Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yanimda arayacaksin konusacaksin dedim dün aramadi ben kadin basimla korkmuyorum da sana ne oluyor
Demekki bir gizlin saklin var ki kadinin azabindan korkuyorsun

ne olabilir gizli saklısı?
sen kadınla kendin konuşmadın mı? olsa sana söylemez miydi kadın? koz olarak kullanmaz mıydı? bırakasın kocanı diye?

Zaten megim hep rumeysa icin bu kadar taviz verdim atsin mesaj sus diyor bana gormemezlikten gelecekmisim

eve saat kaçta geliyordu o günden beri?

Zaten megim hep rumeysa icin bu kadar taviz verdim atsin mesaj sus diyor bana gormemezlikten gelecekmisim

çokkk geniş düşünceli maşşallah nedemek görmezden geleceksin seni ne olarak görüyo karısımı yedeğimi
hem karnım doysun hem pastam dursun misali ALLAH sana dayanma gücü versin azramm

ne olabilir gizli saklısı?
sen kadınla kendin konuşmadın mı? olsa sana söylemez miydi kadın? koz olarak kullanmaz mıydı? bırakasın kocanı diye?

Zaten megim o kadin hic olumlu konusmadi ki benle bana evvelsigun mesaj atiyor
Boyle olcagini bilseydim gelmezdim dün.dogru seyler duymak dogru kararlara sebeb olurmus.sen dogrusunu bil diye yazdi.
Simdi kocama yazdim yeniden sordum rahatlatacak bir cevap almak icin sen yazmiyorsan neden yaziyor dedim. tamam askim.ufff.kizma artik.yoruldum artik.patron geldi sonra konusuruz mesaji bu.

Megim birgun once yine cikti gece disari arkadasla bulusucam diye gitti
Halen disari cikiyor
Durmadan bahaneler buluyor disariya gitmek icin
Bir kere telimi karistirmayacaksin dedigi laf bu

kadın,kocanın kendisine yaptığı atıp tutmaları biliyor.. seninki o vaadlerini yerine mi getirecekti ki sanki?!
yoo kadını kafalamak,eğlencesini sürdürebilmek için söylenen basmakalıp laflardı muhtemelen..
kadının dediklerine takılma.
o kadınla beraberliği sürdürmek isteseydi,o kadının yanında olurdu! senin değil!

çok mu yorulmuş seninkivah vah! bir zahmet o da geberiversin bence

Son düzenleme:
Allah belasini versin onun adi cocuklu adama halen nasil yazabiliyorsun
Degistir diyorum duygum numarani basindan saviyor hemen degiseceksin simdi
Diyorum halen degismedi
ısrar et azram arıo ya seni teli degştrmeden eve donmek yok de bak nasl degştrcek eli mecbur sen ısrarcı ol dnle beni ...

babama verdm puffym sabı baktım da hiçbi yan etksi yokmş da ay çok saol cnm bnm ya bugun olursa da sabımız olcak en azından dun çok caresiz kaldm valla
cnm ben de inanmıorm ona ama demek dogru gerçi bende kanszlk var üşuorm ondan kalın gynrm hep ...

Megim birgun once yine cikti gece disari arkadasla bulusucam diye gitti
Halen disari cikiyor
Durmadan bahaneler buluyor disariya gitmek icin
Bir kere telimi karistirmayacaksin dedigi laf bu

ya nasıl bu kadar dik durabiliyor hala azra!!!!
nasıl boynu bükük,pişman,tövbe eden insan gibi durmuyor bu herif ya!!!
nasıl utanmazlık bu!!!

defet gitsin dicem ben şimdi galiba:26:
üstüne üstlük hala telimi karıştırma lafını nası söyler,nasıl çıkar dışarı o kadın orda bi yerlerdeyken..
yok bu adam adam olmaz! üzgünüm azram
hala ikili oynuyor da olabilir bu durumda

Son düzenleme:
Benimde korkum su megim
Kadin onu cocuklu evli her haliyle kabul ediyor
Simdi her huzursulukta gidecek bir kapisi var
Kadin kapim acik demek istiyor bir nevi
Ferdanin dedigi gibi firsat vermek istiyorum ama surekli yazan bir kadinla nasil sakin kalacagim ki kabuk yara tutsun istiyorum
Ama musaade etmiyorlar ailesi bir yandan bunlar bir yandan
Ha kocamin borcu varmis kadina arabasini vurmus 1900 euro
Kadin saglik olsun dedi bana onu odeyemez dedim de bu ne gevseklik

ben ihanet eden bir adamı affetmemek gerektiğini düşünüyorum,
he bazen drumlarımız itibarı ile susmak zorunda kalındığı oluyor ama şunu bilir şunu söylerim huylu huyundan vazgeçmez.
hiç ihanet etmiş bir erkek bir defayla sınırlı kalmaz

telimi karıştırma lafı ve gece dışarı gitme olayları!

bunlar bişeylerin değişmediğine delalet bana kalırsa...

ne yapacaksın azra durum buysa?

pufimm pişman olan erkek,en iyi erkektir diye bi laf da var..
şans verilsin tabii de hani çocuk da var ama bu adam pişman görünmüyor!

Iste megim insan pisman olsa halen disari cikabilirmiyim diye sormaz bana sanki ben cikma desem cikmayacakmisin iyi git dedim denemek icin aninda ustunu giydi gitti saat 10 da yaziyor aksam geliyorum diye gece 12geldi nasil halen disari cikabiliyorsun sartim disari cikilmayacak degilmiydi diyorum git desem de gitmem diye bana sahip cikicaksin ardimda duracaksin diyorum ben yine ceneye baslamisim
Allahim sabir ver ya
Yok patronuyla konusmusmus da erken gelecekmiste mis mis bu boyle bu oyle
Sart kosuyor bana cene yapmak yasak
Tel karistirmak yok
Nerdesin diye sormak yok!
Kim kime sart kosma sifatinda suan
Yerin dibine girmen gerek diyorum senin
Abartiyormusum ben susacaksin diyor
Anasigilin dedigi gibi varmisim ben arsiz ve saygisizmisim Şok şok şok

pufimm pişman olan erkek,en iyi erkektir diye bi laf da var..
şans verilsin tabii de hani çocuk da var ama bu adam pişman görünmüyor!

ben hiç pişman olanını görmedim maalesef, hep pişmanmış gibi davranıp daha tedbirlisine denk geldim

ihanetle yuvası yıkılmış bir ailenin çocuğuyum, rabbim yaşatmasın ama benim için affı zor bir konu. az çok yaşanmışlıkların tecrübesi var üzerimde.
maalesefki çok zeki biz kadınların tek düşmanlarıda yine çok zeki kadınlar oluyor. o yüzden mutsuzluklar bu kadar derin oluyor.
şimdi ağzımı açıcam ama dışarda ne arar bu kazma sapı adamlar, evde sana katlanan biri var diye onu cepte bir diyip niye arayışa girerler

bu adam ve kadın bence senin caresizliğinden faydalanıyolar azram
sen başının caresine bakmak için yollar bul bence
bi ömür böyle umursamaz sevgisiz vicdansız bi adamla gecmez geçmemeliii

ara anneni aynen anlat azram..
bakalım ne diyecek..

bu adama ve kırdığı cevizlere fındıklara katlanılmaz..
şimdi o kadın var,yarın başka biri de olabilir..
sense çok sabırlı,çok sessizsin.. bu sebeple yapabiliyo biraz da..
üste çıkma şekline bak adamın ya çok konuşuyomuşsun.. susacakmışsın..arsız ve saygısızmışsın..
bence kendisi ş.refsizin önde gideni! o da,kırığı da! ailesi de!

azra sen napıyosun bu insanların arasında????????????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…