benn geldii
ya insanları anlamıyorum ben konu benim peekkk meşhur patronumnekadar dövsem az olur ş...sizi
geçenlerde eşimi çağırdı işler yoğun bana yardım et bugün diye eşimde işsiz olduğu için hemen geldi 3 5 kuruşta olsa cebime girer umuduyla
neyse gün bitti ne bir eline sağlık ne bir yevmiye
neyse dedik boş verelim şimdi yine diyoki yerın eşin gelsin yardım etsin hadi ordan diyesim geldi fırsatçı pislik sen benim eşim çalışmıyo 1 yıldır diye onu kullanacağınımı zannettinadi adam bas tekmeyi diyorum bazen ama sonra kilitleniyorum hamal arıyo kendine şe..siz çok sinirlendim kızlar belki güleceksiniz ama haksızlığa gelemiyorum
canımmsınn duygummm neyse boşver benii ecemizz nasılben de çokk sinir oldum bakk şimdibenmm de en sinir oldgm şey hakszlk
Rabbim tez zamanda guzel bi iş nasip etsn butnn kalbmle dılıorm bunu ...
Oldu canım leğen de getir ayaklarını da yıkayalım deseydin
canımmsınn duygummm neyse boşver benii ecemizz nasıl
özlemmsen adamı öldürürsünn
hadiini bilmez eline 2 kuruş geçince bendan alası yok diyen birine laf anlatsan ne fayda
ii ececik ne yapsn uyuo bol bol şu anda gece uyutmasn bizi die hazrlanıo
20.haftada tetanoz asisi yapiliyor 1 doz
bundan 1 ay sonra da ikinci doz yapiliyor
o kadar
:) teşekkür ederim yardımın icin canm bn 14. haftamdayim da ya babam gazeteden bi yazı getirdi de bana kızamıkçık aşısı falan bişeyler yazıyordu B'nde suan gerekse Dr um söylerdi diye düşündüm ama kafama takıldı yine de iste :)
Benimki faceden msj atmış görüşmek istiyomuş yüzyüze bende kabul ettim daha cvp yok bakalım ne anlatıcak bana
ben psikiyatrik tedavi gören sürekli ilaç kullanan bi deliyim ya ne dicek acaba
Kızlar biraz önce uçak biletlerimizi aldık annem ben ve beste kocamın memleketine gidiyoruz. Kocam istanbulda kalacak. Öyle esti kafamızaçok merak ediyorum oraları. En önemlisi beste ilk kez babaannesini halasını dedesini babasının dedesini görecek. Çarşamba günü yani yarın uçağımız. Umarım besteyle bi sorun olmaz uçakta bebekle alakalı en ufak bi fikrim yok
iyi yolculuklar canim
ucakta rahat edersin merak etme, bir sorun olmaz. bebegin buyuk
ben de bir saglik problemi olmadigi surece bebegimin 40i cikinca hemen ucakla yolculuk yapicam hem de 3 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?