elifcim göğsün mastit olmuş uani süt birikmesi
süt kanalları tıkanıyor göğüste beze oluyor ağrı yapıyor ve o göğüsten süt gelmiyor
benim başıma 3-4 defa geldi
şu an orayı emmez oğlun çünkü ordan süt gelmiyor
ben antibiyotik kullandım hep ama kullanmadan geçiren de var
emzirirken kullanılan antibiyotikler var canım benim kullandığım cec diye bi antibiyotik iki defa içtim dağıttı hemen
bence direk ondan iç duş al masaj yap sağma makinan varsa sağ hemen açılır zaten ilacı içince
açıldıktan sonra emzirirsin tekrar süt artacakmerak etme
elifcim göğsün mastit olmuş uani süt birikmesi
süt kanalları tıkanıyor göğüste beze oluyor ağrı yapıyor ve o göğüsten süt gelmiyor
benim başıma 3-4 defa geldi
şu an orayı emmez oğlun çünkü ordan süt gelmiyor
ben antibiyotik kullandım hep ama kullanmadan geçiren de var
emzirirken kullanılan antibiyotikler var canım benim kullandığım cec diye bi antibiyotik iki defa içtim dağıttı hemen
bence direk ondan iç duş al masaj yap sağma makinan varsa sağ hemen açılır zaten ilacı içince
açıldıktan sonra emzirirsin tekrar süt artacakmerak etme
Günaydınnnnn.Evet ekle bencede tulum bben ne olur ne olmaz diye koydum fazladan iki tulum.
Çayı orada yapma imkanın olurmuki olursa götür o zaman.
İnşallah bugün doğurasım var dr umda bu gece nöbetçi olacakya nedense akşam yemeğinden sonra kontrole gidince çantalarla gitsemde yatışımı yapsa diye geçiyor içimden
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kuzularımız.Ben daha uyumadım
bugün doğurasım var demiş pisim..:26:
niye gelmedi acaba hiç sabahtan beri..:44:
güzel haberlerle gelir inşallahhh
ozimmm canımm maşallah sizeeslm kızlar biz geldik bugun kontrolumuz vardı şükürler olsun hersey yolunda kıpır kıpırdı eller ayaklar el bıle salladı bizehersey guzel dedı doktor tam ölçturmedı boyunu sıpam 14 +3 gözüküyodu cınsıyetını sordukkk ıkı hafta sonra cagırdı ama bana kız gibi geldı dedi emin olmamakla bırlıkte saglıklı olsun hıc onemlı degıl bakalım az daha baklıycez şükürler olsun rabbime güzel haberler le geldık inş hep bole devam eder bizde böleeee
zaman çabuk geçiyor tatlım bak bizimki 6,5 aylık oldu bileÇok teşekkürler kızlar
hiç bilmiyordum böyle bişey
sayenizde öğrendim :13:
ne tatlı
biz de görebilecek miyiz o günleri acaba
lovely ben daha şimdiden yürüyemiyorum. çok ayakta kaldığımda bacak aramda şiddetli ağrı oluor.
acaba hamlaştım mı
yoksa geçici bir durum mu
ben daha yürüyüşlere başlamadım çünkü
havalar kötü diye erteleyip duruyoruz eşimle
ben folbiol kullanmıştım
every ve lovely
malt içecekleri var
doğuma bir ay kala içildiğinde anne sütünü artırıyormuş diyorlar
e-bebek ve hello baby mağazalarında görmüştüm
onlardan kullandınız mı
amin
sana da bir avazda kolayca bir doğum nasip etsin inşallah Rabbim
bıde ben gunaydın dıyeyımmm
Hadi hayırlısı güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbimmkızlar bu ay benımde hamış olma ihtımalım yuksek hadı hayırlısı bakalım...
Benimde o aylarda ayakta durunca yürüyünce aşağıda ağrı oluyordu bende hiç yürüyemedim o zamanlar genelde dinlendim. sonra bebek büyüdükçe yukarı doğru çıktı iyice ve rahatladım bu defada mideye aşırı baskı yapmaya başladı şimdide son günlere geldik iyice aşağı indilovely ben daha şimdiden yürüyemiyorum. çok ayakta kaldığımda bacak aramda şiddetli ağrı oluor.
acaba hamlaştım mı
yoksa geçici bir durum mu
ben daha yürüyüşlere başlamadım çünkü
havalar kötü diye erteleyip duruyoruz eşimle
ben folbiol kullanmıştım
every ve lovely
malt içecekleri var
doğuma bir ay kala içildiğinde anne sütünü artırıyormuş diyorlar
e-bebek ve hello baby mağazalarında görmüştüm
onlardan kullandınız mı
amin
sana da bir avazda kolayca bir doğum nasip etsin inşallah Rabbim
Canım geçmiş olsun beze varsa hiç ihmal etme hemen git dr a.Çünkü geçer diye beklersen geçmeyebilir ve artabilir şimdi ilaçla çözülebilecek birşeydir ama ilerlerse ufakta olsa bir operasyon gerekebiliyor benim görümceminde beze vardı geçer diye gitmedi ameliyat olmak zorunda kaldı.Bebekte o memede iltihap olduğu için emmiyor olabilir.slm kızlar nasılsınız yaa benim bu sol göğsümü bu sıpa emmiyo verince ö yapıuo üstelesemkusucak o hale geliyo ee tabi emmeye emmeye sütte gitti gibi birşey sağıyorum 3 yudum ancak çıkıyo birazda ucunda acı var beze oluşmuş ne yapabilirim ben buna:26:
Heheee doğurmadım henüz sabah 8 de uyuyunca ancak uyandımbugün doğurasım var demiş pisim..:26:
niye gelmedi acaba hiç sabahtan beri..:44:
güzel haberlerle gelir inşallahhh
slm kızlar biz geldik bugun kontrolumuz vardı şükürler olsun hersey yolunda kıpır kıpırdı eller ayaklar el bıle salladı bizehersey guzel dedı doktor tam ölçturmedı boyunu sıpam 14 +3 gözüküyodu cınsıyetını sordukkk ıkı hafta sonra cagırdı ama bana kız gibi geldı dedi emin olmamakla bırlıkte saglıklı olsun hıc onemlı degıl bakalım az daha baklıycez şükürler olsun rabbime güzel haberler le geldık inş hep bole devam eder bizde böleeee
kuzummmm sıra sende bakalımmmmm hayırlısı hakkında canımın içiii....İnşallah herşey yolunda gider.Ben günden güne bir tuhaf oluyorum sankim.
Bugün hiç oturamıyorum şekilden şekile giriyorum.
Bir saat kadar öncede çok bulantım baş dönmem oldu eşim sapsarı oldun dedi
Tansiyonumu ölçtük iyi çok şükür
Kızımda hareket halinde aşağı doğru baskı yapıyor çok basınç hissediyorum alt tarafta
Yarın olsada gitsek kontrole
Sağolasın canımmm.kuzummmm sıra sende bakalımmmmm hayırlısı hakkında canımın içiii....İnşallah herşey yolunda gider.
Hiloşşşşşş kıpır kıpır kızçeni seveyim ben seninnnn.Kızçen diyorum sen öyle hssettiysen öyledirrr senin gibiii güzel olsun inşallah...
Hülyacık ne yaptı foto falan koydumu
Oyy duygummm gelmişşşşş.Hoşgeldin canımmm.slmm canlarrrr nberr melegm uyuo gece beni ayakta tutmak için enerji depoluyo
gelen gden çok oluo bu ara gunduz de ama bi ara çok guzel uyumşm valla toparlmşm kendimi
ozimm kızımız mı gelıoo ayy eceye arkadassbnm de 13. haftada buyuk ihtmal kız demşti cnm oyle oldu blıo drlar tabi Allah bilir ama az kaldı 16da kesn soylerler
meganmm az kaldı bugun yarın gelıo kubramzzz
başka hberler var mı kuzular
slmm canlarrrr nberr melegm uyuo gece beni ayakta tutmak için enerji depoluyo
gelen gden çok oluo bu ara gunduz de ama bi ara çok guzel uyumşm valla toparlmşm kendimi
ozimm kızımız mı gelıoo ayy eceye arkadassbnm de 13. haftada buyuk ihtmal kız demşti cnm oyle oldu blıo drlar tabi Allah bilir ama az kaldı 16da kesn soylerler
meganmm az kaldı bugun yarın gelıo kubramzzz
başka hberler var mı kuzular
ecemiz serpilmiştir şimdi şişlikleride inmiştir....Pek tatlı maşallah duygum ömrü güzel olsunn kuzunun...
Yorgunum çookkk okuldan geldim gözlerimmm acıyor uykusuzum birazcıkta canım sıkkın doğu tazminatını kesiyorlarmş şurda kaldı 2 ayımız verselerdi çok iyi olcaktı.Birde barışmışız diye kesiyorlarmış böyle saçma sapan bişey olabilir mi buralara yolluyorsan memlekete falan hiç gitmeyecekmiyz biz bir gidiş geliş uçaktı harcamaydı 3 bini buluyor hadi bizim iki ayımız kalmıştı şurda ama yaa uzatanlar maddiyat yönünden bu tarafa gelmek isteyenler çok zor durumda kaldı.(
Kızlar bana yardım edin besteye verdiğim kahvaltıyı yazmıştım
4 cici bebeyi milupa gece çayıyla ezip bi çay kaşığı labne bir çay kaşığı pekmez koyuyorum 3 gündür çok severek yiyo ama kakası hafif sulu ve yeşil neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?