Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Pufyym doğum belgesinin aslınımı verdiniz biz aslı gibidir diye fotokopi ile çogaltıp kaşelettik onlardan götürse olurmu?

canım bebişlerin doğduklarında pek kanı çıkmıyor zaten, kan grubu 1 ay kadar sonra netleşiyormuş bana öyle dediler ve hala bilmiyorum kan grubunu
bide hastane 3 tane veriyor doğum belgesinden canım, onun 1 tanesini veriyorsun

Kızlar birde bebekler bir kaç saat uyanmazsa biz uyandırmalımıyız yoksa kendiliğinden uyanmasını beklemelimiyim
Çok soru sordum yine ama zamanım kısıtlı birazdan uyanır uyanmadan aklımdakileri sorayım dedim kimsem yok bunları sorabileceğim yanlış birşey yapmıyım.

Megim eminem Ben sizi çok seviyorum ikinizde kısır değilsiniz inşlalah Allah nasip edecek sadece zamanını bekliyor
Bunun birçok örneği olduğu gibi biliyorsunuz bende onlardan biriyim evliliğimin 8. yılı ve ilk yıllardada dışarı boşalma ile korunduk onu bir korunma yöntemi olarak sayamayız zaten o yüzden hiçbir sorun olmamasına rağmen rabbim 8 yıl sonra nasip etti.Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin.

Amin pisim sağol

ancak kısır emoşun da nasıl oluyosa bir kızı var ama halaaaaa tutturuyo kıralıça tacını bennen paylaşmak içün

Son düzenleme:

canım acıkır uyanır muhtemelen normalinde, şimdi 40 ına kadar biraz daha fazla uyur ama sonra daha kısalaşır uykusu sanırım. yani çınar öyleydi

Kız kısır
millet dağıldı taç kavgamız yüzünden bak :26:

aminn canım benimm bizimkisi can sıkıntısından kafa bulma tabiki heerçeyi gören bilen ALLAH ne olacağını o bilir inşallah hakkımızdan hayırlısı ne ise o olsun

Kızlar benim çıkmama gerek hala oturamıyorumfazla biraz uzanayım.Hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelicem yine.

kızlar ben hep iştahlıydım ama hani hiç bişey yemezdim çok seçerdim. doğumdan beri et balık tavuk yiyorum. hayatta tatlı yemezdim, kilo kilo yiyorum. Sürekli yiyorum ve hala açım. Kilo sorunum yok ama çok ilginç hemen göbeğim fırlıyor
mesela bi restaurana gidiyoruz içeri girerken nerdeyse sıfır göbekle giriyorum. çıkarken ne mont kapanıyor nede pantolon düğmeleri
Bu göbek olayını napsam ya

canım bunun bi standartı yok süt miktarına bağlı
ama klasik söylenen 10 dk bir göğüs 10 dk ilinci göğüs deniyor
kuzey de ilk ay öyleydi emzirip üstüne 30cc mama verirdim genelde de içerdi
bir ay kadar böyle gitti sonra sütüm arttı mamayı bıraktık canım senin de artar merak etme
2 saatte bir uyandırıp emzir ilk 40 gün falan
sonra dr bana gece 3 saat uyuyabilir diyordu sonra uyandır diyordu
bence sen yine de 2 ay 2 saatte bir emzir

acilllll
help meee
kızlar agızda dağılan, cok güzel ,tutması garanti kurabiye tarifi aranıyor :26:
aslında çok güzel çörekotlu kurabiyem vardı da tarifini bulamadım bulursam yollıcam yediğim en güzel kurabiye

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…