam almış veeeeeee kaynanamla aynı binada oturmaktan kurtuluyoruuumm ev alıcaz ve burdan gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?