Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm o kadarlık gerilik olablıo sonradan yakalar hiç sıkma canını ...ii maşallah kuzucun bak gör yakalıcak kısa zamanda ...

Kızlar çok şükür kizim geldi 3200 50cm sağlıklı benim ağrım var onun dışında herşey yolunda sütumde geldi eve cikinca uzun uzun yazicam

Çok şükür pisimmmmm
Allahım uzun ömürler versin inşallahhh bebişe

Meganımmmm cnm hayırlı olsun cok sevindimmmmmm allah analı babalı büyütsün bahtı hep açık olsunnn

Kızlar çok şükür kizim geldi 3200 50cm sağlıklı benim ağrım var onun dışında herşey yolunda sütumde geldi eve cikinca uzun uzun yazicam

canım gözün aydın ikinizin iyi olmasına sevindim..allah analı babalı büyütsün..

Son düzenleme:

çoooooooooooook sevndmmmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhh şükürlerrrrrrrrrrr olsnnnnnnnnn maşallahhh kubramızaaa bizimmmmmmm hoşşgeldiiiiiiiiiiii bahtı şansı açık olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

lovelygözün aydın canım sağ salim kavuştun maşallah kızına da

hilal biliyosun ki bebişin daha minicik bişey 1mm ölçüm hatası bile 1 hafta geri atar sakın buna üzülme
ki küçük bile olsa nolacak geç döllenme denen bişey var bunlarla kafanı yorma sen
kan tahlilleri de toksoplazma fln heralde onlar rutin şeyler herkese yapılıyor başka bişey mi ya da

hilalim ferdanın ve duygunun dediği gibi takılma bence de kuzum..
herşey yolunda çok şükür

Son düzenleme:
oflucanım aynı şekilde düşünüyorum

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lovelyim gözün aydın bi tanem cok sevindim
normal dogummu yaptın. bebişinin kılosu cok iyi maassallah bitti 9 aylık maraton he yenıı daha buyuk bi maraton basladı amma

azram senın basına gelenleride biraz once okudum bi tanem senın gibi bi kıza bu yapılırmı cok ama cok uzuldıum acayıp dsinirlendim ya

dün tansiyonu yükseldi düşmedi
sezeryan oldu bu sabah

Oh oh topiğimiz şenleniyor bebişlerle..darısı olmayanların başınaaaaaaaa..allah herkesin gönlüne göre versinnnnn amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

duygum senin mini miniciğin napıyo?

ayy kafam allak bullakk olduu:111:
sen ne ara doğurdunn lovelim yaa daha gece yazmışsın
hayırlı uğurlu olsun meleğinn hayırlı bir evlat olsun inşallahh çok sevindimm
pipirikli gebe oldu pimpirikli anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…