hadi hep beraber atalım göbek oooooooooooohhhhhhhhh yandan yandan
deryacım ev alacakmıssınız senin adına çok sevindim..güle güle kullanın..insallah en kısa zamanda hamile kalırsın.allah gönlüne göre versin.
essue cnm kan sulandırıcı ve progesteron içeren igne oluyorum düsük riskine karsılık
deryacım valla cok güzel hbr
ozimmmm nerelerdesin?
hülya cnm nasılsın
ben plastik seyleri hiç sevmiyorum
cam almayı düşünüyordum ama su için mecbur plastik alıcaktım
süt neden konulmuşmuş kiii cama :44::44:
iyiyim zeynepcim sen nasılsın..sen sat oldunmu.
Çok sevindim çok güzel bir haber buuu Allah aynı durumda olan herkese nasip etsin.ayyyyyy kızlar çoooookkk mutluyum ya konuyla çok alakasız ama mutluluğumu paylaşmak istedim eşim zam almış veeeeeee kaynanamla aynı binada oturmaktan kurtuluyoruuumm ev alıcaz ve burdan gidicez
Geçmiş olsun canımm.merhaba kızlar nasılsınız
yeni bebişimiz gelmiş
hayırlı uğurlu olsun şansı bahtı açık olsun
ben çok kötü üşütmüşüm boğazım çok yanıyor söküp atasım var
Masterim güle güle kullannnkaç gündür telefonumdan şikayet ediyodum sürekli donuyodu
cnmmm kocam süpriz yapmış bana ıphone 5 almış ben şokdüşünceli erkeğim benim coook seviyorum ben bu adamııııı
bende iyiyim cnm bugün tekrar klomen verdi doktor zaten bu ayda olmazsa ara verecem tedaviye kendimi toparlamam lazım sat 23 nisan cnm ya seninki ne zaman
anladım canım hadi hayırlısı benim sat 13 nisan.insallah nisanda hamile kalırız allahtan ümüt kesilmez.
Valla bişey daha ögrendik sayenizde demek camda anne sütü olmuyormuş
meganım yrn bizimde kontrolümüz var seninki kaçtaydı?
benim oğlumda biberon ve emzik düşmanı :) hiç kullanmadı şimdi minik bir biberonla su veriyorum dişini kaşımak için kullnıyor sıpa onuda ucunu sürtüyor suyun yarısı üzerinde tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?