3ü 5i 7si yok bu işin kızım deli etme adamı:26: ay pardon kadını
benimm bennnn
Sağol puffym bende onları ister diye düşündüm ama yinede eksik birşey olmasın diye emin olmak istedim.
Birde kan grubunu kimliğe kaydettirmek istedim ama hastanedenverdikleri hiçbirşeyde kan grubu yazmıyor orada bakılmıyormu ki taburcu eteden önce
Pufyym doğum belgesinin aslınımı verdiniz biz aslı gibidir diye fotokopi ile çogaltıp kaşelettik onlardan götürse olurmu?
Evet 2. sensin şekerim
gel bir anlaşma yapalıımm
kısırdaş olalım bizzz ikimizde 1. olalımm
fırat gibi konuşmaya başladım
Megim eminemBen sizi çok seviyorum ikinizde kısır değilsiniz inşlalah Allah nasip edecek sadece zamanını bekliyor
Bunun birçok örneği olduğu gibi biliyorsunuz bende onlardan biriyim evliliğimin 8. yılı ve ilk yıllardada dışarı boşalma ile korunduk onu bir korunma yöntemi olarak sayamayız zaten o yüzden hiçbir sorun olmamasına rağmen rabbim 8 yıl sonra nasip etti.Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin.
Kızlar birde bebekler bir kaç saat uyanmazsa biz uyandırmalımıyız yoksa kendiliğinden uyanmasını beklemelimiyim
Çok soru sordum yine ama zamanım kısıtlı birazdan uyanır uyanmadan aklımdakileri sorayım dedim kimsem yok bunları sorabileceğim yanlış birşey yapmıyım.
Megim eminemBen sizi çok seviyorum ikinizde kısır değilsiniz inşlalah Allah nasip edecek sadece zamanını bekliyor
Bunun birçok örneği olduğu gibi biliyorsunuz bende onlardan biriyim evliliğimin 8. yılı ve ilk yıllardada dışarı boşalma ile korunduk onu bir korunma yöntemi olarak sayamayız zaten o yüzden hiçbir sorun olmamasına rağmen rabbim 8 yıl sonra nasip etti.Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin.
canım acıkır uyanır muhtemelen normalinde, şimdi 40 ına kadar biraz daha fazla uyur ama sonra daha kısalaşır uykusu sanırım. yani çınar öyleydi
Kız kısır
millet dağıldı taç kavgamız yüzünden bak :26:
acilllll
help meee
kızlar agızda dağılan, cok güzel ,tutması garanti kurabiye tarifi aranıyor :26:
ben elmalı yapıyorum ekşi elmayla olurmu
Kızlar benim çıkmama gerek hala oturamıyorumfazla biraz uzanayım.Hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelicem yine.
Evet ilki antibiyotik diğerlerininde biri ağrı kesici sanırım diğeride antibiyotik ferdam dr emzireblirsin zararı yok dedi ama ilaç nede olsa bebeğe bir zararı olmaz dimi.
Emziriyorum baktımki uykuya geçemiyor doymadığını belli ederse 30 cc mama veriyorum peşinden ve genelde verdiğin ek olan mamayıda içiyor sanırım süt henüz çok değil yeterli gelmiyor.
Kalakanı annem dün dolaşa dolaşa bulmuş eczanenin birinden aldı iki gündür kullnıyorum gerçekten çok faydasını gördüm.
Ferdam normalde bir bebek anne göğsünü kaç dakika emerse doymalı sütün yetip yetmediği nasıl belli olur?
2 saatte bir uyandırıp emzir ilk 40 gün falanKızlar birde bebekler bir kaç saat uyanmazsa biz uyandırmalımıyız yoksa kendiliğinden uyanmasını beklemelimiyim
Çok soru sordum yine ama zamanım kısıtlı birazdan uyanır uyanmadan aklımdakileri sorayım dedim kimsem yok bunları sorabileceğim yanlış birşey yapmıyım.
aslında çok güzel çörekotlu kurabiyem vardı da tarifini bulamadım bulursam yollıcam yediğim en güzel kurabiyeacilllll
help meee
kızlar agızda dağılan, cok güzel ,tutması garanti kurabiye tarifi aranıyor :26:
afiyet olsunkızlar ben hep iştahlıydım ama hani hiç bişey yemezdim çok seçerdim. doğumdan beri et balık tavuk yiyorum. hayatta tatlı yemezdim, kilo kilo yiyorum. Sürekli yiyorum ve hala açım. Kilo sorunum yok ama çok ilginç hemen göbeğim fırlıyor
mesela bi restaurana gidiyoruz içeri girerken nerdeyse sıfır göbekle giriyorum. çıkarken ne mont kapanıyor nede pantolon düğmeleri
Bu göbek olayını napsam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?