- 27 Mart 2013
- 220
- 8
- 118
Kocam 4 yildir bir kariyla boynuzluyormus beni
evet canımm ya maleseff hiç artısı kalmadı buranın rezilliğini birazcık tazminatı var diye çekiyorduk şimdi artısı falan kalmadı bu işin hayırlısı napalım artık...Aaaa neden kesiyorlar ama o zaman kimse mecburi hizmet dışında doğuda görev yapmak istemez dediğin gibi maddiyat yönünden o tarafa gidenler oluyorsa attık kimse orada görev yapmak istemez.
hadi yaaa harbiden hatlar karışmış senin yorumunda okuyunca öyle sandımmm neyse belki seninkide kızdır nerden biliyoruzzzGülbebegim hosgeldin sanırım hatlarda karışıklık oldu sanırım
ozimin dr kıza benziyor demiş
bizim daha cok erken
birde sormayın kayınvalidem 1sandık dolusu kıyafet örmüş hepsi kız için,dedim beyaz öründe garanti olsn:)
masterımmmmm bakalım hayırlısı
migdemi çalkalıyor bi gelsinde ben onu varyaaaaaa
ozimmmm sen böyle güzel haberlerle geldikçe cok mutlu oluyorum
bende birazdan giyincem bizim randevuda 19.00da
Mesajlarini yakaladim kariyi aradim
Babasigile gittim gelmedi birazda babasigil gelecek ne yapcami hic bilmiyorum
neeeeeeeyyyyyyyyKocam 4 yildir bir kariyla boynuzluyormus beni
Kariyla bulustum hergun is yerinde bulusuyorlarmis
Kadinin evine gidiyormus
Canım benım sende guzel haberlerle geliceksin inş inan hala hergittiğimde yüregim agzımda heycanlanıyorum Rabbim hep hayır haberlerini almayı nasip etsin cümlemize kızçe gibi dedi bakalım saglıklı olsunda baska bişi istemem sende gör kuzunuda güzel haberlerle gelGülbebegim hosgeldin sanırım hatlarda karışıklık oldu sanırım
ozimin dr kıza benziyor demiş
bizim daha cok erken
birde sormayın kayınvalidem 1sandık dolusu kıyafet örmüş hepsi kız için,dedim beyaz öründe garanti olsn:)
masterımmmmm bakalım hayırlısı
migdemi çalkalıyor bi gelsinde ben onu varyaaaaaa
ozimmmm sen böyle güzel haberlerle geldikçe cok mutlu oluyorum
bende birazdan giyincem bizim randevuda 19.00da
Sağol masterım inş bakalım kızçe gibi dedi sonradan pipi cıkmazsa prenses annesi olucam bendeozimmm masallahhh size yaprenses geliyooo
hilalin 'ogluna' arkadas olacak bence
Duygum canım benım cok şükür hersey yolunda bakalım 16 da netleşir dedi ece gibi bi prenses de bize gelebilir nasip bakalım inş saglıkla alalımda kucağımıza nspıyo benım pamuk kızım ece öp benim için kokla bideslmm canlarrrr nberr melegm uyuo gece beni ayakta tutmak için enerji depoluyo
gelen gden çok oluo bu ara gunduz de ama bi ara çok guzel uyumşm valla toparlmşm kendimi
ozimm kızımız mı gelıoo ayy eceye arkadassbnm de 13. haftada buyuk ihtmal kız demşti cnm oyle oldu blıo drlar tabi Allah bilir ama az kaldı 16da kesn soylerler
meganmm az kaldı bugun yarın gelıo kubramzzz
başka hberler var mı kuzular
Hadi hayırlısı güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbimm
Benimde o aylarda ayakta durunca yürüyünce aşağıda ağrı oluyordu bende hiç yürüyemedim o zamanlar genelde dinlendim. sonra bebek büyüdükçe yukarı doğru çıktı iyice ve rahatladım bu defada mideye aşırı baskı yapmaya başladı şimdide son günlere geldik iyice aşağı indi
Ben süt arttırıcı hiçbirşey içmedim henüz doğumdan sonra ihtiyaç olursa içerim diye düşündüm.
Sağol canım.Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Canım geçmiş olsun beze varsa hiç ihmal etme hemen git dr a.Çünkü geçer diye beklersen geçmeyebilir ve artabilir şimdi ilaçla çözülebilecek birşeydir ama ilerlerse ufakta olsa bir operasyon gerekebiliyor benim görümceminde beze vardı geçer diye gitmedi ameliyat olmak zorunda kaldı.Bebekte o memede iltihap olduğu için emmiyor olabilir.
Heheee doğurmadım henüz sabah 8 de uyuyunca ancak uyandımeşimi bekliyorum bir saate kadar gelir yemekten sonrada kontrle gidicez
Canım çok şükür çok sevindim herşeyin iyi olmasına.Bizimkide o haftalarda bize tiki tiki ayaklarını sallamıştı ben ağlamıştım
Bizimde kız gibi dedi bir sonraki kontrolde netleşti.Allah hayırlısını nasip etsin.
Kadinin evine gidiyormus
Olabilir dur bakayım olmazsa yarın sade suyla ıslatıymben 6 aylığa kadar anne sütü verdiğim halde rezene çayı verince kakası yeşil oluyordu , dr sordum dr dedi fazla emzirmekten olur demişti . ama bence rezenede yapıyor o çayın içindekilere bir bak istersen.
Kadinin evine gidiyormus
Konusacak birsey yok gulbebek
Ne yalanlar demis kanim dondu ayakta uyumusum
evet canımm ya maleseff hiç artısı kalmadı buranın rezilliğini birazcık tazminatı var diye çekiyorduk şimdi artısı falan kalmadı bu işin hayırlısı napalım artık...
hadi yaaa harbiden hatlar karışmış senin yorumunda okuyunca öyle sandımmm neyse belki seninkide kızdır nerden biliyoruzzzMide bulantısııı çekmeyi sen istedinnn inşallah fazla sıkıntı olmazda kurtulursun bulantıdannn kuzum benim..
Ozimm canımmmm benimmmm bebişin kıza benziyorsa kızdır o kızzz.bende herkesin kızı olsun istiyorummm kız manyağıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?