Kizlar slm bı sorum olacak Sezeryan sonrasi sutu az olup sonradan çoğalan varmi?? Sütun artması icin neler yaptınız. Maalesef sür problemimiz var(
geçmiş olsun hevin
allah büyük dert vermesin
biz de artık yürümeye çalıştığından sürekli kafa üstü düşüyoruz
gerçi artık düşeceğinin farkındaolduğından elimi bırakmıyor ama sıralarken falan düşebiliyor bazen
yürümeye çalışma evrelerinde düşme kalkma eksik olmuyor hiç
gamze ilk deneme için 60ccçok olmuş o zaman bir iki kaşık şeklinde başlayıp artırmak mantıklı bence
yani ben öyle yapıcam en azından
azra başkaları yaptığı zaman daha sinir oluyorum ben ya
benim kv falan hiç yapmaz öyle şeyler
gazabımdan korkuyor da olabilirler
Kizlar slm bı sorum olacak Sezeryan sonrasi sutu az olup sonradan çoğalan varmi?? Sütun artması icin neler yaptınız. Maalesef sür problemimiz var(
Eminem iyi olmaya calisiyorum
Saol hevinim hayirlisi
Cok gecmis olsun cnm size de
Oyle kazalar buyudukce cok olucak rabbim beterinden korusun insallah
hevinn canım sizede çok geçmiş olsun
geçmiş olsun hevin
allah büyük dert vermesin
biz de artık yürümeye çalıştığından sürekli kafa üstü düşüyoruz
gerçi artık düşeceğinin farkındaolduğından elimi bırakmıyor ama sıralarken falan düşebiliyor bazen
yürümeye çalışma evrelerinde düşme kalkma eksik olmuyor hiç
sağol bitanem amin inşallah, sende iyi olmaya çalış olurmu sadece kızını düşün bundan sonra
canım bana incir ve vitamalz çok iyi gelmişti bide bulgur pilavı
sağol eminecim
Amin ferdacım cümlemize inşallah,
kıyamam Kuzeyeama düşe kalka öğrencekler, Rabbim korusun
yemesi nasıl oldu ferda
kuzey iştahsız bir çocuk ben onu öyle kabul ettim artık
yediriyorum ama hep oyalayarak bişeylerle gönüllü olarak ağzını açmıyor dalınca açıyor ama daldırana kadar baya emek safrediyorum
çok şükür ite kaka da olsa yediriyorum işte
böyle böyle büyüyecekler ne yapalım
sizde herşey yolundadır umarım
ek gıda başladınız mı emzirme devam mı
Birde süt sağma makinesi almayı düşünnen varsa kesinlikle kraft almasın ben kreft eldım onu tavsiye etmişler eczanaeden anneme oda onu almış ama göğüslerimi mahfetti çok hırpaladı bende normal böyle sağmak ağrılı sandığımdan adayandım çok yara oldu.Meğerse bu makina çok hırpalıyormuş.Sonra medela ile denedim çok memnum kaldım o da hafif ağrı yapıyor ma çok normal diğeri resmen ölüm gibi ağlaya ağlaya sağıyorsun ama medela çok güzel.
tatlım sütünün olduğu belliydi zaten.ilaç rahatlatır sonra bebişin cuk cuk emer.benimkide medala güzel sağılıyor ben düşük hızla başlayıp gögüs alışınca hızını artırıyorum .sanki bebişin emiyor gibi sağıyor.Haklıymışsın ferdam bu mesajı görünce aklıma takıldı ve başka marka ilede denedim makinadan kaynaklanıyormuş kraft almıştım resmen göğüsleri haşat etti göğüs ucu kanayıp yara oldu onu geçtim kenrrlarıda alıyor içine makina ağlayarak sağıyorsun şimdi onu bıraktım medala kullanıyorum onu kullnınca anladım makinadanmış demekki.O kadar mahfetmesine rağmen sütte çıkarmadı hastanedede çok büyük değişik bir süt sağma makinesi var oda çok acıtmıyor ve onunla süt geldi
oo maşallah kız hızlı gidiyorsun sen çuku nun içinde çok katkı maddesi var verme bence ne kadar geç verirsen o kadar iyi emmeyi bırakır çukulara reçellere alışırsa 6 aydan sonra sebze pürelerini nasıl yedircen :)selam kızlar bişey sorcam ben arada emire su veriyorum.
birde emziği tatlı şeylere batırıyorum reçel gibi bişey olmaz dimi.
çikolata bile yiyor sıpa
Ya beste elma suyu içiyo ama püresinde öğürüyomuzda da öğürmüştü hep böyle mi olacak
yok cnm benimkide ilk başta öyle yaptı ağzına pütürlü geliyor ya onu çıkarmaya çalışıyor benimki daha yeni alıştı yiyor artık çıkarmaya çalışmıyor sen suyunu vermeye devam et 6 aydan sonra az az verince alışıyor ben hemen ardında su veriyorum iki üç kaşık elma püresi ardından hemen su ver bişi olmaz hemen yutar
moon canım hoşgeldin, o kadar yoğunumki yazamıyorum bile, sanırımk bu hafta böyle geçicek ama sizleri çok özlemişim hatta fırsat buldukça geçmişten okuyarak gelicem
Kızlar ben dün sabah 9 da doğuma girdim.10 gibi çıktım kızım 3200 gr 50 cm doğdu.Çok şükür sağlığı yerinde.
Bu sabahta taburcu olduk şuan evimizdeyiz şükürler olsunki yatağında uyuyor.
Ama bir sıkıntımız var dün hemen azda olsa sütüm geldi ve emzirdim emdikçe uyudu 2 satte bir uyandırıp emzirdik
Ama bugün göğüslerim kocaman oldu ve hiç süt gelmiyor
süt sağma makinesi aldık sağdık yok
sıcak suyla masaj yaptım yok
yinede gün boyu emzirdim ama bebeğim doymadığı için memeyi hiç bırakmadan emdi ve ikiside yara oldu
Kızımda açlıktan çok ağlayınca çok moralim bozuldu ve mama verdim şuan uyuyor
Ama bundan sonrasında ne yapmalıyım sağamıyorum uçları kopuyor sanki zorda olsa emziriyorum emzirdikçe gelirmi
eminem hiç de gülmem..
anlıyorum seni,sen de benim gibisin. normalden fazlaca takılı kalıyoruz bu şekilde haksızlık durumlarına.. yapımız böyle..
ne münasebet yevmiye vermemek yaemeğin karşılığı teşekkürle ödenir mi hiç alçak adam,yüzsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?