Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ohh misssss yaşasınn kısır kardeşliği

puuffyyyy yazsanaa kızımm elimm kaşınıyo ona göre heeee

bir iki pataklasan beni
Bazen salak olmanın ne kadar iyi bişey olduğnu anlıyorum. Ben bıraktığımdan beri yapılmayan işler tekrardan canlandı, neymiş diğer kızlar yetişemiyomuş.
Bi ben çalışıyormuşum demekki
Doğum iznine ayrıldığımdan bu yanaki yığınla iş beni bekliyor.
ama ben bir sayfa iş bir sayfa kk yapıyorum

[video=youtube;PGrZZ7Ef2f0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PGrZZ7Ef2f0[/video]

günaydın pisimmm
Nasılsın megim
canım günaydın, geriye dönük yazdım ama okuyamazsan diye tekrar yazıyorum bebişin gazı devit 3 den değil. Hepsi 15-20 gün arasında gaz sorunuyla tanışıyor.

Pufim ama ben devit 3 e başlamadımki henüz 15. günde başlanacakmış birde gaz ile ilgili birşey sormamıştım acaba başkasımı sordu ki?:44:

Günaydınnnnnnnnn datlı cadım, pufidim, eminemmm
tatlı ve tazeee annee

hiç kimseye mükemmel olmak yaranmaz puffydiğim helede iş yerinde eğer sen ne kadara fazla sorumluluk alırsan 1 fazlasını üstüne yüklerler o yüzden bazen salağa yatamk en iyiysi

çok saolun kızlar cvplar için evt ferdam bugun bi vermeym diorm ne olcak bakalm
ya prespektüsünde de yazınca mide gazı bagrsak gazı yan etklernde ondan şüphelendm ben
ama devitten olmamış da olablr o yuzden ben bugun bi btksel gaz ilacı falan aldrym eczaneden
sab dedgn btksel mi puffym ? bi de nurse mu neydi oyle bi damla varmş o da btksel bi de biogaydamıydı neydi bugun karr vereym de alaym oyle btksel bşey şu an kullanmamda bi saknca yok heralde degl mi ?

Nasılsın megim

Pufim ama ben devit 3 e başlamadımki henüz 15. günde başlanacakmış birde gaz ile ilgili birşey sormamıştım acaba başkasımı sordu ki?:44:

duygum mu sormuştu bunu acaba :26:

iyiyim taptaze anne
sen nasılsın,fıstık güzel kızın nasıl maşallah ona

Son düzenleme:
Kadin halen yaziyor megim
Dun yine yazdi
Mesaji şuydu
Ich will dich heute für mich
Bugun seni benim icin istiyorum
Kocam ben cvp vermiyorum aramiyorum sormuyorum ayrilmamiz icin yapiyor virt zirt konusuyor
Kadini ara ispatla o zaman diyorum
Kadin etrafa dedikodu yayarmis yok bizle ugrasirmis gerekcesi bu

azram kadın yazabilir.. ne de olsa adiliği belli!
kocan cevap vermiyorsa tamamdır ya kuşum..
neden şüphelendin ki??? devam mı ediyor diyorsun???

Son düzenleme:
Topla esyalarini git dedim
Pisman olacakmisim ben
Yalvaracakmisim cok beklersin dedim git istemiyorum dedim
Ariyor aksamdan beridir cvp bile vermiyorum
Kim pisman olmus acaba

oo kadını eline alıcan evire çevire birgüzel dövücen karaktersizz pislik bencee ayrılmanızı istiyr fakat eşin buna fırsat vermese o aşağılk kadında buna yeltenmez

azram kadın yazabilir..
kocan cevap vermiyorsa tamamdır ya kuşum..
neden şüphelendin ki??? devam mı ediyor diyorsun???

Megim yazma dedi kadina yanim da
Halen yaziyor nasil bir gurur bu kadindaki simdi ne soylese inanmiyorum kocama guvenim kalmadi durup dururken neden yazsin ki aklim almiyor

evt evt ben sormştm ya yne yazaym geçmişi okuymaynlar için
dun devit 3 verdk 3 damla ben de dokuz damla aldm oyle dedi hemşre benm gazım oluodu da dun çok daha fazla oldu bi de prespektusunde mide bagrsak gazı yaznca ondan şüphelendm drek ama blıorm devit çok onemli bşey bugunlk vermicem eceye bi denemek için yarın başlıcam ama ben hayatta içmem bi daha cunku sütten de geçmiş olablr bebşme dıorm bana onecercgnz btksel bşeyler var mı damlalar falan varmş galba gaz için onları şimdi de başlayblrm heralde illa belli bi ayda başlancak die bşey yok demi btksel sonçta
dun sıcak su torbası ii geldi kuzuma koydk saknlşti hemen sancı geldkçe meme istıo kuzumm bnmm neyse bulcaz çaresini boyle boyle büyücek bebeler

Sinirden aramadim diyor kocam cevap bile vermedim diyor bana bu demek oluyor ki arayacak sinirlenmese

Topla esyalarini git dedim
Pisman olacakmisim ben
Yalvaracakmisim cok beklersin dedim git istemiyorum dedim
Ariyor aksamdan beridir cvp bile vermiyorum
Kim pisman olmus acaba

azramm canımm bak çok fevri davranıp o kadının ekmeğine yağ sürme
gerekirse kadından şikayetçi ol o seninle uğraşıcağına sen onunla uğraş off yaa valla çokk sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…