Herkese merhabaa
Benim göğüslerim çok şişti dr a gittim ultrason çekti iltihap varmış biraz ilaç verdi dr iltihapı geçsin diye..Evde süt sağma makinesi ile sağıyordum süt gelmiyordu.Hastanede değişik bir pompa vardı büyük birşey onunla sağdık biraz rahatladı göğüsler ama uçları iyice mahfoldu artık herşey sürüyorum inşallah toparlar.Ama göğüs kalkanı almamakla çok büyük hata yapmışım şuan tutuşuyorum ama göğüsler öyle açıkta bekliyorum internetten sipariş edicem şimdi inşallah en kısa azmanda gelir.
Kesinlikle alınması gereken birşeymiş hilalim ozim ve everym mutlaka alın lazım olursa alırım diye benim gibi sona bırakmayın.
canim insallah gecer agrisi da bu durum da
rahatca agrisiz gelir sutun
ben de alayim oyleyse hic dusunmemistim almayi ama gerekiyor madem siparis edeyim ben de bugun
ben cok kotu grip oldum baya agir geciriyorum
bu donemde bebegime zarar verir mi acaba
Herkese merhabaa
Benim göğüslerim çok şişti dr a gittim ultrason çekti iltihap varmış biraz ilaç verdi dr iltihapı geçsin diye..Evde süt sağma makinesi ile sağıyordum süt gelmiyordu.Hastanede değişik bir pompa vardı büyük birşey onunla sağdık biraz rahatladı göğüsler ama uçları iyice mahfoldu artık herşey sürüyorum inşallah toparlar.Ama göğüs kalkanı almamakla çok büyük hata yapmışım şuan tutuşuyorum ama göğüsler öyle açıkta bekliyorum internetten sipariş edicem şimdi inşallah en kısa azmanda gelir.
Kesinlikle alınması gereken birşeymiş hilalim ozim ve everym mutlaka alın lazım olursa alırım diye benim gibi sona bırakmayın.
Haklıymışsın ferdam bu mesajı görünce aklıma takıldı ve başka marka ilede denedim makinadan kaynaklanıyormuş kraft almıştım resmen göğüsleri haşat etti göğüs ucu kanayıp yara oldu onu geçtim kenrrlarıda alıyor içine makina ağlayarak sağıyorsun şimdi onu bıraktım medala kullanıyorum onu kullnınca anladım makinadanmış demekki.O kadar mahfetmesine rağmen sütte çıkarmadı hastanedede çok büyük değişik bir süt sağma makinesi var oda çok acıtmıyor ve onunla süt geldicanım kanal tıkalı olsa kesinlikle anlarsın
çünkü beze oluşuyor ve ağrı yapıyor göğüslerşne dokunamıyorsun bile
ateş de yapabiliyor
benim 3 defa tıkandı ant kullandım geçti
bence süt henüz gelmemiş canım ben de daha fazla hırpalamaman gerektiğini düşünüyorum canım
bikaç gün dinlensin göğüs uçların iyileşsin sonra emzirirsin
humana still tee iç ve milkplus al
onları iç mutlaka
komposto falan iç süt üretimi olsun
kafana takma stres yaparsan hiç gelmez sütün
bikaç gün mama içsin göğüslerin iyileşince yine emzirirsin
sağmak daha yıpratıcı olabilir canım çok da zorlama sağacam diye
bi de makinan hangisi
bazı makinalar çok yıpratıyor göğsü
Canım çok gecmiş olsun kıyamam en kısa zamanda iyileşir inş sutunde bol bol gelir sen göğüslerini daha fazla yıpratma bence biraz düzelince emzir inş ilaçlar iyi gelir kalkanda biran önce gelirde işine yarar inş canım sıkma canını ozaman hic gelmez kuzun yanında saglıklı tadını cıkar benim içinde kokla mis gibi kokusundan
Selam kizlar nasilsiniz??
Size birsey sormam lazim benim bu lohusalik kanamasi ne zaman normale doner ya da soyle sorayim benimki azalmisti epey simdi tekrardan adet donemi gibi gelmeye basladi.(yogun donemi gibi degil ama normali gibi sanki)
Normal mi acaba bu durum bilemiyorum.
Siz ne dusunuyorsunuz.
Bir de kizimi uyuttum yatirdim kac kere korkaak sicrayarak uyandi yavrucak ustuste hemde. Normal mi bu
Haklıymışsın ferdam bu mesajı görünce aklıma takıldı ve başka marka ilede denedim makinadan kaynaklanıyormuş kraft almıştım resmen göğüsleri haşat etti göğüs ucu kanayıp yara oldu onu geçtim kenrrlarıda alıyor içine makina ağlayarak sağıyorsun şimdi onu bıraktım medala kullanıyorum onu kullnınca anladım makinadanmış demekki.O kadar mahfetmesine rağmen sütte çıkarmadı hastanedede çok büyük değişik bir süt sağma makinesi var oda çok acıtmıyor ve onunla süt geldi
Canım okusaydın bebişini rahatlar yada yıka kırkla kırkı çıkmış olmasada kırklayabilirsin rahatlar.
Kanama konusunda sanırım şuan benim yorumum için biraz erken ama bende iki gündür adet gübü geliyor.
Selam kizlar nasilsiniz??
Size birsey sormam lazim benim bu lohusalik kanamasi ne zaman normale doner ya da soyle sorayim benimki azalmisti epey simdi tekrardan adet donemi gibi gelmeye basladi.(yogun donemi gibi degil ama normali gibi sanki)
Normal mi acaba bu durum bilemiyorum.
Siz ne dusunuyorsunuz.
Bir de kizimi uyuttum yatirdim kac kere korkaak sicrayarak uyandi yavrucak ustuste hemde. Normal mi bu
her iki durum da çok normal canım
rüya falan görüyodur meleğin kuzey de çok sıçrardı oku sen yine de
Heh saol ferdam ya hizir acil servisi gibisin valla Allah razi olsun:)
Anneme sordum onun kanamasi daha kisa surmus sanirin ama arada fazla gelebiilir demisti. Size de sorayyim dedim iyi etmisin rahatladin saol canim.
Evet ferdam sağolasın söyledin mutlaka ama hiç makina alırım diye düşünmemeiştim ihtiyaç olursa bakarım dedim ve ihtiyaçta olduğunda aciliyet olunca en yakın yerden ne bulunursa o alınıyormuş hata oldu ama neyseki şuan haloldu süt geliyor ama sağınca normalde akmıyor ltihap çekilince biraz daha rahatlarım sanırım.bende hırpalamak istemiyorum ama dr mutlaka sağılacak dedi bugün bende hastanede mecburen sağdım biraz içi boşaldı rahatladı dr bu içindeki boşalmazsa apse yapabilir dedi.Kalkan aramaya çıkmıştı annem bulmuş şuan yolda geliyor çok şükür yoksa böyle heryerim ortada duruyorum kapatamadığımdan ve üşüyorum karnım şişiyor zaten sezeryanın gazıda var hala üşütmemem lazım neyseki birazdan kalkanlara kavuşucam.makinadan olduğunu tahmin etmiştim
medela alın diye burda defalarca söyledm ama denk gelmedin demekki
benimki medela hem güzel süt çıkarıyor hem de hırpalamıyor
neyse sorun halloldu en azından ve sütün varmış demekki sevindim canım
göğüs kalkanını duyguya da ben söylemiştim
benim de kurtarıcım oldu kalkan
ve onu da burda defalarca söyledim mutlaka alın kullanın diye
onun sayesinde yara olmadı benim göğüsler eminim duygu da o sayede kurtuldu
gecikmeden al tüm hamileler alsın benim göğsüm yara olmaz diye düşünmeyin
göğüsler için emzirmek ilginç bir deneyim
bak yorma göğüslerini bırak biraz dinlensinler bir gün mama içsin kübra nolacak
Canim ben okuyamiyorumki malum lohusalik okuyabileceklerimi okuyorum yine de. Annem surekli okuyor zaten saolsun. Kanamam epey azdi tekrar artti o kafami karistirdi.
Bu arada benimde gogus ponpam medela ve bende cok memnunum.
Evet ferdam sağolasın söyledin mutlaka ama hiç makina alırım diye düşünmemeiştim ihtiyaç olursa bakarım dedim ve ihtiyaçta olduğunda aciliyet olunca en yakın yerden ne bulunursa o alınıyormuş hata oldu ama neyseki şuan haloldu süt geliyor ama sağınca normalde akmıyor ltihap çekilince biraz daha rahatlarım sanırım.bende hırpalamak istemiyorum ama dr mutlaka sağılacak dedi bugün bende hastanede mecburen sağdım biraz içi boşaldı rahatladı dr bu içindeki boşalmazsa apse yapabilir dedi.Kalkan aramaya çıkmıştı annem bulmuş şuan yolda geliyor çok şükür yoksa böyle heryerim ortada duruyorum kapatamadığımdan ve üşüyorum karnım şişiyor zaten sezeryanın gazıda var hala üşütmemem lazım neyseki birazdan kalkanlara kavuşucam.
Evet bende memnun kaldım medeladan.
benim de bitti gibi olup tekrar başlamıştı
38gün falan sürdü toplamda
sonrasında reglide oldum zaten
sen takip et bakalım belki de ilk reglini olmuşsundur ben de erken oldum çünkü
regl de olsan lohusa kanaması da olsa normal ama endişe edilecek bişey yok
selam kızlar bişey sorcam ben arada emire su veriyorum.
birde emziği tatlı şeylere batırıyorum reçel gibi bişey olmaz dimi.
çikolata bile yiyor sıpa
Bence su onemli degil verilir de ben arjadaslarimdan bildigim, duydugum kadariyla cikolata icin erken davranmissin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?