Cnm sanada hayırlı cumalar nasılsın
İnş. o agrın güzel haberin müjdesidir bende 3gündür klomen kullanıyorum carsamba kontrole gidecem
Cnm sanada hayırlı cumalar nasılsın
İnş. o agrın güzel haberin müjdesidir bende 3gündür klomen kullanıyorum carsamba kontrole gidecem
iyiyim bende dün gittim doktora kist falan yokmuş çok şükür klomen yazıyordu ben bu ay istemiyorum dedim ya incir kürü denicem bu ay bakalım klomenden korkuyorum kist yaparda bir ay geri kalırım diye açıkcası doktora bu ay ilaçsız denemek istiyorum dedim tamam adetin geçerse gel dedi tamam dedim bakalım neler olcak bu ay
Cnm inş olur bende çörek otu bal tarcın yapıyorum klomene ilaveiyiyim bende dün gittim doktora kist falan yokmuş çok şükür klomen yazıyordu ben bu ay istemiyorum dedim ya incir kürü denicem bu ay bakalım klomenden korkuyorum kist yaparda bir ay geri kalırım diye açıkcası doktora bu ay ilaçsız denemek istiyorum dedim tamam adetin geçerse gel dedi tamam dedim bakalım neler olcak bu ay
canım insallah bu ay hamile kalırızzzz
evet canım ben klomenle hamile kalmıştım...bu seferde hamile kalmak için klomen verdi doktor çünkü benim yumurtalarım tebbeldirler.
klomen sende işe yarıyor demekki bende klomenle hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu maalesef ama öle 1 2 günlük gecikme değildi bildiğin 2.5 hafta geçmişti adetim ve beta hcg değerim 1324 den düşmüştü çooookk üzücüydü çooooooooookkkkk inş. hamiş olursun ve bekleyen herkez olur
Cnm inş olur bende çörek otu bal tarcın yapıyorum klomene ilave
İnş. cnm benim nisanda evlilik yıldönümüm olursa süper olur
Cnm inş olur bende çörek otu bal tarcın yapıyorum klomene ilave
İnş. cnm benim nisanda evlilik yıldönümüm olursa süper olur
sağol canım idare ediyorum kuzey aynı iştahsız uykusuzoylemı olsun ya geldi ya melegi danha ne olsun. ferdam sen nasılsın kuzu. bebişin iştahsızmı hala. kuzum sen bebek odası yapmısmıydın nerden aldın cano. bıde odasını yapsam bi rahatlıcam da.
duygucum o damlalar tek kullanımlıkferda bu aspiratorun bi sınurı varmı gunlk damlayp bi kere damlattm
açlnca 24 saat kullanıo demş eczacı e sonra atcam mı bi damlayı :44:
benimde 29 nisan doğum günüm eğer bat şaşmazsa 23 nisan tabi inş. hamiş olurumda hiç gelmez kırmızılar ve bebeğim doğum gnü hediyesi olarak gelir annesine
benimde 29 nisan doğum günüm eğer bat şaşmazsa 23 nisan tabi inş. hamiş olurumda hiç gelmez kırmızılar ve bebeğim doğum gnü hediyesi olarak gelir annesine
İnş. olur cnm benimde 21nisan evlilik yıldönümüm 23nisanda bat senle beraber güzel haberleri veririz inş.
lovelymmm cok şükür yaaa
eminem verdiği ilaclar gebeliği mi destekleyecek :26::44:
Kızlar yazdım gittim kuruyemiş yedim biraz
valla cok sagolun bende takmıyım boşuna nasıl olsa gelişiyor 3 5 takılmıycaz artık hem bi sorun olsa kendi drum ztn söylerdi
zeynep derya peşpeşe gebe kalırsınız inş
mervem henüz vermedi iğneyi gelecek ay verecekmiş:26:
bu ay sadece dostinex verdi 2 tane yarım yarım kullanıcam cuma ve salı günleri toplam 4 gün kullanıcam yani göğsümden gelen süt için
sağol canım idare ediyorum kuzey aynı iştahsız uykusuz
odası var evet 3-4 aydır ayırdım zaten odasnda yatıyor
ben demonte mobilyasan aldım
demonte mobilya diye arat orda filli büyüyen bi beşik var o takımdan bizimkisi çok da memnunum
fiyatı da gayet ekonomik belki ilgini çeker
duygucum o damlalar tek kullanımlık
aslında onu açtığın an yarısını bir deliğe yarısını diğer deliğe sıkıp öyle açıyosun burnu ona göre tasarlanmış
ama ece minik daha çok tıkanmadıysa bırnu o kadar sıkmana gerek yok
açılanı 2-3 kullan bişey olmaz nolacak saf okyanus suyu zaten onlar üzerinde yazana bakma sen ben kullandım hep
onlar satış politikası kanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?