Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aaaa neden kesiyorlar ama o zaman kimse mecburi hizmet dışında doğuda görev yapmak istemez dediğin gibi maddiyat yönünden o tarafa gidenler oluyorsa attık kimse orada görev yapmak istemez.
evet canımm ya maleseff hiç artısı kalmadı buranın rezilliğini birazcık tazminatı var diye çekiyorduk şimdi artısı falan kalmadı bu işin hayırlısı napalım artık...
hadi yaaa harbiden hatlar karışmış senin yorumunda okuyunca öyle sandımmm neyse belki seninkide kızdır nerden biliyoruzzzMide bulantısııı çekmeyi sen istedinnn inşallah fazla sıkıntı olmazda kurtulursun bulantıdannn kuzum benim..

Ozimm canımmmm benimmmm bebişin kıza benziyorsa kızdır o kızzz.bende herkesin kızı olsun istiyorummm kız manyağıyımmm

Mesajlarini yakaladim kariyi aradim
Babasigile gittim gelmedi birazda babasigil gelecek ne yapcami hic bilmiyorum

Mesajlarini yakaladim kariyi aradim
Babasigile gittim gelmedi birazda babasigil gelecek ne yapcami hic bilmiyorum

Eee ne dio kadın peki babası ne yapabilirki kocandada kabahat var ya adam deli çıkarsa kocanada bişey yaparsa namus meselesi sonuçta ne düşünüosun?

Son düzenleme:
azracım canım ne diyorsun sen kuzum yaa sakin ol bir ne kadını ne babasııı ne mesajııı ne oluyor bizim topiğe böyle bir konuşsaydın eşinlee önce

Son düzenleme:
Canım benım sende guzel haberlerle geliceksin inş inan hala hergittiğimde yüregim agzımda heycanlanıyorum Rabbim hep hayır haberlerini almayı nasip etsin cümlemize kızçe gibi dedi bakalım saglıklı olsunda baska bişi istemem sende gör kuzunuda güzel haberlerle gel
ozimmm masallahhh size ya prenses geliyooo

hilalin 'ogluna' arkadas olacak bence
Sağol masterım inş bakalım kızçe gibi dedi sonradan pipi cıkmazsa prenses annesi olucam bende
Duygum canım benım cok şükür hersey yolunda bakalım 16 da netleşir dedi ece gibi bi prenses de bize gelebilir nasip bakalım inş saglıkla alalımda kucağımıza nspıyo benım pamuk kızım ece öp benim için kokla bide

Canımcok saol çok şükür yolunda inş hep böle gider sende guel haberlerlegel inş kübra sultan hazırmıymış yola çıkmaya bakalım

Kariyla bulustum hergun is yerinde bulusuyorlarmis
Kadinin evine gidiyormus

Walla cnm allah kolaylık versin bilemedimki ben olsam ne yapardım insanın başına gelmeyince bilemio tabi ama üstüne gitme boşanmayı göze alabiliosan boşan çünkü biliosundur artık zina suç sayılmıo fotoğraf kanıtda göstersen ceza almıolar malesef anca boşanıosun

ben 6 aylığa kadar anne sütü verdiğim halde rezene çayı verince kakası yeşil oluyordu , dr sordum dr dedi fazla emzirmekten olur demişti . ama bence rezenede yapıyor o çayın içindekilere bir bak istersen.
Olabilir dur bakayım olmazsa yarın sade suyla ıslatıym
Kocam 4 yildir bir kariyla boynuzluyormus beni

Neeeee

canımmmm benimmmm sakın ağlama ve sinir yapmamayaaa çalışşş alnın dik olsun konuşacaklarını konuş çatır çatır lafını esirgeme ama kötü boyutta konuşma seviyelerine inme ver gözdağınııı ne halt yerse yesin yazık günah yaa kolaymı öylee bir bebek bir evlilik yok yere bitiyor işteeee

Evde olan biteni anlatmis kadina
Herseyi
Biz ayri yatiyormusuz diye yalan soylemis
Offf neler neler suan var ya dondum hicbirsey yapamiyorum allahim yardim et

Canım gülbebeğim Rabbim sanada dünya hüzeli bıi kız nasip etdin inş tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…