yemek yedim geldim,
işe girdim gireli geceleri uyuyan çocuğum uyumuyor. sanki gündüzki yokluğumun acısını çıkarıyor
Çok özlüyorum gün içinde akşamda evdi yemekdi uğraşıyorum bu gecede 5de kalktım çamaşırlarla uğraştım makineleri doldur boşalt. kahvaltı yaptık eşimle. o kadar uykusuzumki anlatamam bide yemek yedim hepden indim masanın altına
bari siz 3-5 laf edinde açılıyım yahu
süt sağıyorum meşgulum
sen emziriyor musun süt sağıyor musun
benimki süt içmek için değilde oynamak için akşamları arada meme alıyor. oda sonu ısırıkla bitiyor
yemek yedim geldim,
işe girdim gireli geceleri uyuyan çocuğum uyumuyor. sanki gündüzki yokluğumun acısını çıkarıyor
Çok özlüyorum gün içinde akşamda evdi yemekdi uğraşıyorum bu gecede 5de kalktım çamaşırlarla uğraştım makineleri doldur boşalt. kahvaltı yaptık eşimle. o kadar uykusuzumki anlatamam bide yemek yedim hepden indim masanın altına
bari siz 3-5 laf edinde açılıyım yahu
[video=youtube;C9k7CSL9d04]http://www.youtube.com/watch?v=C9k7CSL9d04[/video]
çınarı anlatsana neler yapabiliyoremekliyo mu konuşuyo mu neler yediriyosun....vs
bişey yaptım geldim şipşak
ferdaa sen onu bulursan yine yolla bana
bu arada kuzey emekliyo mu :26:
kuzum valla bende dahil herşeyi yiyo
3-4 kişi falan yediriyoruz ama ne versek yiyo hatta bizle sofrada yemek yemekden keyif alıyor. şimdilik geri geri sürünüyor. ama yürüteçde bizden hızlı koşuyor
ben çok aksi nalet huysuz biriyimdir ve tabi çokda sinirli, oğlumda anası hıh demiş o burnundan düşmüş
maşalllahhh
benimki de yememesi gereken ne varsa onları yiyor
sofraya bizimle oturacak ve elinde mutlaka kemirecek bişey olmalı yoksa kıyameti koparıyo o değil boğazında kalacak diye korkuyorum :18:
sinir konusunda bende öyleyim ya fizik olarak değil ruhsal olarak bana cekmiş
hayır canım
kuzey yerde olmayı seven bir çocuk değil o yüzden emekleyeceğini sanmam
sıralayarak istediği yere gidiyor zaten ulaşamadığı yerlerde de yere yatıp dönerek ilerliyor ya da geri geri sürünüyor
kuzeyin işi yürümekle yerde işi yok onun
bizim aile emeklemeden yürüyor genelde yeğenim de öyleydi bu da öyle olacak bikaç aya kalmaz yürür heralde sürekli elinden tutup yürütme modundayız anamız ağlıyor yürütecine de binmiyor artık her deliğe giremediğinden
baktım tarife de bulamadım
benim de sütüm azaldı yine
sağarak artırmaya çalışıyorum kuzey de canı isterse emiyor ama gündüz öğünlerden memeye pek fırsat kalmıyor gündüz 2-3 kez emiyor bi de gece emiyor
bizde iki diş var ısırdığında çok acıyor
üstler çıkınca sanırım koparacak
ya ben daha 1 yaşına kadar emsin istiyorum yaa bitmesin sütüm
valla kuzum benimkinin damağından boğazından yemek çıkarmada üstüme yok
takıyorum parmağımı alıveriyorum hemen
çınarda öyle sürekli eli ağzında yada ağzında bişey olucak
ben becerikli değilimki korkarım ya ama bu gidişle onu da öğrencem
15 gündür tırnaklarımı kesmiyorum işe başlıycam diye, 2-3 gündür alırken daha dikkatli davranıyorum ama yoksa bi sıkıntı yok takıyorum parmağımı bi kurcalıyorum içeriyi dünyanın yemeği çıkıyo o minik ağzından( annesi o ağzı yesinnnnnnnnnnn)
emeklemeyen bebek cabuk yürür derler
emir sürekli ayaklarının ucuna basıyo nedense yürüteç kullansam ondan diyecem ama :44: kullanmıyoruz
süt cok canımı sıkıyo millet 2 yaşına kadar emziriyo ondan sonra da dolup taşıyo benim şimdiden kesilmeye başladı
humana içmeye calışıyorum o da fazla içince midemi bulandırıyo
Master ben sana bi kurabiye yazıyım yarım paket margarin , 1paket toz kremşanti , yarım su bardağı zeytınyağı veya sıvı yağ ben z.yağı kullanıyorum kabartma tozu vanilya hamur yoğrulur yaklasık 4 su bardağı un elenir hamur yaglı oldugu için 3 bardağı koy bak şekillenmesine son bardağı yavas yavas ihtiyac varsa ilave et istersen elinde açıp ortasına lokum ve fındık koyabılırsın yuvarlak kapatılıyo süper oluyo yada hamur halindeyden biraz ceviz ve tarçın koyup hamuru güzelce yoğurup istediğin şekli verebilirsin 180 derecede pembeleşinceye kadar pişer buarada lokumlu yaparsan cıkınca ılıkken üzerine pudra şekeri serpilir telden yazdım anca bukadar oldu afiyetler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?