Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

duygum senin mini miniciğin napıyo?

uyuo meg teyzesi gece kalktık emdik uyuduk hep meme vernce susuo hemenceck kuzucum
bugun azcık okyanus suyu damlattım çektm otribebeyle gorsenz o suratı nasıl buruştruo
azcık hapşıorz işte ama otribebe ii oldu açldı nefes aldı kuzucugm

Son düzenleme:
ferda bu aspiratorun bi sınurı varmı gunlk damlayp bi kere damlattm
açlnca 24 saat kullanıo demş eczacı e sonra atcam mı bi damlayı :44:

buarada bu okuduklarımın yanında çok önemsiz ama ben doktora gittim sabah

her iki tarafta 6 mlim yumurtalar oluşmuş göğsümden gelen sıvıyı söyledim dostinex yzdı salı ce cuma günleri yarım kulanıcakmışım :26:

ve gelecek aydan itibaren iğne kullanıcakmışım rapor çıkarılıcak ve sürekli kullanıcam galiba ne iğnesi olduğu konusunda pek bir bilgim yok
neyse işte bende haberler böyle :44:

canım geçmiş olsuuunnn.

gecmıs olsun kuzu. allah allah o ilac ne ilacıki.illahımı kurutucu bisimi acep:44:

canım geçmiş olsuuunnn.
sağol canımm
gecmıs olsun kuzu. allah allah o ilac ne ilacıki.illahımı kurutucu bisimi acep:44:

sağol melisam iğne doktorun dedğine göre uzun süre gebelik oluşmamış ve bütün tahlılleri ıvırız zıvırı yapılmış ama gebelik oluşmamış kişilere veriliyomuş :44:
bakalım be olduğu konusunda tambir bilgim yok

Lovely şükürler olsun hayırlı evlat olsun inşallah

Azra kendine göre haklısın canım biz dışardan yorum yapıyoruz senin için hangi yol hayırlıysa o yolu seç ama ben olsam trye gelirdim merdiven silerdim bebek bakardım vs. Ama yinede çocuğumu o ite göstermezdim.

Hilal beste Doğana kadar hep 1 hafta gerideydi zaten 40+3 te doğdu Allah'a şükür hiç bi geriliği yok. Korkma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…