Megim yazma dedi kadina yanim da
Halen yaziyor nasil bir gurur bu kadindaki simdi ne soylese inanmiyorum kocama guvenim kalmadi durup dururken neden yazsin ki aklim almiyor
Günaydınnnnnnnnn datlı cadım, pufidim, eminemmm
Nasılsın megim
Pufim ama ben devit 3 e başlamadımki henüz 15. günde başlanacakmış birde gaz ile ilgili birşey sormamıştım acaba başkasımı sordu ki?:44:
tatlı ve tazeee annee
hiç kimseye mükemmel olmak yaranmaz puffydiğim helede iş yerinde eğer sen ne kadara fazla sorumluluk alırsan 1 fazlasını üstüne yüklerler o yüzden bazen salağa yatamk en iyiysi
çok saolun kızlar cvplar için evt ferdam bugun bi vermeym diorm ne olcak bakalm
ya prespektüsünde de yazınca mide gazı bagrsak gazı yan etklernde ondan şüphelendm ben
ama devitten olmamış da olablr o yuzden ben bugun bi btksel gaz ilacı falan aldrym eczaneden
sab dedgn btksel mi puffym ? bi de nurse mu neydi oyle bi damla varmş o da btksel bi de biogaydamıydı neydi bugun karr vereym de alaym oyle btksel bşey şu an kullanmamda bi saknca yok heralde degl mi ?
Kadin halen yaziyor megim
Dun yine yazdi
Mesaji şuydu
Ich will dich heute für mich
Bugun seni benim icin istiyorum
Kocam ben cvp vermiyorum aramiyorum sormuyorum ayrilmamiz icin yapiyor virt zirt konusuyor
Kadini ara ispatla o zaman diyorum
Kadin etrafa dedikodu yayarmis yok bizle ugrasirmis gerekcesi bu
Topla esyalarini git dedim
Pisman olacakmisim ben
Yalvaracakmisim cok beklersin dedim git istemiyorum dedim
Ariyor aksamdan beridir cvp bile vermiyorum
Kim pisman olmus acaba
a evet sanırım duygum sormuştu
mutlaka öyle emiğim. ama seviyorum sadece kendime çok zaman kalmıyor, azıcık sizle zaman geçirsem bana yeter
canım sab pfizer'in eczanede var. aguline de öyle aguline 15 tl civarı sab 29 tlydi en son. Ama yani yaklaşık 7-8 ilaçtan en iyisi sab dı
canım allah yardımcın olsun, kocanı ıslah eylesin, sanada unutma gücü versin
Bilmiyorum eminem kim dogru soyluyor kim yalan soyluyor etrafimda herkes yalanci iki yuzlu kime guvenecigimi sasirdim
tel nosunu degştrsn azram hemen eşin ilk başlarda yapar o gıcık karı oyle şeyler ama kararlı davranrsanz def edersnz başnzdan
gerçekten de tam sopalık o kadın
puffym bu sab btksel bşey mi damla mı ?
şimdi kullansam olur heralde demi ii gelsn de parası onemli degl cnm
bugun babama vereym adını da alsn madem ....
azracım bence de kadın sizi dağıtmak için yapıyor gibi geldi bana da
kocan tlfnnosunu değiştirsinmutlaka
ve eğer bi şansverdiysen kocana biraz da olsa güveneceksin
kendini ispatlaması için fırsat vermelisin
Simdi konusdum ben ona ne cevap veririm ne ararim yine kavga dögüş diyor bana.kadin bagiriyormusta buna.
Simdi konusdum ben ona ne cevap veririm ne ararim yine kavga dögüş diyor bana.kadin bagiriyormusta buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?