Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim insallah gecer agrisi da bu durum da
rahatca agrisiz gelir sutun
ben de alayim oyleyse hic dusunmemistim almayi ama gerekiyor madem siparis edeyim ben de bugun

ben cok kotu grip oldum baya agir geciriyorum
bu donemde bebegime zarar verir mi acaba

Canım al mutlaka banada duygum söyledi sağolsun ama ben sipariş edene kadar kızım geldi sona bırakmamak lazım yada gerek olursa alırım dememek lazım çünkü son anda arayınca bulunmuyor ben şuan herşey ortada oturuyorum öyle e öyle oturuncada üşüyorum karnım ağrıyıp şişiyor annem gitti biraz dolaşıp arıyıcak inşallah bulur bulamazsa son çare bugün siperiş ederim yarın gelir heralde.

Birde süt sağma makinesi almayı düşünnen varsa kesinlikle kraft almasın ben kreft eldım onu tavsiye etmişler eczanaeden anneme oda onu almış ama göğüslerimi mahfetti çok hırpaladı bende normal böyle sağmak ağrılı sandığımdan adayandım çok yara oldu.Meğerse bu makina çok hırpalıyormuş.Sonra medela ile denedim çok memnum kaldım o da hafif ağrı yapıyor ma çok normal diğeri resmen ölüm gibi ağlaya ağlaya sağıyorsun ama medela çok güzel.

Canım çok gecmiş olsun kıyamam en kısa zamanda iyileşir inş sutunde bol bol gelir sen göğüslerini daha fazla yıpratma bence biraz düzelince emzir inş ilaçlar iyi gelir kalkanda biran önce gelirde işine yarar inş canım sıkma canını ozaman hic gelmez kuzun yanında saglıklı tadını cıkar benim içinde kokla mis gibi kokusundan

Haklıymışsın ferdam bu mesajı görünce aklıma takıldı ve başka marka ilede denedim makinadan kaynaklanıyormuş kraft almıştım resmen göğüsleri haşat etti göğüs ucu kanayıp yara oldu onu geçtim kenrrlarıda alıyor içine makina ağlayarak sağıyorsun şimdi onu bıraktım medala kullanıyorum onu kullnınca anladım makinadanmış demekki.O kadar mahfetmesine rağmen sütte çıkarmadı hastanedede çok büyük değişik bir süt sağma makinesi var oda çok acıtmıyor ve onunla süt geldi

Selam kizlar nasilsiniz??

Size birsey sormam lazim benim bu lohusalik kanamasi ne zaman normale doner ya da soyle sorayim benimki azalmisti epey simdi tekrardan adet donemi gibi gelmeye basladi.(yogun donemi gibi degil ama normali gibi sanki)

Normal mi acaba bu durum bilemiyorum.

Siz ne dusunuyorsunuz.

Bir de kizimi uyuttum yatirdim kac kere korkaak sicrayarak uyandi yavrucak ustuste hemde. Normal mi bu

Sağol canım bende yıpratmak istemiyorum çünkü çok canım yanıyor ama şiştiler ve içinde iltihap olduğu için dr bugün mecburen sağılacak dedi hastanede sağıldı biraz rahatladım ama çünkü artık sırtım ağrıyor yürüyemiyorum bile şişinden

Annenm bulmuş aventin kalkanını çok şükür geliyor yolda

Son düzenleme:

Canım okusaydın bebişini rahatlar yada yıka kırkla kırkı çıkmış olmasada kırklayabilirsin rahatlar.
Kanama konusunda sanırım şuan benim yorumum için biraz erken ama bende iki gündür adet gübü geliyor.

makinadan olduğunu tahmin etmiştim
medela alın diye burda defalarca söyledm ama denk gelmedin demekki
benimki medela hem güzel süt çıkarıyor hem de hırpalamıyor
neyse sorun halloldu en azından ve sütün varmış demekki sevindim canım
göğüs kalkanını duyguya da ben söylemiştim
benim de kurtarıcım oldu kalkan
ve onu da burda defalarca söyledim mutlaka alın kullanın diye
onun sayesinde yara olmadı benim göğüsler eminim duygu da o sayede kurtuldu
gecikmeden al tüm hamileler alsın benim göğsüm yara olmaz diye düşünmeyin
göğüsler için emzirmek ilginç bir deneyim
bak yorma göğüslerini bırak biraz dinlensinler bir gün mama içsin kübra nolacak

Canim ben okuyamiyorumki malum lohusalik okuyabileceklerimi okuyorum yine de. Annem surekli okuyor zaten saolsun. Kanamam epey azdi tekrar artti o kafami karistirdi.

Bu arada benimde gogus ponpam medela ve bende cok memnunum.

her iki durum da çok normal canım
rüya falan görüyodur meleğin kuzey de çok sıçrardı oku sen yine de

her iki durum da çok normal canım
rüya falan görüyodur meleğin kuzey de çok sıçrardı oku sen yine de

Heh saol ferdam ya hizir acil servisi gibisin valla Allah razi olsun:)

Anneme sordum onun kanamasi daha kisa surmus sanirin ama arada fazla gelebiilir demisti. Size de sorayyim dedim iyi etmisin rahatladin saol canim.

Heh saol ferdam ya hizir acil servisi gibisin valla Allah razi olsun:)

Anneme sordum onun kanamasi daha kisa surmus sanirin ama arada fazla gelebiilir demisti. Size de sorayyim dedim iyi etmisin rahatladin saol canim.

benim de bitti gibi olup tekrar başlamıştı
38gün falan sürdü toplamda
sonrasında reglide oldum zaten
sen takip et bakalım belki de ilk reglini olmuşsundur ben de erken oldum çünkü
regl de olsan lohusa kanaması da olsa normal ama endişe edilecek bişey yok

Evet ferdam sağolasın söyledin mutlaka ama hiç makina alırım diye düşünmemeiştim ihtiyaç olursa bakarım dedim ve ihtiyaçta olduğunda aciliyet olunca en yakın yerden ne bulunursa o alınıyormuş hata oldu ama neyseki şuan haloldu süt geliyor ama sağınca normalde akmıyor ltihap çekilince biraz daha rahatlarım sanırım.bende hırpalamak istemiyorum ama dr mutlaka sağılacak dedi bugün bende hastanede mecburen sağdım biraz içi boşaldı rahatladı dr bu içindeki boşalmazsa apse yapabilir dedi.Kalkan aramaya çıkmıştı annem bulmuş şuan yolda geliyor çok şükür yoksa böyle heryerim ortada duruyorum kapatamadığımdan ve üşüyorum karnım şişiyor zaten sezeryanın gazıda var hala üşütmemem lazım neyseki birazdan kalkanlara kavuşucam.
Canim ben okuyamiyorumki malum lohusalik okuyabileceklerimi okuyorum yine de. Annem surekli okuyor zaten saolsun. Kanamam epey azdi tekrar artti o kafami karistirdi.

Bu arada benimde gogus ponpam medela ve bende cok memnunum.

Evet bende memnun kaldım medeladan.

Kızalr biz yeni geldik hastaneden ben biraz uzanayım.Kendinize iyi bakım hepinizi öpyorum geçmişi okuma fırsatım olmuyor ama azram ve gamzem aklımda Allah yardımcınız olsun Hakkınızda hayırlısnı nasip etsin.

selam kızlar bişey sorcam ben arada emire su veriyorum.
birde emziği tatlı şeylere batırıyorum reçel gibi bişey olmaz dimi.
çikolata bile yiyor sıpa

iltihap için ne verdi antibiyotik mi
ant ise zaten dağıtır iltihabı
evet sağmak lazım iltihap durumunda ama ucu parçalanacak artık iyice
çok can acıtıcı biliyorum
antibiyotikse eğer bir günde kurtulursun merak etme

Adet degildir diye dusunuyorum ferdam cunku kanamam hiic bitmediki sadece azalmisti cok hem daha 27. Gunumuz. Logusaluk janamasi devamidir sanirim.

selam kızlar bişey sorcam ben arada emire su veriyorum.
birde emziği tatlı şeylere batırıyorum reçel gibi bişey olmaz dimi.
çikolata bile yiyor sıpa

Bence su onemli degil verilir de ben arjadaslarimdan bildigim, duydugum kadariyla cikolata icin erken davranmissin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…