Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sağsığımda değilde elimle yapınca geliyo süt baya baya biraz önce birde elimle deniyim deidm geldi ama makinayla glemiyo birde ağı var ama sağdıkça oluyo elledikçe hani deidğin gibi bugün duş alayım biraz masaj yapoayım geçmezse sabaha giderim doktora en azından bakar ona göre birşey verir yada snein ilaçdan alsam direkt olurmu ferdam acaba gitmeden :26::26::26:

ferdam eşime dedim lacı getiricek ieyim dediğin gibi inş geçer olamdı giderim doktora doktroa gitmeek çok zor yalnız gidemiyorum hsatane çok uzak çocuklada çıkamıyorum gitmeden çözüm olur inş sağolsın vallaha her derdimde ilgileniyosun Allah razı olsun caım benim

bugün doğurasım var demiş pisim..:26:
niye gelmedi acaba hiç sabahtan beri..:44:
güzel haberlerle gelir inşallahhh

slm kızlar biz geldik bugun kontrolumuz vardı şükürler olsun hersey yolunda kıpır kıpırdı eller ayaklar el bıle salladı bize hersey guzel dedı doktor tam ölçturmedı boyunu sıpam 14 +3 gözüküyodu cınsıyetını sordukkk ıkı hafta sonra cagırdı ama bana kız gibi geldı dedi emin olmamakla bırlıkte saglıklı olsun hıc onemlı degıl bakalım az daha baklıycez şükürler olsun rabbime güzel haberler le geldık inş hep bole devam eder bizde böleeee

ozimmm canımm maşallah sizeehep böyle yolunda gider inşallah herşey

lovelide gelmemiş inşallah hayırlı haberlerle gelirler

ve hilalde bugün kontrole gidecekti galiba :26:yanlış hatırlamıyosam tabi :44:

zaman çabuk geçiyor tatlım bak bizimki 6,5 aylık oldu bile darısı başınıza inşallah
bıde ben gunaydın dıyeyımmm

nerdesin cnm iyimisin oğluşun nasıl?????????????????????????????????????

kızlar bu ay benımde hamış olma ihtımalım yuksek hadı hayırlısı bakalım...
Hadi hayırlısı güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbimm
Benimde o aylarda ayakta durunca yürüyünce aşağıda ağrı oluyordu bende hiç yürüyemedim o zamanlar genelde dinlendim. sonra bebek büyüdükçe yukarı doğru çıktı iyice ve rahatladım bu defada mideye aşırı baskı yapmaya başladı şimdide son günlere geldik iyice aşağı indi

Ben süt arttırıcı hiçbirşey içmedim henüz doğumdan sonra ihtiyaç olursa içerim diye düşündüm.
Sağol canım.Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Canım geçmiş olsun beze varsa hiç ihmal etme hemen git dr a.Çünkü geçer diye beklersen geçmeyebilir ve artabilir şimdi ilaçla çözülebilecek birşeydir ama ilerlerse ufakta olsa bir operasyon gerekebiliyor benim görümceminde beze vardı geçer diye gitmedi ameliyat olmak zorunda kaldı.Bebekte o memede iltihap olduğu için emmiyor olabilir.

bugün doğurasım var demiş pisim..:26:
niye gelmedi acaba hiç sabahtan beri..:44:
güzel haberlerle gelir inşallahhh
Heheee doğurmadım henüz sabah 8 de uyuyunca ancak uyandımeşimi bekliyorum bir saate kadar gelir yemekten sonrada kontrle gidicez

Canım çok şükür çok sevindim herşeyin iyi olmasına.Bizimkide o haftalarda bize tiki tiki ayaklarını sallamıştı ben ağlamıştım
Bizimde kız gibi dedi bir sonraki kontrolde netleşti.Allah hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
kuzummmm sıra sende bakalımmmmm hayırlısı hakkında canımın içiii....İnşallah herşey yolunda gider.

Hiloşşşşşş kıpır kıpır kızçeni seveyim ben seninnnn.Kızçen diyorum sen öyle hssettiysen öyledirrr senin gibiii güzel olsun inşallah...

Hülyacık ne yaptı foto falan koydumu

slmm canlarrrr nberr melegm uyuo gece beni ayakta tutmak için enerji depoluyo
gelen gden çok oluo bu ara gunduz de ama bi ara çok guzel uyumşm valla toparlmşm kendimi
ozimm kızımız mı gelıoo ayy eceye arkadass bnm de 13. haftada buyuk ihtmal kız demşti cnm oyle oldu blıo drlar tabi Allah bilir ama az kaldı 16da kesn soylerler
meganmm az kaldı bugun yarın gelıo kubramzzz
başka hberler var mı kuzular

Son düzenleme:
Sağolasın canımmm.Hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.
Oyy duygummm gelmişşşşş.Hoşgeldin canımmm.Oyy mahşalah cimcimeyeee.Eeee olsun annesi biz çoktan hazırız uykusuz geceleri dedik
Gelecek gibi sanki çıkışı zorluyorŞimdide soldan ağrı girdi

ecemiz serpilmiştir şimdi şişlikleride inmiştir....Pek tatlı maşallah duygum ömrü güzel olsunn kuzunun...

Yorgunum çookkk okuldan geldim gözlerimmm acıyor uykusuzum birazcıkta canım sıkkın doğu tazminatını kesiyorlarmş şurda kaldı 2 ayımız verselerdi çok iyi olcaktı.Birde barışmışız diye kesiyorlarmış böyle saçma sapan bişey olabilir mi buralara yolluyorsan memlekete falan hiç gitmeyecekmiyz biz bir gidiş geliş uçaktı harcamaydı 3 bini buluyor hadi bizim iki ayımız kalmıştı şurda ama yaa uzatanlar maddiyat yönünden bu tarafa gelmek isteyenler çok zor durumda kaldı.(

Aaaa neden kesiyorlar ama o zaman kimse mecburi hizmet dışında doğuda görev yapmak istemez dediğin gibi maddiyat yönünden o tarafa gidenler oluyorsa attık kimse orada görev yapmak istemez.

Kızlar ben çıkıyorum hazırlanayımda eşim gelince yemek yiyip hemen çıkalım.
Hatane dönüşü yürüyerek geliyoruz oradada sıra bekleme vs derken geç vakit gelirim merak etmeyin

Gülbebegim hosgeldin sanırım hatlarda karışıklık oldu sanırım
ozimin dr kıza benziyor demiş
bizim daha cok erken

birde sormayın kayınvalidem 1sandık dolusu kıyafet örmüş hepsi kız için,dedim beyaz öründe garanti olsn:)
masterımmmmm bakalım hayırlısı
migdemi çalkalıyor bi gelsinde ben onu varyaaaaaa

ozimmmm sen böyle güzel haberlerle geldikçe cok mutlu oluyorum
bende birazdan giyincem bizim randevuda 19.00da

Kızlar bana yardım edin besteye verdiğim kahvaltıyı yazmıştım
4 cici bebeyi milupa gece çayıyla ezip bi çay kaşığı labne bir çay kaşığı pekmez koyuyorum 3 gündür çok severek yiyo ama kakası hafif sulu ve yeşil neden acaba

ben 6 aylığa kadar anne sütü verdiğim halde rezene çayı verince kakası yeşil oluyordu , dr sordum dr dedi fazla emzirmekten olur demişti . ama bence rezenede yapıyor o çayın içindekilere bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…