Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ferdam DR UN VERDİĞİ İLAÇLAR BUNLAR
klamoks BID 1000 MG
ROVAMYCİE 3 m.ı.u.
Birde minoset verdi bunları kullnırken bebeği emzirebilirin zararı yok dedi
Dün çok şiştiler artık kollarımı kaldıramıyorum duş aldım sonra sağdım birkaç kez ve şuan süt geliyor çok şükür gece üç kez emzrdim kızmı ama yinede yeterli gelmedi takviye olarak şuan arada emzirip arada mama veriyorum uçlarıda hala acıyor ama yavaş yavaş toplarlanmaya başladı.

hayyıırr deimm sannaa
ben kısırımm okdarr konu kapanmıştır ben kısırımm

Miyaba didimmmm Bugün çok kılım allammmmm:86:

Gamzecan yazsana annem napıyosun???

evlilik cüzdanı doğum belgesi ve ebeveyn kimliği biz o şekilde çıkarrttık canım

Sağol puffym bende onları ister diye düşündüm ama yinede eksik birşey olmasın diye emin olmak istedim.
Birde kan grubunu kimliğe kaydettirmek istedim ama hastanedenverdikleri hiçbirşeyde kan grubu yazmıyor orada bakılmıyormu ki taburcu eteden önce

hayyıırr deimm sannaa
ben kısırımm okdarr konu kapanmıştır ben kısırımm

Kızımmmmmmmmm
O kızı ben mi doğurdum da haberim yokkkk
Ben kısırımmmm valla giberticem he bennn bennn kısırımmm diyom ay

ilki ant olsa gerek
sevindim canım sütünün gelmesine
sana tavsiyem önce emzir ve arkasından 30cc mama teklif et ben hep öyle yaptım direk mama verme yani madem sütün var 3-5 fırt bile çekse önce emzir ki emmeyi unutmasın canım
kalkanın geldi mi

Pufyym doğum belgesinin aslınımı verdiniz biz aslı gibidir diye fotokopi ile çogaltıp kaşelettik onlardan götürse olurmu?

nası yani kan grubu bakılmadı mı
mümkün değil mutlaka bakılmıştır

Kızlar
Sizce kim daha kısır görünüyo???
BEN Mİ,Emoş mu?
:111:​

Kızımmmmmmmmm
O kızı ben mi doğurdum da haberim yokkkk
Ben kısırımmmm valla giberticem he bennn bennn kısırımmm diyom ay

onu nasıl doğurdum bende bilmiyom işte :26:
ama kızım doğalı 7 yıl oldu ben 7 kere kısırımm senden çokk sen daha 3 kere kısırsınn kızzııımm

Evet ilki antibiyotik diğerlerininde biri ağrı kesici sanırım diğeride antibiyotik ferdam dr emzireblirsin zararı yok dedi ama ilaç nede olsa bebeğe bir zararı olmaz dimi.
Emziriyorum baktımki uykuya geçemiyor doymadığını belli ederse 30 cc mama veriyorum peşinden ve genelde verdiğin ek olan mamayıda içiyor sanırım süt henüz çok değil yeterli gelmiyor.

Kalakanı annem dün dolaşa dolaşa bulmuş eczanenin birinden aldı iki gündür kullnıyorum gerçekten çok faydasını gördüm.

Ferdam normalde bir bebek anne göğsünü kaç dakika emerse doymalı sütün yetip yetmediği nasıl belli olur?

onu nasıl doğurdum bende bilmiyom işte :26:
ama kızım doğalı 7 yıl oldu ben 7 kere kısırımm senden çokk sen daha 3 kere kısırsınn kızzııımm

3ü 5i 7si yok bu işin kızım deli etme adamı:26: ay pardon kadını
benimm bennnn

nası yani kan grubu bakılmadı mı
mümkün değil mutlaka bakılmıştır

Bencede bakılmış olmalı ama hastaneden taburcu olurken verilen herşeye baktım kan grubu ile ilgili birşey göremedim merak ettim kan grubunu hemde eşime vericektim kimliğe işletsin diye ama bulamadım neyse yarın kontrolümüz var sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…