Selam kizlar
Ferdam senin oglanin disler ne zaman cikti
Gamze senin oglaninkilerde cikmis masallah resimde gorunce sasirdim
Cok tatli masallahh.
Bizim disler ne zaman cikicak acaba
benimkide yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor hemen dönüyor sıpa:)yürüteçe ben pek koymuyorum 5-10 dakka anca ondada parmaklarının ucunda gidiyor tam basmıyor .her bebek rızkı kadar emecek sonuçta ilk 6 ay emdi bişekilde cnm ek gıda olayında girince zaten ister istemz azalma olur çünkü bebek emdikçe süt geliyor cnmemeklemeyen bebek cabuk yürür derler
emir sürekli ayaklarının ucuna basıyo nedense yürüteç kullansam ondan diyecem ama :44: kullanmıyoruz
süt cok canımı sıkıyo millet 2 yaşına kadar emziriyo ondan sonra da dolup taşıyo benim şimdiden kesilmeye başladı
humana içmeye calışıyorum o da fazla içince midemi bulandırıyo
puffy teyzesi yer o erkeği, kız bu kucakda taşınmıyodur. çınar benim kollarımı düşürüyoda bunu nasıl taşıyosun
Selam kizlar
Ferdam senin oglanin disler ne zaman cikti
Gamze senin oglaninkilerde cikmis masallah resimde gorunce sasirdim
Cok tatli masallahh.
Bizim disler ne zaman cikicak acaba
Rüsgaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr auuuuuuuuuuuuuuuuuuu
maşallah sana benimkisiiiiii
oolum ölüom bitiom şu suratına koca göbeğine rüsgarımmmmmmmmmmmmmmmmbakışlarına kurban olurum seninnnnnnnnnnnnnnn:98::94::94::94::94::94::94::94:
teyzesi çok alınırım bak benim oğlumunda 2 tane çıktı dişi, akşam resmini çekerim sana
Kuzum diş olayını takma cidden ne zaman çıkcağı belli olmaz, yani bellli ederde çok uzun sürüyor.
mesela eminenin kızının 13 aylıkkn çıkmış sanırım, benim oğlanda 6.ayına 2 gün kala çıkardı ilk dişini.
Aslında geç çıkan diş daha sağlıklı olurmuş, buda kocakarılardan duyduğum bir bilgi
puffy maşallah oğluna kocaman olmuş
gamze maşallah rüzgarınaaaaaaaaaaaa
Puffyim cok huzursuz surekli miz miz aglamiyor ama surekli memnuniyetsiz sanki birsey yermis gibi dis etlerini bastiriyor damagiyla mememi istiriyor :)
Eger disdense ciksin da kurtuluyum diye bekliyorum bambaska bir kiz oldu cikti basima :)
Yerim onun dislerini ben...
Bekliyorum resmini.
Moonum hosgeldin.
Haftaya 7 aylik oluyoruz bizde allah nasip ederse.
allah rüzgarıma çirkin şansı versin o zamanEki Görüntüle 674532
annem çirkin ol deyince pozum bu ama çok seviniyo böyle yapınca çirkinlik iyi bişiy galiba
Puffyim cok huzursuz surekli miz miz aglamiyor ama surekli memnuniyetsiz sanki birsey yermis gibi dis etlerini bastiriyor damagiyla mememi istiriyor :)
Eger disdense ciksin da kurtuluyum diye bekliyorum bambaska bir kiz oldu cikti basima :)
Bekliyorum resmini.
Moonum hosgeldin.
allah rüzgarıma çirkin şansı versin o zaman
canım evet bunlar diş belirtileri, hep bir mutsuzluk ne bulsa ağza götürme memeyi ısırma vs vs. en önemliside son günlerde salyası çoğalıyor ve tamamen kendini ısırmaya veriyor
Bekliyorum resmini.
Moonum hosgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?