Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de çokk sinir oldum bakk şimdi benmm de en sinir oldgm şey hakszlk
Rabbim tez zamanda guzel bi iş nasip etsn butnn kalbmle dılıorm bunu ...

kızlar nber minicigm uyuo gelen gden de yok rahatm bugun biraz bakaym dedm size ozluorm siziiii var mı yeni hberler falan ....
biz iiz bu haftasonu annemi yolladm azcık eve dnlensn die haftasonu kocişle brlkte baktık eceye
bugun yne gelcek annem bi yarı kırka kadar hafta içleri gelr en azından
dun gece pek bi guzel uyudu bakalm bugun ne olcak

Slm.alyk
kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum ama güzel haberler var burda cok mutlu oldum
benimkiler tutmadı bir sene oldu aşılamalarıma bu ayda çörek otu bal tarcın karışımını yaptım yedim bekliyorum bu ay inş. nasıp eder RABBİM...:)
ben sizlere birşey sorcam ya ben yeşil cay içiyorum acaba bir şey olurmu yani onun yüzünden tutmama gibi birşey kafama takıldı da cevap verirseniz cok mutlu olurum yaa...

ben de çokk sinir oldum bakk şimdi benmm de en sinir oldgm şey hakszlk
Rabbim tez zamanda guzel bi iş nasip etsn butnn kalbmle dılıorm bunu ...
canımmsınn duygummm neyse boşver benii ecemizz nasıl
Oldu canım leğen de getir ayaklarını da yıkayalım deseydin

özlemm sen adamı öldürürsünn
hadiini bilmez eline 2 kuruş geçince bendan alası yok diyen birine laf anlatsan ne fayda

canımmsınn duygummm neyse boşver benii ecemizz nasıl

özlemm sen adamı öldürürsünn
hadiini bilmez eline 2 kuruş geçince bendan alası yok diyen birine laf anlatsan ne fayda

ii ececik ne yapsn uyuo bol bol şu anda gece uyutmasn bizi die hazrlanıo

20.haftada tetanoz asisi yapiliyor 1 doz
bundan 1 ay sonra da ikinci doz yapiliyor
o kadar

:) teşekkür ederim yardımın icin canm bn 14. haftamdayim da ya babam gazeteden bi yazı getirdi de bana kızamıkçık aşısı falan bişeyler yazıyordu B'nde suan gerekse Dr um söylerdi diye düşündüm ama kafama takıldı yine de iste :)

bu asıyı doktorun hatırlatmasa bıle kaydoldugun saglık ocagı hatırlatır canım
bızım doktorlar ası hakkında muhabbetımız hıc olmadı ama saglık ocagına kaydoldum ve onlar aramıslardı
tabı ben de takıp etmıstım 20.haftamı
sonra asını yapıyorlar

Benimki faceden msj atmış görüşmek istiyomuş yüzyüze bende kabul ettim daha cvp yok bakalım ne anlatıcak bana

ben psikiyatrik tedavi gören sürekli ilaç kullanan bi deliyim ya ne dicek acaba

selam kizlaar
Loevly cim dogum yapmis, hayirli ugurlu olsun, Allah anali babali buyutsun ins.
emzirme konusunda da ins kolayliklar versin Allahim, krem filan sursen ya da beklesen hic bilmiyorum ki ins gecer canim.

biz de ayniyiz iste her zamanki beklemece, siz ikinci ucuncu cocuk sahibi olcaksiniz ben hala bekliyor alucam bu gidisle..
napalim bizim kaderimiz de buymus. tedaviye baslayan arkadaslara basarilar diliyorum.
bizim bu 3. asilama da olmazsa biraz ara verices sanirim, ya da napicaz bilmiyorum hicbi fikrim yok.

biraz birikmis paramiz vardi, esimin ailesi demis ki dukkan alin iyi kar getirir, ama biz amerikadayiz, turkiyedeki dukkanin takibini nasil yapicas?
bi de dukkani biz napalim yani esim de ben de akademisyeniz, ilerde bi dukkan acip da sunu satalim diye planlarimiz yok.
anlamiyorum ya, benim annemler kirada turuyolar, onlara ufak tefek bi ev alsak, orda otursalar kiradan kurtulsalar daha iyi olmaz mi?
herkes kendi ailesini dusunuyor sanirim, bi de esimin kardesi var muhendis, onceden dukkani vardi ama bi sirkete girip calismasini filan istiyordu ailesi, yani dukkan acmasini istemiylar.
ama simdi kardesm is degistircekmi diyor, bize de dukkan alin diyolar anlamadim yani biz simdi bu dukkani aldik diyelim nolcak yani aa hazir dukkan da var kardesin buraya kendi isini kursun derlerse tekrar sasirmiycam yani. amaan bilemiyorum valla, Allah herkese iyi gecimler versin, baskalari sizin aileniz adina kararlar vermeye baslayinca, ya da fikir uretince evde huzur bozuluyor ben bunu anladim.

Benimki faceden msj atmış görüşmek istiyomuş yüzyüze bende kabul ettim daha cvp yok bakalım ne anlatıcak bana

ben psikiyatrik tedavi gören sürekli ilaç kullanan bi deliyim ya ne dicek acaba

canım ınsallah aranızda guzel mantıklı ılımlı konusmalar gecer
senın ıcın ne ıyıyse o olsun gonlumuz senle

slmmm
uzuuuun bi aradan sonra geldimm
annemdeydim hafta sonum cok güzel gecti
gecmişi cok okuyamadım ama herkes iyidir inş.
göğüs pompası benim milkway gayet güzel ama ben sadece 1 kere kullandım ihtiyacım olmadı 200 tl boşa gitti hala içime batıyo
inş. ikinci de artık
bence doğurduktan sonra alın ihtiyaca göre :26:

gamzem hakkında hayırlısı olsun rabbim güzel neşeli günlerine kavuştursun seni

boynum tutulmuş acayip ağrıyor :44::44::44::44::44::44::44:

Kızlar biraz önce uçak biletlerimizi aldık annem ben ve beste kocamın memleketine gidiyoruz. Kocam istanbulda kalacak. Öyle esti kafamıza çok merak ediyorum oraları. En önemlisi beste ilk kez babaannesini halasını dedesini babasının dedesini görecek. Çarşamba günü yani yarın uçağımız. Umarım besteyle bi sorun olmaz uçakta bebekle alakalı en ufak bi fikrim yok

Son düzenleme:

iyi yolculuklar canim
ucakta rahat edersin merak etme, bir sorun olmaz. bebegin buyuk
ben de bir saglik problemi olmadigi surece bebegimin 40i cikinca hemen ucakla yolculuk yapicam hem de 3 saat

iyi yolculuklar canim
ucakta rahat edersin merak etme, bir sorun olmaz. bebegin buyuk
ben de bir saglik problemi olmadigi surece bebegimin 40i cikinca hemen ucakla yolculuk yapicam hem de 3 saat

Bizimki de 1 saat 40 dk
Gerçi beste artık 6 aylık bi sorun çıkarmaz umarım
Sadece hava değişimi yorar mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…