Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

6 aylik oldu basladi bizde bu huylar puffyim gamzem.yanagina dokun veniliyor öp veniliyor venileyecek birseyler buluyor hep kucak istior boyuna.cikinca da kurtulamiyoruz desene cingeneliklerinden
Birde sinir kupu kimse de yok bundaki sinir :)

mesut gamzenin yazdığı yazıyı beğenmiş
ondansoracımaaaaa
özlemin kocası sizi veren allaha kurban olurum yazmış
soracıımaaa

valla bugün bana burda yüz veren yok anladım

Kolay degil cnm haklisin
Eskiden cok sorunumuz yoktu 3 haftadir kök
Söktürüyor.
Bizimki bagiriyor boyna.
Herseye elini atiyor uzaniyor yere indiriyor kumanda meraklisi kumandayi gorsun ciglik cigliga :)
Yatakta tur atiyor
Yuz ustu sirt ustu daire donuyor uzaga oyuncak atiyorum yere koyup uzana uzana altindaki bataniye cekistiriyor aliyor
Emekliyor ilerliyor ama cok aktif bilincli degil
Yattigi yerden kalkmaya calisiyor kafasiyla

Kızlar biz dr dan geldik kontrolümüz yarındı ama bana bebeğim biraz sarı göründü bugün gidelim dedim.
Muayene ettiler dr sarılığı ciddi değil sadece yüzünde dedi test yapmaya gerek yok dedi ama ben bilmediğim birşeyolduğu için tedirgin oldum ne yapmalıyım başka bir dr a da göstereyimmi yada ilerlermi nasıl takip etmeliyim ?

Birde topuk kanı alındı ben dayanamadım kapıda bekledim dr kan gelsin diye sıkmış ayağını bacağına doğru çok bükmüş böylemi yapılıyor topuk kanı testi o kadar bükülürmü ya ayağı incindiyse eve gelince baktım ayak bileğinde morluk var sizlerdede oldumu bu normalmi?

Canım çok normal sıkmazlarsa gelmiyo çünkü bende dayanamayıp kaçmıştım :))

Cnm nasılsın dogumdan sonra denk gelemedik kübra nasıl sen nasıl oldun
Sağol canım iyiyiz çok şükür kontrol vardı bugün dikişlerim iyiymiş.Ama bebeişte çok hafif sarılık çıktı tedirgin oldum inşlalah bolbol emzirrerek atlatıcaz.
Tamam ferdam çok sağol.Ben o zaman uyuyor karnı tok diye bırakmıyım uyandırayım çünkü bazen 4 saat uyanmıyor bekliyorumdum beklemiyim.Süt benimde şuan yeterli gelmiyor peşinden mamada veriyorum yine böyle devam edeyim belki sonraya benimde sütüm artar ve yeterli gelirse mamayı keseriz.

face hesabım yok benim ama bi arkadaş geldi buraya az önce,face açtı veeeee bende hepinizin profillerine dalış ettim,bebe fotolarına baktımm çok mutlu oldum
benimkinede daldınmııı
mesut gamzenin yazdığı yazıyı beğenmiş
ondansoracımaaaaa
özlemin kocası sizi veren allaha kurban olurum yazmış
soracıımaaa
hahhaaaaa paparaziii megill:126::126::126::126:
ya sulanmasana aşkıma kısır şey
yaşasınn kısır kardeşliğiiiiiii
sensinn ooo dermişim evett benim kısırr kendinn itiraf ettin sonunda
valla bugün bana burda yüz veren yok anladım

ama bakk ben sana yüz veriyomm

pufimmm kocaman etmişsin o yakışıklıyı maşallahhhhhhhh

canım sağol. Rabbim isteyenlere nasip etsin

İnternet kullanan annenin kızı olduğum için bizim konuşmalarda şöyle oluyor.
Ben: bu ara kızlarla hiç konuşmadım tadım yok
Annem: Sen ihmal et arkadaşlarını, yanlız kalıcan bi gün o zaman görücem seni

canım jel çok kullanma derim daha havuç elma falan ısırıcağı şeyler ver, jel geciktiriyor biraz

canım çınarında 10. günki topuk kanında önce ayaklarını ısıttılar sonra ezip büzdülerki kan gelsin diye, sanırım normal. Ben ta ki bu aşısına kadar ağlıyodum aşısında. Şimdi kendim götürüyorum. Zaten 1 yaşına kadar daha aşısı yokmuş

Özlemim ama sadeec sıkmamış ayağını yukarı doğru bileğine doğru katlamış sıkıştırmış eve geldiğimizde üstünü değiştirirken farkettik ayak bileği morarmış

lovelimm geçmiş olsun ama kan alırken bunu yapıyolar malesef bende dayanamıştım kızım içerde ağladı ben dışarda

Özlemim ama sadeec sıkmamış ayağını yukarı doğru bileğine doğru katlamış sıkıştırmış eve geldiğimizde üstünü değiştirirken farkettik ayak bileği morarmış

Fazla sıktığı için morarmıştır yarına kadar bekle geçer canım
Topuk kanı çok zor çıkıyor bir de 10 damla almaları gerek 3-4 kere sıkıyolar bi damla çıkıyor düşün yani

Fazla sıktığı için morarmıştır yarına kadar bekle geçer canım
Topuk kanı çok zor çıkıyor bir de 10 damla almaları gerek 3-4 kere sıkıyolar bi damla çıkıyor düşün yani

Sağol özlemim peki sarılık hakkında bilgin varmı şan sadece yüzünde dize kadar inerse getirin dedi ama tahlil istemedi.
Yani sadece yüzündeyse çok mu haif oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…