Bende korktum morarmada varya o kadar sıktıysa bileğimi incindi acaba diye.İnşllah sıkmadan dolayıdır.Bende şuan dayanamadım ama zamanla alışıcam sanırım.canım çınarında 10. günki topuk kanında önce ayaklarını ısıttılar sonra ezip büzdülerki kan gelsin diye, sanırım normal. Ben ta ki bu aşısına kadar ağlıyodum aşısında. Şimdi kendim götürüyorum. Zaten 1 yaşına kadar daha aşısı yokmuş
lovelimm geçmiş olsun ama kan alırken bunu yapıyolar malesef bende dayanamıştım kızım içerde ağladı ben dışarda
Sağol özlemim peki sarılık hakkında bilgin varmı şan sadece yüzünde dize kadar inerse getirin dedi ama tahlil istemedi.
Yani sadece yüzündeyse çok mu haif oluyor
Bende korktum morarmada varya o kadar sıktıysa bileğimi incindi acaba diye.İnşllah sıkmadan dolayıdır.Bende şuan dayanamadım ama zamanla alışıcam sanırım.
Sağol canım.Bende aynen kapıda ağlıyordum sonra aklıma mamasını hazırlamak geldi ağlarken hemen veririm kan alındıktan sonra diye mamasını hazırladım neyseki çabuk sustu.
Sağol özlemim peki sarılık hakkında bilgin varmı şan sadece yüzünde dize kadar inerse getirin dedi ama tahlil istemedi.
Yani sadece yüzündeyse çok mu haif oluyor
Canım ben mama verdiğim için çok hafif atlattı beste bi hafta bile sürmedi kübrada mama alıyo kan uyuşmazlığınızda yok korkma o yüzden
Mamadan sonra bir çay kaşığı ılık su veriyosun dimi
Sağol masterim sanırım heme her bebekte oluyor.cnm biz gecirdk sarılığı
sadece yüzündeyse hiç korkma
hem drlar biliyo gerek olsa zaten söylerdi
lovely canım bizimde az sarılık olmuştu, korkma azıcık gözlerinin içi sararmıştır ve yüzünde vardır muhtemelen. endişe etme, üzerinde florosan ışık açık tutun
buarda bisiklet alıcam galiba kullanmayıda bilmiyorumarabayı öğrenemedim bari bisikleti öğrensem
hem kilo vermemede yardımcı olurbirdee dizim ağrımasa çok daha iyi olucak :44:
Mama verince dahamı hafif atlatıyor ben hem mama veriyorum hemde emziriyorum inşallah çabuk atlatırda ilerlemez.
ben karar verdim ehliyet alıcam fena hırs yaptımm o ehliyet benim olacak:18:
herkesin bebeği uyuyor galıba
kalabalık oldu topık
selam kizlar
aman aman kimler burdaymis.. pufidikim gelmis hosgelmis
derya hanim da tesrif etmisler uzun aralardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?