Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar..

bugün yola çıkıyorum dualarınızı eksik etmein:26: hepinizi öpüyorum
dualarım seninle canım aysunum
herşeyy güzel olacak buna inanıyorumm

hilalimmmm
olsun sen kusmuklu ol çok bekledin kusmuklu olmak için

Hilal ne güzel kusmak be

melisa evin yolunu bulmuş a aaaaa
naber bebişim?

Eminem sana en kısa zamanda bol kusmuklu günler diliyorum o zmn :)şaka bi yana senin cok az kaldı bana öyle geliyor

melissam tansiyonum düsüyor cok ,ee kusuyorum halsizlik yapıyor buna da alışıgım ama geçicek biliyorum

megim sanada tez zamanda bulantılı günlerrrrr:)

inşallahh hilalimm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hılalım bıraz tuzlu seyler ye kuz tansiyonun düzelir bendede tansiyon dusuklugu var ama hamışlikte iyi gidiyo bi sorun teskıl etmedi bende
tansıyon yuksekligi sorun asıl bizim avantajımız var aslında. 12 -8 ı anca buluyo hamılelikte
onceden 10 6 5 le dolanırdım ole.

slm kızlar nasılsınız yaa benim bu sol göğsümü bu sıpa emmiyo verince ö yapıuo üstelesemkusucak o hale geliyo ee tabi emmeye emmeye sütte gitti gibi birşey sağıyorum 3 yudum ancak çıkıyo birazda ucunda acı var beze oluşmuş ne yapabilirim ben buna:26:

CNM BEZE OLUŞTUYSA ANTİBİYOTİK VERİYOR DR LAR AMA SEN YİNE DE Bİ GÖRÜN
benim de sol göğsümü emmeye emmeye süt hiç gelmiyo gibi bişey sadece sağ ile idare ediyorum
2 yaşına kadar nasıl devam edecek bilmiyorum ya şimdiden böyleyse :26:

yaa böyle dün nasıl söyliyim göğüs pedine kahverengi gibi açık akıntı gelmiş böyle masterim iltihaplamamı var acep gideyim mi doktora dersin vallaha doymuyo yani tek tarafı eme eme azalıyo mamayı veriyorum almıyo kusuyo zorlayınca ne yapsamki düzleirmi antibiyotik kullansam:26:

iltihap olmuşsa git derim cnm :26: humana falan iç bari süt için
daha cok küçük süt daha önemli

elifcim göğsün mastit olmuş uani süt birikmesi
süt kanalları tıkanıyor göğüste beze oluyor ağrı yapıyor ve o göğüsten süt gelmiyor
benim başıma 3-4 defa geldi
şu an orayı emmez oğlun çünkü ordan süt gelmiyor
ben antibiyotik kullandım hep ama kullanmadan geçiren de var
emzirirken kullanılan antibiyotikler var canım benim kullandığım cec diye bi antibiyotik iki defa içtim dağıttı hemen
bence direk ondan iç duş al masaj yap sağma makinan varsa sağ hemen açılır zaten ilacı içince
açıldıktan sonra emzirirsin tekrar süt artacakmerak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…