mesut gamzenin yazdığı yazıyı beğenmiş
ondansoracımaaaaa
özlemin kocası sizi veren allaha kurban olurum yazmış
soracıımaaa
megg teyzenn görmesinn sana sulandığımıı
hoşbuldum kuzum.aynen ben diş etlerine jel sürüyorum masaj yapıyorum cnm rahatlatıyor gene damaklar şiş bizdede kolay değl annesi baş ağrısıda yapar bu inciler.maşallllah size senin fıstık emekliyormu ne yapıyor benimki an-ne diyor ba-ba-puf pöf gibi şeyler diyor :) tabi biliçli söylemiyorlar daha
Bütün fotolara baktın mımaşallah size
valla bugün bana burda yüz veren yok anladım
Kızlar biz dr dan geldik kontrolümüz yarındı ama bana bebeğim biraz sarı göründü bugün gidelim dedim.
Muayene ettiler dr sarılığı ciddi değil sadece yüzünde dedi test yapmaya gerek yok dedi ama ben bilmediğim birşeyolduğu için tedirgin oldum ne yapmalıyım başka bir dr a da göstereyimmi yada ilerlermi nasıl takip etmeliyim ?
Birde topuk kanı alındı ben dayanamadım kapıda bekledim dr kan gelsin diye sıkmış ayağını bacağına doğru çok bükmüş böylemi yapılıyor topuk kanı testi o kadar bükülürmü ya ayağı incindiyse eve gelince baktım ayak bileğinde morluk var sizlerdede oldumu bu normalmi?
Sağol canım iyiyiz çok şükür kontrol vardı bugün dikişlerim iyiymiş.Ama bebeişte çok hafif sarılık çıktı tedirgin oldum inşlalah bolbol emzirrerek atlatıcaz.Cnm nasılsın dogumdan sonra denk gelemedik kübra nasıl sen nasıl oldun
Tamam ferdam çok sağol.Ben o zaman uyuyor karnı tok diye bırakmıyım uyandırayım çünkü bazen 4 saat uyanmıyor bekliyorumdum beklemiyim.Süt benimde şuan yeterli gelmiyor peşinden mamada veriyorum yine böyle devam edeyim belki sonraya benimde sütüm artar ve yeterli gelirse mamayı keseriz.canım bunun bi standartı yok süt miktarına bağlı
ama klasik söylenen 10 dk bir göğüs 10 dk ilinci göğüs deniyor
kuzey de ilk ay öyleydi emzirip üstüne 30cc mama verirdim genelde de içerdi
bir ay kadar böyle gitti sonra sütüm arttı mamayı bıraktık canım senin de artar merak etme
2 saatte bir uyandırıp emzir ilk 40 gün falan
sonra dr bana gece 3 saat uyuyabilir diyordu sonra uyandır diyordu
bence sen yine de 2 ay 2 saatte bir emzir
Canım çok normal sıkmazlarsa gelmiyo çünkü bende dayanamayıp kaçmıştım :))
benimkinede daldınmıııface hesabım yok benim ama bi arkadaş geldi buraya az önce,face açtı veeeee bende hepinizin profillerine dalış ettim,bebe fotolarına baktımmçok mutlu oldum
hahhaaaaa paparaziii megill:126::126::126::126:mesut gamzenin yazdığı yazıyı beğenmiş
ondansoracımaaaaa
özlemin kocası sizi veren allaha kurban olurum yazmış
soracıımaaa
sensinn oooya sulanmasana aşkıma kısır şey
yaşasınn kısır kardeşliğiiiiiii
valla bugün bana burda yüz veren yok anladım
pufimmm kocaman etmişsin o yakışıklıyı maşallahhhhhhhh
amin amin cümlemizinkine
az önce topiği açtım aaaa pufidikim burdaymış dedim annem o kim dedi arkadaş dedim
konuşmanın devamı;
ben : aaaahhh ahhh ne geyik yapar gülerdik beeeee
annem: ne geyiği kızım
ben sohbet gırgır yani
annem: başka işiniz yokmu evli barklı kadınlar
hoşbuldum kuzum.aynen ben diş etlerine jel sürüyorum masaj yapıyorum cnm rahatlatıyor gene damaklar şiş bizdede kolay değl annesi baş ağrısıda yapar bu inciler.maşallllah size senin fıstık emekliyormu ne yapıyor benimki an-ne diyor ba-ba-puf pöf gibi şeyler diyor :) tabi biliçli söylemiyorlar daha
Kızlar biz dr dan geldik kontrolümüz yarındı ama bana bebeğim biraz sarı göründü bugün gidelim dedim.
Muayene ettiler dr sarılığı ciddi değil sadece yüzünde dedi test yapmaya gerek yok dedi ama ben bilmediğim birşeyolduğu için tedirgin oldum ne yapmalıyım başka bir dr a da göstereyimmi yada ilerlermi nasıl takip etmeliyim ?
Birde topuk kanı alındı ben dayanamadım kapıda bekledim dr kan gelsin diye sıkmış ayağını bacağına doğru çok bükmüş böylemi yapılıyor topuk kanı testi o kadar bükülürmü ya ayağı incindiyse eve gelince baktım ayak bileğinde morluk var sizlerdede oldumu bu normalmi?
Özlemim ama sadeec sıkmamış ayağını yukarı doğru bileğine doğru katlamış sıkıştırmış eve geldiğimizde üstünü değiştirirken farkettik ayak bileği morarmış
Özlemim ama sadeec sıkmamış ayağını yukarı doğru bileğine doğru katlamış sıkıştırmış eve geldiğimizde üstünü değiştirirken farkettik ayak bileği morarmış
Fazla sıktığı için morarmıştır yarına kadar bekle geçer canım
Topuk kanı çok zor çıkıyor bir de 10 damla almaları gerek 3-4 kere sıkıyolar bi damla çıkıyor düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?