tadına baktırıyom kız yedırmıyomçok hosuna gıdıyo bu kesınn
oflu bikaç aya emir cips kola falan takılır o zaman
Kuzey daha bilmiyor öyle şeylerin tadını ne kadar geç bilirse o kadar iyi
gerçi bazen eşim bişeyler yalatıyorama yakalarsam kızıyorum
Haklısın tabı kuzum. kucucuk çocuklara vermemek gerekiyor sonuçta. şimdi zaten farkında değil böyle şeylerin.ben biçoğunuza göre katı görüşlüyüm ya böyle şeyler konusunda
çocuklar zaten obezite çağında yaşıyorlar
cips kola hamburger çikolata şeker hayatımızın heryerinde ki kendim de severek yerim
biyerden sonra bunları yemelerini engellememiz belki de mümkün olmıcak hatta çok büyük ihtimalle
o nedenle ben zararlı şeylerle ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi diyenlerdenim
insanların hoşuna gidiyor çikolata yalaması aburcuburu seve seve yemesi ama bana yanlış geliyor
o yüzden herkese saygı duymakla birlikte bu konularda ben yorum yazmasam daha iyi olacak galiba
her anne kendi çocuğu için en iyisini düşünür çünkü benim haddim değil
Kuzum masallah barekallah bu ne guzellik boyle yahu
Kucuk kivanc tatlitug
ben biçoğunuza göre katı görüşlüyüm ya böyle şeyler konusunda
çocuklar zaten obezite çağında yaşıyorlar
cips kola hamburger çikolata şeker hayatımızın heryerinde ki kendim de severek yerim
biyerden sonra bunları yemelerini engellememiz belki de mümkün olmıcak hatta çok büyük ihtimalle
o nedenle ben zararlı şeylerle ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi diyenlerdenim
insanların hoşuna gidiyor çikolata yalaması aburcuburu seve seve yemesi ama bana yanlış geliyor
o yüzden herkese saygı duymakla birlikte bu konularda ben yorum yazmasam daha iyi olacak galiba
her anne kendi çocuğu için en iyisini düşünür çünkü benim haddim değil
En iyi anneler evlatlarinin iyiliguni dusunur tabiiki ama bende bu. konuda senin gibi dusunuyorum ferda. Uygulamaya gelinc de insaallah bu dusuncelerimi uygulayabilirim. Annem de bana oyle yapmis. Kc yasina kadar dondurma nedir bilmiyordun diyor.
Ben rüzgara çikolata yediriyorum engelleyemiyorum ben vermesem annemler veriyo ama en büyük zevki bardağıma ağzını dayayıp kola içmek
zaten tanışacakalr evet şimdiden bilsin zaten nane molla herbişeye alerjisi var sütü bile 2 yaşından sonra dr kontrolunde vercekmişim
bu arada ben rüzgara keçi sütü versem olur mu acaba sonuçta inek sütü alerjisl var
kola çikolata hakkında yorumumu yaptım zaten onları geçiyorum da
inek sütü alerjisi nasıl anlaşıldı ki yoğurt falan yiyor neticede
test yaptırdın mı alerji için
keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş
deneyebilirsşn eğer gerçekten inek sütü alerjisi varsa
canım annem çok faydalı dedi rüzgara inek sütü verdim o gece kusmaya başladı ama ne kusmak aciillik olduk çocuk durmadan kusuyo şurup filan verdiler serum verdiler eve geldik sabahına ishal noldu tam 9 gün ishali geçmedi dr inek sütü alerjisi dedi bayağıda ağırmış o yüzden 2 yaşına kadar vermiceksin 2 yaşından sonrada dr gözetiminde verilecek dedi
bana kalırsa alerjiden ziyade ağır gelmiş olabilir
1 yaşından önce ilk denemede bolca ve sulandırmadan verdiğin için
önceden biz hep inek sütü içmişiz ama ilk zamanlar sulandırmışlar yavaş yavaş alıştırmışlar
1 yaşından sonra tekrar dene bence az miktarda ama
2 yaşına kadar beklemek saçma
ya da git bi alerji testi yaptır emin ol en azından ne derecede alerjisi olduğunu öğrenirsşn
azrammSelam kizlar
Puffyim hosgeldin
Eminem sende iyi ki gitmemissin
Lovelyim tebrik edememistim seni allah anali babali buyutsun canim insallah.
Ozim dusuncelerin icin sende cok saol.
Cikilota konusunda bende hem fikirim ama esim ailesi rahat durmuyor surekli birseyler yalatmaya calisiyorlar kaynanam siyah cay bile vermeye kalkiyor bana kalsa cikilota falan hic vermek istenemem iyi birsey degil sonucta.
Loveliyim ferdam kalkani bana da demistim saolsun bende aldim onun sayesinde kullandim cok rahat ettim kremler fayda etmedi bana kalkan iyi geldi.
Aysunumun ameliyati da iyi gecmis tuplerini almamislar cok sevindim insallah bebeginin haberini de vermek nasip olur.
Gamze sana yazacak birsey bulamiyorum sadece megin dedigine katiliyorum nikahini vermessin olur biter.zamana birak kafanda kurma kurdukca olan sana olur.
tebligatım geldi sürekli ilaç kullanan psikiyatrik tedavi gören krısından boşanmak istiyomuş benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?