Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

essue cnm kan sulandırıcı ve progesteron içeren igne oluyorum düsük riskine karsılık

deryacım valla cok güzel hbr

ozimmmm nerelerdesin?

deryacım ev alacakmıssınız senin adına çok sevindim..güle güle kullanın..insallah en kısa zamanda hamile kalırsın.allah gönlüne göre versin.

essue cnm kan sulandırıcı ve progesteron içeren igne oluyorum düsük riskine karsılık

deryacım valla cok güzel hbr

ozimmmm nerelerdesin?

hilalcım ben de hamile kalırsam o iğneler vuracam..erken doğum yaptığım için zaten bebeğimi kaybettim.

ayyyyyy kızlar çoooookkk mutluyum ya konuyla çok alakasız ama mutluluğumu paylaşmak istedim eşim zam almış veeeeeee kaynanamla aynı binada oturmaktan kurtuluyoruuumm ev alıcaz ve burdan gidicez
Çok sevindim çok güzel bir haber buuu Allah aynı durumda olan herkese nasip etsin.
merhaba kızlar nasılsınız
yeni bebişimiz gelmiş
hayırlı uğurlu olsun şansı bahtı açık olsun
ben çok kötü üşütmüşüm boğazım çok yanıyor söküp atasım var
Geçmiş olsun canımm.
kaç gündür telefonumdan şikayet ediyodum sürekli donuyodu
cnmmm kocam süpriz yapmış bana ıphone 5 almış ben şok düşünceli erkeğim benim coook seviyorum ben bu adamııııı
Masterim güle güle kullannn

bende iyiyim cnm bugün tekrar klomen verdi doktor zaten bu ayda olmazsa ara verecem tedaviye kendimi toparlamam lazım sat 23 nisan cnm ya seninki ne zaman

anladım canım hadi hayırlısı benim sat 13 nisan.insallah nisanda hamile kalırız allahtan ümüt kesilmez.

Evt hülyacım malesef okumuştum daha önce hayırlısı böyleymiş
bende 2 defa düşük yaptım öyle ögrendim pıhtılaşmayı
burda cok arkadaş ta var 9 ay yapıp doguranlar var ,benle birlikte ozim var o da yapıyor
ama inan zor degil insan alışıyor bi süre sonra,bnm digeri progteronlu olan cok yakıyor yaa

off kuzey uyudu balık fırında salata hazır ve ben pert
uyansın bebem yemek yicez

herkescikler iyidir inşallah

anne sütü niye cam biberonda verilmiyor hemen açıklayayım
çünkü anne sütünün içerisindeki çok faydalı x maddesi ( sallamayım hatırlayamadım şimdi hangisi olduğunu) cama yapışıyor bu nedenle de bebek o faydalı maddeyi alamamış oluyor
ayrıca plastik dediklerimiz bildiğimiz plastik değil neticede
güvebilir markanın bpa içermeyen güvenilir bibernlarını tercih edebilirsiniz
bizde biberonlar aksesuar niyetine olduğundan çok da ahkam kesemicem şu iyi bu iyi diye
oğlum olacak şahıs bibernla su bile içmiyor çünkü

ooo herkesler burdaymis nasilsiniz kizlar

biz gazla bogusuyoruz hemde nasil bilemezsiniz

dun sabahtan aksama kadar fenaydi kizimin hali bugunde pek ic acici gorunmuyor. dua edin bize insaallah en kisa zamanda atlatir kuzu ..

Valla bişey daha ögrendik sayenizde demek camda anne sütü olmuyormuş

meganım yrn bizimde kontrolümüz var seninki kaçtaydı?

Valla bişey daha ögrendik sayenizde demek camda anne sütü olmuyormuş

meganım yrn bizimde kontrolümüz var seninki kaçtaydı?

Bizim kontrol saatli değil hilalim dr sadece gün veriyor onuda nöbetçi olduğu zamanlarda çağırıyor eşim işten izin almak zorunda kalmasın diye.Eşim işten gelince akşam yemeği sonrası gidiyoruz 8-9 arası.Çok sabırsızlnıyorum yarın ki kontrol için.

Bugünde karnım ağrıyor bir yürüyicez annemle 1 saat kadar belkim açılma olur

benim oğlumda biberon ve emzik düşmanı :) hiç kullanmadı şimdi minik bir biberonla su veriyorum dişini kaşımak için kullnıyor sıpa onuda ucunu sürtüyor suyun yarısı üzerinde tabi

benim oğlumda biberon ve emzik düşmanı :) hiç kullanmadı şimdi minik bir biberonla su veriyorum dişini kaşımak için kullnıyor sıpa onuda ucunu sürtüyor suyun yarısı üzerinde tabi

Bende bebişlerde emziği çok seviyorum alıcakmı bizimki bakalım.Eşimde vermicez emzik diyor ama ben iki tane aldımondan gizli vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…