Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm arkadaşlar burada hem deneyimli hemde anne adayları var ne güzel benide alırmısınız acaba aranıza azıcık bahsedayim kendimden
2 yıllık evliyim ben son doktor kontrolümde eşimle korunuyorduk biz sen kolay kolay hamile kalamazsın dedi doktor ve o ay hamile kalmışım haberim bile yoktu bi sabah kendimden şüphelenip test yapıp lavabodan deli gibi eşime koşup yatağından zıplattığımda öğrendik bebişimiz olacağını hiç beklemediğimiz bir an şimdi 5 aylık oldu bile kızım biraz pimpirikli bi anneyim hastane konusu en kararsız olduğum nokta öyle işte benide aranıza alır kısaca kendinizden bahsedarseniz çokkkkkkkkk sevinirim

Selam kizlar
Ferdam senin oglanin disler ne zaman cikti
Gamze senin oglaninkilerde cikmis masallah resimde gorunce sasirdim
Cok tatli masallahh.
Bizim disler ne zaman cikicak acaba

Rüsgaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr auuuuuuuuuuuuuuuuuuu

maşallah sana benimkisiiiiii

oolum ölüom bitiom şu suratına koca göbeğine rüsgarımmmmmmmmmmmmmmmmbakışlarına kurban olurum seninnnnnnnnnnnnnnn:98::94::94::94::94::94::94::94:

Selam kizlar
Cok tatli masallahh.

teyzesi çok alınırım bak benim oğlumunda 2 tane çıktı dişi, akşam resmini çekerim sana
Kuzum diş olayını takma cidden ne zaman çıkcağı belli olmaz, yani bellli ederde çok uzun sürüyor.
mesela eminenin kızının 13 aylıkkn çıkmış sanırım, benim oğlanda 6.ayına 2 gün kala çıkardı ilk dişini.
Aslında geç çıkan diş daha sağlıklı olurmuş, buda kocakarılardan duyduğum bir bilgi

benimkide yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor hemen dönüyor sıpa:)yürüteçe ben pek koymuyorum 5-10 dakka anca ondada parmaklarının ucunda gidiyor tam basmıyor .her bebek rızkı kadar emecek sonuçta ilk 6 ay emdi bişekilde cnm ek gıda olayında girince zaten ister istemz azalma olur çünkü bebek emdikçe süt geliyor cnm

puffy maşallah oğluna kocaman olmuş

gamze maşallah rüzgarınaaaaaaaaaaaa

annem çirkin ol deyince pozum bu ama çok seviniyo böyle yapınca çirkinlik iyi bişiy galiba

Puffyim cok huzursuz surekli miz miz aglamiyor ama surekli memnuniyetsiz sanki birsey yermis gibi dis etlerini bastiriyor damagiyla mememi istiriyor :)
Eger disdense ciksin da kurtuluyum diye bekliyorum bambaska bir kiz oldu cikti basima :)
Yerim onun dislerini ben...
Bekliyorum resmini.
Moonum hosgeldin.
Haftaya 7 aylik oluyoruz bizde allah nasip ederse.

puffy teyzesi yer o erkeği, kız bu kucakda taşınmıyodur. çınar benim kollarımı düşürüyoda bunu nasıl taşıyosun

gel sen ne çektiğimi birde bana soooorrrrr

Selam kizlar
Cok tatli masallahh.

geç çıkması daha iyi canım çıkarken yaşayacakların gecikecek çünkü

Rüsgaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr auuuuuuuuuuuuuuuuuuu

maşallah sana benimkisiiiiii

oolum ölüom bitiom şu suratına koca göbeğine rüsgarımmmmmmmmmmmmmmmmbakışlarına kurban olurum seninnnnnnnnnnnnnnn:98::94::94::94::94::94::94::94:

auuuuuuuuuu ha

o koca karı bilgisini banada virdilerrrrrrr

puffy maşallah oğluna kocaman olmuş

gamze maşallah rüzgarınaaaaaaaaaaaa

hepimizin bebelerine maşallah canım

işte hazırlığını yapıyor azram benimkine 58 günlükken diş dediler 7 aylıkken çıkardı ama 5 ay boyunca bu dediklerini kat kat yaşattı bana işallah çıktığı an rahat durur rüzgar sabaha kadar ağladı:26:

Eki Görüntüle 674532

annem çirkin ol deyince pozum bu ama çok seviniyo böyle yapınca çirkinlik iyi bişiy galiba
allah rüzgarıma çirkin şansı versin o zaman

canım evet bunlar diş belirtileri, hep bir mutsuzluk ne bulsa ağza götürme memeyi ısırma vs vs. en önemliside son günlerde salyası çoğalıyor ve tamamen kendini ısırmaya veriyor

pufimmm kocaman etmişsin o yakışıklıyı maşallahhhhhhhh

amin amin cümlemizinkine

az önce topiği açtım aaaa pufidikim burdaymış dedim annem o kim dedi arkadaş dedim
konuşmanın devamı;
ben : aaaahhh ahhh ne geyik yapar gülerdik beeeee
annem: ne geyiği kızım
ben sohbet gırgır yani
annem: başka işiniz yokmu evli barklı kadınlar

face hesabım yok benim ama bi arkadaş geldi buraya az önce,face açtı veeeee bende hepinizin profillerine dalış ettim,bebe fotolarına baktımm çok mutlu oldum

hoşbuldum kuzum.aynen ben diş etlerine jel sürüyorum masaj yapıyorum cnm rahatlatıyor gene damaklar şiş bizdede kolay değl annesi baş ağrısıda yapar bu inciler.maşallllah size senin fıstık emekliyormu ne yapıyor benimki an-ne diyor ba-ba-puf pöf gibi şeyler diyor :) tabi biliçli söylemiyorlar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…