Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim sagol tavsiyelerin icin eklemeleri yapayim ben hastane cikisimda penye battaniyelerim var ekstra iki tulum koyayim ben oyleyse ne olur ne olmaz humana cayini da ilk gunden ic diyen var diye ekledim cantama. ben hastaneden cikarken citcitli kalin battaniyem var port bebe tarzi onu kullanicam ama tulbenti unutmustum hemen ekliyim iyi habererini bekliyoruz bugun

Günaydınnnnn.Evet ekle bencede tulum bben ne olur ne olmaz diye koydum fazladan iki tulum.
Çayı orada yapma imkanın olurmuki olursa götür o zaman.
İnşallah bugün doğurasım var dr umda bu gece nöbetçi olacakya nedense akşam yemeğinden sonra kontrole gidince çantalarla gitsemde yatışımı yapsa diye geçiyor içimden
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kuzularımız.Ben daha uyumadım

belki hissettigin gibidir canim zaten son 10 gun ve kizin da aceleci olabilir tam gunun dolmayabilir.
cidden cok heyecanli ya bebegini beklemek

soguk olarak da tuketiliyormus cay belki bardaga karistirir icerim dursun bakalim durum ne gosterecek

belki hissettigin gibidir canim zaten son 10 gun ve kizin da aceleci olabilir tam gunun dolmayabilir.

soguk olarak da tuketiliyormus cay belki bardaga karistirir icerim dursun bakalim durum ne gosterecek

Evet çok heyecanlı Allah bu heyecanı herkese yaşamayı nasip etsin.Bizimde sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Anne sütündeki vitaminler cama yapışıyormuş

Çok teşekkürler kızlar
hiç bilmiyordum böyle bişey
sayenizde öğrendim :13:

benim oğlumda biberon ve emzik düşmanı :) hiç kullanmadı şimdi minik bir biberonla su veriyorum dişini kaşımak için kullnıyor sıpa onuda ucunu sürtüyor suyun yarısı üzerinde tabi

ne tatlı
biz de görebilecek miyiz o günleri acaba

Bzi yürüdük geldik anemle bir saate yakın yürümüşüz yağmur olmasa dahada yürüyecektim.Çantamın son eksiği olan hasta bezinide aldım artık hazırım doğum için.
lovely ben daha şimdiden yürüyemiyorum. çok ayakta kaldığımda bacak aramda şiddetli ağrı oluor.
acaba hamlaştım mı
yoksa geçici bir durum mu
ben daha yürüyüşlere başlamadım çünkü
havalar kötü diye erteleyip duruyoruz eşimle

ben folbiol kullanmıştım

every ve lovely
malt içecekleri var
doğuma bir ay kala içildiğinde anne sütünü artırıyormuş diyorlar
e-bebek ve hello baby mağazalarında görmüştüm
onlardan kullandınız mı

Evet çok heyecanlı Allah bu heyecanı herkese yaşamayı nasip etsin.Bizimde sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
amin
sana da bir avazda kolayca bir doğum nasip etsin inşallah Rabbim

günaydınnn

mulberry hoşgeldin şeker

günaydın kızlar..

bugün yola çıkıyorum dualarınızı eksik etmein:26: hepinizi öpüyorum

Benden de kusmuklu tünaydın:)
gece de sabahta cıkardım tansiyonum cok düştü saglık ocagına gittik hem igne hem çarpıntı için,akşama kontrolümüz var cok sükür

tangerım hadi hayırlısı
aysunum hersey güzel olcak
ozim bende fenalardayım halsizlik bulantı ama gece rüyamda minigimi gördüm cok güzeldi:)

Aysunummm canım arkadaşım benimmm
Allah yardımcın olsun..
kolaycacık ve sağlıkla atlat şu operasyonu inşallah..
güzel ve müjdeli haberlerini bekliyorum kuzumm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…