Lovely bugün nargile Kafe'de çay şekerinin markası kübraydı sen geldin aklıma :)
canim sagol tavsiyelerin icinOy kıyamam ben ona inşlalah hastalanmaz boncuğum
Geçiyor canım bak çok şükür seninde az kaldı.
Canım kendin için hasta bezide koy çantaya ben 4 tane koydum hastaneden istiyorlarmış
Birde bu kare şeklinde olan bakım örtüsüde deniyor onlardanda koydum ben 3 tane her ihtimale karşı yatağa serilir belki.
Bebiş için hastane çıkışının içinde yoksa iki adet penye battaniye
Birde bebiş için iki takım az gibi geldi bana istersen ikide yedek tulum ekle yada alt üst takım.
Hastaneden çıkarken kullanmak için ana kucağı yada port bebe
ve yüzüne rüzgar gelmesin diye örtmek için ince bir tülbent koydum ben.
Duygum göğüs kalkanının çok işe yaradığını söyledi o çok faydasını görmüş göğüs kalkanı ve göğüs pedide koy.
Birde fotoğraf makinesi onun dışında eksik bişey gelmedi aklıma.
Fazlalık dersen ben pişik krmini koymadım hastanede gerk olmuyormuş.
Sabunda koymadım orada var zaten.
Havluda koymadım onun yerine kağıt havlu koydum lazım olursa diye.
Bence humana çayınıda götürmene gerke yok ama sen bilirsin.
canim sagol tavsiyelerin icineklemeleri yapayim ben hastane cikisimda penye battaniyelerim var ekstra iki tulum koyayim ben oyleyse ne olur ne olmaz humana cayini da ilk gunden ic diyen var diye ekledim cantama. ben hastaneden cikarken citcitli kalin battaniyem var port bebe tarzi onu kullanicam ama tulbenti unutmustum hemen ekliyim iyi habererini bekliyoruz bugun
Günaydınnnnn.Evet ekle bencede tulum bben ne olur ne olmaz diye koydum fazladan iki tulum.
Çayı orada yapma imkanın olurmuki olursa götür o zaman.
İnşallah bugün doğurasım var dr umda bu gece nöbetçi olacakya nedense akşam yemeğinden sonra kontrole gidince çantalarla gitsemde yatışımı yapsa diye geçiyor içimden
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kuzularımız.Ben daha uyumadım
belki hissettigin gibidir canimzaten son 10 gun ve kizin da aceleci olabilir tam gunun dolmayabilir.
cidden cok heyecanli ya bebegini beklemek
soguk olarak da tuketiliyormus cay belki bardaga karistirir icerim dursun bakalim durum ne gosterecek
canımm günaydıneminem günaydın nabersin
off kuzey uyudu balık fırında salata hazır ve ben pert
uyansın bebem yemek yicez
herkescikler iyidir inşallah
anne sütü niye cam biberonda verilmiyor hemen açıklayayım
çünkü anne sütünün içerisindeki çok faydalı x maddesi ( sallamayım hatırlayamadım şimdi hangisi olduğunu) cama yapışıyor bu nedenle de bebek o faydalı maddeyi alamamış oluyor
ayrıca plastik dediklerimiz bildiğimiz plastik değil neticede
güvebilir markanın bpa içermeyen güvenilir bibernlarını tercih edebilirsiniz
bizde biberonlar aksesuar niyetine olduğundan çok da ahkam kesemicem şu iyi bu iyi diye
oğlum olacak şahıs bibernla su bile içmiyor çünkü
Anne sütündeki vitaminler cama yapışıyormuş
benim oğlumda biberon ve emzik düşmanı :) hiç kullanmadı şimdi minik bir biberonla su veriyorum dişini kaşımak için kullnıyor sıpa onuda ucunu sürtüyor suyun yarısı üzerinde tabi
lovely ben daha şimdiden yürüyemiyorum. çok ayakta kaldığımda bacak aramda şiddetli ağrı oluor.Bzi yürüdük geldik anemle bir saate yakın yürümüşüz yağmur olmasa dahada yürüyecektim.Çantamın son eksiği olan hasta bezinide aldım artık hazırım doğum için.
ben folbiol kullanmıştımkızlar bende bikaç ay sonra hamilelik düşünüyrum...
folıc asit almak istiyorum....piyaada çok ilaç var
folbiol ,folıc plus,elevit
sizler hangisini kullanıyosunuz
hangisi daha iyi
folbiol 5 mg folıc asit içeriyo...
folıc plus 0.174 mg folıc asit,ve vitamin mineraller
elevit de 0.8 mg folıc asit ve vitamin minareller
hamilelik öncesi hangisini kullanmalıyım
siz neler kullandınız
ekstra başka şeylerde aldınız mı
kaç gündür kafayı yiycem bu yüzden,biran önce başlamak istyorum
yardımcı olun....
belki hissettigin gibidir canimzaten son 10 gun ve kizin da aceleci olabilir tam gunun dolmayabilir.
cidden cok heyecanli ya bebegini beklemek
soguk olarak da tuketiliyormus cay belki bardaga karistirir icerim dursun bakalim durum ne gosterecek
aminEvet çok heyecanlı Allah bu heyecanı herkese yaşamayı nasip etsin.Bizimde sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
günaydınnn
mulberry hoşgeldin şeker
günaydın kızlar..
bugün yola çıkıyorum dualarınızı eksik etmein:26: hepinizi öpüyorum
günaydın kızlar..
bugün yola çıkıyorum dualarınızı eksik etmein:26: hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?