Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun hevin
allah büyük dert vermesin
biz de artık yürümeye çalıştığından sürekli kafa üstü düşüyoruz
gerçi artık düşeceğinin farkındaolduğından elimi bırakmıyor ama sıralarken falan düşebiliyor bazen
yürümeye çalışma evrelerinde düşme kalkma eksik olmuyor hiç

gamze ilk deneme için 60ccçok olmuş o zaman bir iki kaşık şeklinde başlayıp artırmak mantıklı bence
yani ben öyle yapıcam en azından

azra başkaları yaptığı zaman daha sinir oluyorum ben ya
benim kv falan hiç yapmaz öyle şeyler
gazabımdan korkuyor da olabilirler

Kizlar slm bı sorum olacak Sezeryan sonrasi sutu az olup sonradan çoğalan varmi?? Sütun artması icin neler yaptınız. Maalesef sür problemimiz var(

artar canım merak etme
benim de ilk ay azdı meme üstne mama şeklinde gittik ilk ay
ben milkplus içtm günde iki tane o baya iyi geliyor
humana still tee içiyorsundur zaten
komposto falan içersin bol su
bol bol da emzir
benim de şimdilerde yine azaldı sütüm yine uğraşıyorum artsın diye

Bizimkine gazap mazap islemiyor canim dedigim dedik ne dersen de islemez ona
Suclu sen olursun yine :)

Kizlar slm bı sorum olacak Sezeryan sonrasi sutu az olup sonradan çoğalan varmi?? Sütun artması icin neler yaptınız. Maalesef sür problemimiz var(

aksu canım daha önce söyledimmi bilmiyorum meleğin hayırlı uğurlu olsun inşallah
süt konusuna gelince sezeryandan 3 gün sonra sütün tam anlamıyla geliyo zaten çoğaltmak için pekmez şerbeti bulgur pilavı hoşaflar yiyip içebilirsin :26:
ve bol yeşil sebzeler inşallah faydasını görürsün birde humana çay varmış ben kullanmadım ama fayda ediyo biliyorum :44:yemeklerinizden kısmayın kızlar biraz bol yiyinki sütünüz olsun

Saol hevinim hayirlisi
Cok gecmis olsun cnm size de
Oyle kazalar buyudukce cok olucak rabbim beterinden korusun insallah

sağol bitanem amin inşallah, sende iyi olmaya çalış olurmu sadece kızını düşün bundan sonra

canım bana incir ve vitamalz çok iyi gelmişti bide bulgur pilavı

hevinn canım sizede çok geçmiş olsun

sağol eminecim

Amin ferdacım cümlemize inşallah,
kıyamam Kuzeye ama düşe kalka öğrencekler, Rabbim korusun
yemesi nasıl oldu ferda

kuzey iştahsız bir çocuk ben onu öyle kabul ettim artık
yediriyorum ama hep oyalayarak bişeylerle gönüllü olarak ağzını açmıyor dalınca açıyor ama daldırana kadar baya emek safrediyorum
çok şükür ite kaka da olsa yediriyorum işte
böyle böyle büyüyecekler ne yapalım
sizde herşey yolundadır umarım
ek gıda başladınız mı emzirme devam mı

kabul etmekten başka çare yok zaten canım, yeterki sağlıklı olsun
bizde herşey yolunda çok şükür,
sütüm yetmediği için son 2 aydır anne sütü ve mamayla idare ediyorduk ek gıdaya başladım bende,
havuçla başladım elma suyu püre vs yiyor çok şükür,
bugünde ilk defa sabah emzirdikten 1 saat sonra muhallebi verdim bebe bisküvisi, yarım çay kaşığı pekmezle onuda sevdi bayada tok tuttu herhalde hala acıkmadı bu saatte kadar
onun dışında gülmeler kahkahalar, garipten sesler dönmelerle günümüz geçiyor çok şükür

tatlım sütünün olduğu belliydi zaten.ilaç rahatlatır sonra bebişin cuk cuk emer.benimkide medala güzel sağılıyor ben düşük hızla başlayıp gögüs alışınca hızını artırıyorum .sanki bebişin emiyor gibi sağıyor.
selam kızlar bişey sorcam ben arada emire su veriyorum.
birde emziği tatlı şeylere batırıyorum reçel gibi bişey olmaz dimi.
çikolata bile yiyor sıpa
oo maşallah kız hızlı gidiyorsun sen çuku nun içinde çok katkı maddesi var verme bence ne kadar geç verirsen o kadar iyi emmeyi bırakır çukulara reçellere alışırsa 6 aydan sonra sebze pürelerini nasıl yedircen :)

puffy hoşgeldin oğluşun nasıl????

Ya beste elma suyu içiyo ama püresinde öğürüyo muzda da öğürmüştü hep böyle mi olacak

yok cnm benimkide ilk başta öyle yaptı ağzına pütürlü geliyor ya onu çıkarmaya çalışıyor benimki daha yeni alıştı yiyor artık çıkarmaya çalışmıyor sen suyunu vermeye devam et 6 aydan sonra az az verince alışıyor ben hemen ardında su veriyorum iki üç kaşık elma püresi ardından hemen su ver bişi olmaz hemen yutar

moon canım hoşgeldin, o kadar yoğunumki yazamıyorum bile, sanırımk bu hafta böyle geçicek ama sizleri çok özlemişim hatta fırsat buldukça geçmişten okuyarak gelicem

Küçük ekmek içi veriyorum çiğniyo onlarda öğürüyo anlamadım gitti ben bu çocuğu

moon canım hoşgeldin, o kadar yoğunumki yazamıyorum bile, sanırımk bu hafta böyle geçicek ama sizleri çok özlemişim hatta fırsat buldukça geçmişten okuyarak gelicem

bizde seni özledik tatlım iyiki geldin bende fırsat buldukça geliyorum (bebiş izin verirse:)kolay gelsin

bak didom doğurdu bizim lovely fıstık da

benn geldii
ya insanları anlamıyorum ben konu benim peekkk meşhur patronum nekadar dövsem az olur ş...sizi
geçenlerde eşimi çağırdı işler yoğun bana yardım et bugün diye eşimde işsiz olduğu için hemen geldi 3 5 kuruşta olsa cebime girer umuduyla
neyse gün bitti ne bir eline sağlık ne bir yevmiye
neyse dedik boş verelim şimdi yine diyoki yerın eşin gelsin yardım etsin hadi ordan diyesim geldi fırsatçı pislik sen benim eşim çalışmıyo 1 yıldır diye onu kullanacağınımı zannettin adi adam bas tekmeyi diyorum bazen ama sonra kilitleniyorum hamal arıyo kendine şe..siz çok sinirlendim kızlar belki güleceksiniz ama haksızlığa gelemiyorum

eminem hiç de gülmem..
anlıyorum seni,sen de benim gibisin. normalden fazlaca takılı kalıyoruz bu şekilde haksızlık durumlarına.. yapımız böyle..
ne münasebet yevmiye vermemek ya emeğin karşılığı teşekkürle ödenir mi hiçalçak adam,yüzsüz

Ne teşekkürü megim adam eline sağlık bile demedi
bencil insan ben becburmuyum sana hizmet etmeye değilmi zam istedim onu bile vermedi üstüne birde eşimin işsizliğini kullanmaya çalışıyo karaktersiz insan ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN hamda olsun muhtaç değilizde eşim şimdi geçici olarak biryerde çalışıyo 2 haftadır yarın bir yere iş görüşmesine gidecek inşallah hayırlıysa olur neyse işte içime atamadım burdan başkada anlatacak yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…