Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kaç gündür telefonumdan şikayet ediyodum sürekli donuyodu
cnmmm kocam süpriz yapmış bana ıphone 5 almış ben şok düşünceli erkeğim benim coook seviyorum ben bu adamııııı

ayyyyyy kızlar çoooookkk mutluyum ya konuyla çok alakasız ama mutluluğumu paylaşmak istedim eşim zam almış veeeeeee kaynanamla aynı binada oturmaktan kurtuluyoruuumm ev alıcaz ve burdan gidicez

iş konusuda cok önemli ama en güzeli kaynanadan ayrı yere gitmen senin adına cok sevindim
onlar insanın ömrünü yer

Yok yok çok alakalı süper haber darısı benzer durumda olanların başına

çoooookkkk teşekkür ederim allahım benimle aynı durumda olan herkese nasip etsin gerçekten bugünleride gördüm ya bide meleğim gelsin yeter RABBİM den başka bişey istemem tabi sağlık dışında

iş konusuda cok önemli ama en güzeli kaynanadan ayrı yere gitmen senin adına cok sevindim
onlar insanın ömrünü yer

işine yakın bir yerden ev alcaz işide çooookk iyi çok şükür patronları ev için destek olcaklarmış.. gıcık kaynanamlar ilk evlendiğimde eşimle babası kavga etmişti tartışmışlardı bizim oturduğumuz ev onların ya bizi kovmuşlardı gıcıklar ama artık onlar düşünsün rabbim her zaman haklının yanındadır bundan hiç şüphem yok

Derya çok sevindim kuzum ya
oh hadi şansın dönüyo bak maşallahhhh

ve evet püşterikler geldiydi dimin

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim özlem

saatlerdir bir cevap bekliyorum. Allah senden razı olsun

Rica ederim yalnız bi cam bi de plastik al anne sütü cam biberonla verilmiyormuş ben mama verdiğim için cam kullanıyorum plastik olanlada su veriyorum

Son düzenleme:

yeni ay yeni umutlaaarr yeni çalışmaaalaaaaarrrr
ay canım yaaa kardeşde güzel valla ama bakalım biz nolcazzz

daha birinciyi bile doguramadık:)))))

Allah önce olmayanlara sonra çooooooooooooooooooooooook isteyenlere versin Amin

eneee ben köpekliyle balonlunun arasında bi yerdeyim :)) ne güzel olmuş
hakketen böyle yaaaw:))
2 günde bile göbüş nasılda büyyoo hemencik değişiyooo

Slm kızlar
hülyam hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün
masterım,özlemim ohhh ne güzel arada güzel oluyor böyle süprizler
deryacım senide tebrik ederim tasıncakmışsınız tam göbek atmalık hbr:)
eminem bence hsg den sonra adet olman iyi oldu bütün ilaçlar atıldı önümüzdeki aylarda sıkı çalışma olsun

benimde bugün 2 igne vardı totom nasıl yandı
ama günler geciyor cok sükür yrn randevumuz var

Rica ederim yalnız bi cam bi de plastik al anne sütü cam biberonla verilmiyormuş ben mama verdiğim için cam kullanıyorum plastik olanlada su veriyorum

ben plastik seyleri hiç sevmiyorum
cam almayı düşünüyordum ama su için mecbur plastik alıcaktım
süt neden konulmuşmuş kiii cama :44::44:

taze gebe :)) ayyyyiiii çok güzeeellll
ne ignesi vuruluyosun canım?

hadi hep beraber atalım göbek oooooooooooohhhhhhhhh yandan yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…