Ya kızlar direk dalcam ama
şifa nın poliklinigine gittik dr biton tahlil istedi onları sgk dan yaptırayım die
ama bebek bugün 8+0 olması gerekirken 7+1 çıktı moralim bozuldu dr önemli degil yakalar haftasını dedi ama ben taktım kafaya,yarında biton kan vercem
Kızlar çok şükür kizim geldi 3200 50cm sağlıklı benim ağrım var onun dışında herşey yolunda sütumde geldi eve cikinca uzun uzun yazicam
Kızlar çok şükür kizim geldi 3200 50cm sağlıklı benim ağrım var onun dışında herşey yolunda sütumde geldi eve cikinca uzun uzun yazicam
canım benim sat 13 nisan
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lovelyim gözün aydın bi tanem cok sevindim
normal dogummu yaptın. bebişinin kılosu cok iyi maassallah bitti 9 aylık maraton he yenıı daha buyuk bi maraton basladı amma
azram senın basına gelenleride biraz once okudum bi tanem senın gibi bi kıza bu yapılırmı cok ama cok uzuldıum acayıp dsinirlendim ya
dün tansiyonu yükseldi düşmedi
sezeryan oldu bu sabah
Oh oh topiğimiz şenleniyor bebişlerle..darısı olmayanların başınaaaaaaaa..allah herkesin gönlüne göre versinnnnn amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?