Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende korktum morarmada varya o kadar sıktıysa bileğimi incindi acaba diye.İnşllah sıkmadan dolayıdır.Bende şuan dayanamadım ama zamanla alışıcam sanırım.
lovelimm geçmiş olsun ama kan alırken bunu yapıyolar malesef bende dayanamıştım kızım içerde ağladı ben dışarda

Sağol canım.Bende aynen kapıda ağlıyordum sonra aklıma mamasını hazırlamak geldi ağlarken hemen veririm kan alındıktan sonra diye mamasını hazırladım neyseki çabuk sustu.

Sağol özlemim peki sarılık hakkında bilgin varmı şan sadece yüzünde dize kadar inerse getirin dedi ama tahlil istemedi.
Yani sadece yüzündeyse çok mu haif oluyor

Canım ben mama verdiğim için çok hafif atlattı beste bi hafta bile sürmedi kübrada mama alıyo kan uyuşmazlığınızda yok korkma o yüzden
Mamadan sonra bir çay kaşığı ılık su veriyosun dimi

şu en üstteki zayıflama reklamı varya bugün bir çok videosunu izledim çokk kafama yattı nedense :26:acama hiç diyet yapmak zorunda olmadın için olabilirmi

becerikli ve mükemel annee

lovely canım bizimde az sarılık olmuştu, korkma azıcık gözlerinin içi sararmıştır ve yüzünde vardır muhtemelen. endişe etme, üzerinde florosan ışık açık tutun

Canım ben mama verdiğim için çok hafif atlattı beste bi hafta bile sürmedi kübrada mama alıyo kan uyuşmazlığınızda yok korkma o yüzden
Mamadan sonra bir çay kaşığı ılık su veriyosun dimi

Mama verince dahamı hafif atlatıyor ben hem mama veriyorum hemde emziriyorum inşallah çabuk atlatırda ilerlemez.

buarda bisiklet alıcam galiba kullanmayıda bilmiyorum arabayı öğrenemedim bari bisikleti öğrensem
hem kilo vermemede yardımcı olur birdee dizim ağrımasa çok daha iyi olucak :44:

cnm biz gecirdk sarılığı
sadece yüzündeyse hiç korkma
hem drlar biliyo gerek olsa zaten söylerdi
Sağol masterim sanırım heme her bebekte oluyor.
lovely canım bizimde az sarılık olmuştu, korkma azıcık gözlerinin içi sararmıştır ve yüzünde vardır muhtemelen. endişe etme, üzerinde florosan ışık açık tutun

Evet gözlerinde ve yüzünde var hafif pembeli sarılı gibi yanakları.Florasan ışık nasıl oluyor puffym ben beşiğinin üzerine sarı tülbent örttim bilmiyorum ne derece doğru birşey ama

selam kizlar

aman aman kimler burdaymis.. pufidikim gelmis hosgelmis

derya hanim da tesrif etmisler uzun aralardan sonra

slm kızlar oh oh topık hareketlenmiş....

maşallah kuzucuklar cok tatlı....

pufimmmm kıs sen nezaman dondun bensenı yenı görüyorumö işe başladın mı bakem

selam kizlar

aman aman kimler burdaymis.. pufidikim gelmis hosgelmis

derya hanim da tesrif etmisler uzun aralardan sonra

tazeee anne şimdik kucuk az buyuşun görcem senıburnumdan getırıyor furkanım resmen
hep kucak ıstıyor bılgısayarı görünce çıldırıyor resmen yumruk atmaya başlıyor vermezsem ağlıyor bende açamıyorum oyuzden

sen nasılsın bebegın nasıl
öp benım yerıme mıs gıbı kokuyordur sımdı
benımkı artık ter kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…