Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oflu bikaç aya emir cips kola falan takılır o zaman
kuzey daha bilmiyor öyle şeylerin tadını ne kadar geç bilirse o kadar iyi
gerçi bazen eşim bişeyler yalatıyorama yakalarsam kızıyorum

ben biçoğunuza göre katı görüşlüyüm ya böyle şeyler konusunda
çocuklar zaten obezite çağında yaşıyorlar
cips kola hamburger çikolata şeker hayatımızın heryerinde ki kendim de severek yerim
biyerden sonra bunları yemelerini engellememiz belki de mümkün olmıcak hatta çok büyük ihtimalle
o nedenle ben zararlı şeylerle ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi diyenlerdenim
insanların hoşuna gidiyor çikolata yalaması aburcuburu seve seve yemesi ama bana yanlış geliyor
o yüzden herkese saygı duymakla birlikte bu konularda ben yorum yazmasam daha iyi olacak galiba
her anne kendi çocuğu için en iyisini düşünür çünkü benim haddim değil

Haklısın tabı kuzum. kucucuk çocuklara vermemek gerekiyor sonuçta. şimdi zaten farkında değil böyle şeylerin.
bile bile vermek zaten doğru değil..
önemli olan ileride engel olmaya çalışmak..
umuyorum kı bu konuda basarılı olabiliriz.
Kuzum masallah barekallah bu ne guzellik boyle yahu

Kucuk kivanc tatlitug

sağol kuzum biri daha dedi bunu bana kıvancın kucukluğu

En iyi anneler evlatlarinin iyiliguni dusunur tabiiki ama bende bu. konuda senin gibi dusunuyorum ferda. Uygulamaya gelinc de insaallah bu dusuncelerimi uygulayabilirim. Annem de bana oyle yapmis. Kc yasina kadar dondurma nedir bilmiyordun diyor.

Ben rüzgara çikolata yediriyorum engelleyemiyorum ben vermesem annemler veriyo ama en büyük zevki bardağıma ağzını dayayıp kola içmek

zaten tanışacakalr evet şimdiden bilsin zaten nane molla herbişeye alerjisi var sütü bile 2 yaşından sonra dr kontrolunde vercekmişim

bu arada ben rüzgara keçi sütü versem olur mu acaba sonuçta inek sütü alerjisl var

En iyi anneler evlatlarinin iyiliguni dusunur tabiiki ama bende bu. konuda senin gibi dusunuyorum ferda. Uygulamaya gelinc de insaallah bu dusuncelerimi uygulayabilirim. Annem de bana oyle yapmis. Kc yasina kadar dondurma nedir bilmiyordun diyor.

şimdi bizim evden çikolata cips eksik olmaz
ama son demleri
eşime de dedim zaten bikaç aya artık eve girmicek onlar
çocuk ailede ne görürse onunla yetişir
eğer aileyi yerken görmezse bir süre bunların tadını bilmeden büyür
ilerde zaten engel olamıcam en azından imkanım varken şimdi vermem

kola çikolata hakkında yorumumu yaptım zaten onları geçiyorum da
inek sütü alerjisi nasıl anlaşıldı ki yoğurt falan yiyor neticede
test yaptırdın mı alerji için

keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş
deneyebilirsşn eğer gerçekten inek sütü alerjisi varsa

canım annem çok faydalı dedi rüzgara inek sütü verdim o gece kusmaya başladı ama ne kusmak aciillik olduk çocuk durmadan kusuyo şurup filan verdiler serum verdiler eve geldik sabahına ishal noldu tam 9 gün ishali geçmedi dr inek sütü alerjisi dedi bayağıda ağırmış o yüzden 2 yaşına kadar vermiceksin 2 yaşından sonrada dr gözetiminde verilecek dedi

bana kalırsa alerjiden ziyade ağır gelmiş olabilir
1 yaşından önce ilk denemede bolca ve sulandırmadan verdiğin için
önceden biz hep inek sütü içmişiz ama ilk zamanlar sulandırmışlar yavaş yavaş alıştırmışlar
1 yaşından sonra tekrar dene bence az miktarda ama
2 yaşına kadar beklemek saçma
ya da git bi alerji testi yaptır emin ol en azından ne derecede alerjisi olduğunu öğrenirsşn

tebligatım geldi sürekli ilaç kullanan psikiyatrik tedavi gören krısından boşanmak istiyomuş benimki

olur mu canım sulandırmadan 60 cc süt 60 cc su olarak verdim sütü

Selam kizlar
Puffyim hosgeldin
Eminem sende iyi ki gitmemissin
Lovelyim tebrik edememistim seni allah anali babali buyutsun canim insallah.
Ozim dusuncelerin icin sende cok saol.
Cikilota konusunda bende hem fikirim ama esim ailesi rahat durmuyor surekli birseyler yalatmaya calisiyorlar kaynanam siyah cay bile vermeye kalkiyor bana kalsa cikilota falan hic vermek istenemem iyi birsey degil sonucta.
Loveliyim ferdam kalkani bana da demistim saolsun bende aldim onun sayesinde kullandim cok rahat ettim kremler fayda etmedi bana kalkan iyi geldi.
Aysunumun ameliyati da iyi gecmis tuplerini almamislar cok sevindim insallah bebeginin haberini de vermek nasip olur.
Gamze sana yazacak birsey bulamiyorum sadece megin dedigine katiliyorum nikahini vermessin olur biter.zamana birak kafanda kurma kurdukca olan sana olur.

selam kızlar girmeyeli neler olmuş böyle

gamzecim ben mege katılıyorum, nikahını vermezsin olur biter, hakkında hayırlısı olsun canım
azram şok oldum canım yaşadıklarına karar vermişsin zaten hayırlısı olur inşallah canım hakkında

lovelym Allah analı babalı büyütsün canım kavuşmuşsun kübrana

bu sabah ilk kazamızı atlattık
Kaan koltuktaydı etrafı yastıklarla doluydu, bende mutfağa gittim sıcak su getirmek için altını değiştirecektim, bir ağlama sesi geldi ki başımdan aşağı kaynal sular döküldü sanki o derece korktum. Koştum hemen odaya, Kaan bey bütün yastıkları aşmış, dönmüş ve yere düşmüş ( Nasıl korktum anlatamam.. Rabbim korusun meleklerimizi, düşe kalka büyücekler bunlar ama ilk olunca insan baya korkuyor gerçekten.

Saol hevinim hayirlisi
Cok gecmis olsun cnm size de
Oyle kazalar buyudukce cok olucak rabbim beterinden korusun insallah

Kizlar slm bı sorum olacak Sezeryan sonrasi sutu az olup sonradan çoğalan varmi?? Sütun artması icin neler yaptınız. Maalesef sür problemimiz var(

azrammnasılsın canım herşey yolundadır umarım
tebligatım geldi sürekli ilaç kullanan psikiyatrik tedavi gören krısından boşanmak istiyomuş benimki

ne denirki gamzem söylenecek pek söz yok galiba hakkından hayırlısı olsun:26:

hevinn canım sizede çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…