Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Azra al çocuğunu çık şu evden
Para biriktiriyordun hani onlarıda al
Altının falan varsa onları da al
Evde satabileceğin telefon tablet vs ne varsa al hemde kocan zarara girmiş olsun
Düzelmez bu adam kul köle olmuş o şıllığa

Almiycam eve onu kararimi verdim halen piskin piskin askim bitanem diyebiliyor

orda bu konuda hukuk nasıl işliyomuş araştırdın mı?
evden nasıl uzaklaştıracaksın? bunu yasal bir şekilde nasıl yapabilirsin?

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım ....

pufı geldı dıyemı herkes gelıyo topıge ne guzel yıne topık canlı kanlıı:))

bence azra o evden gitmesin adamı eve almasın kadın başına cocukla nereye gidecek ki :26:
en azından kendini toparlayana kadar evde dursun sonra çeker gider

ah beazram sen nasıl bi adamı sevmişsin nasıl bi adamın karısı olup memleketini yuvanı bırakıp oralara gitmişsin nası bir adamı baba yapmışsın
okurken bile sinirlerim yıprandı sen nasıl dayanıyorsun canım benim sen ne kadar güçlü bir kadınsın
tamamen senin çaresizliğini kullanıyorlar
ama çaresiz değilsin canım ailen arkanda olmasa bile işin gücün var çocuğuna çok da güzel bakarsın
bu adamı ve yalanlarını çekmek zorunda değilsin
rabbim güldürsün artık yüzünü yaa

bende almanyada kalmasın diyorum..
gelsin türkiyeye 1 oda 1 salon bi ev tutsun.. bi anaokulunda başlar gene çalışmaya..

Sabir ceke ceke bu zamana kadar geldim megim kocamla iyi olayim gerisi onemli degil dedim evim evim kocam kocam agzinin icine baktim herkezde kusur var dedjm hep kendimde buldum hatayi ama yok oyle degilmis gecte olsa farkettim annemi aradim aksam konustum turkiye gel diyor calismak yok nere gidersem annemle gidecekmisim ne hemenn bosanma konusuyormusum vay bee dedim elalemin cocugu boku yedi ailesi arkasinda sen bana kalkip ne olursa olsun yanindayim diyemiyorsun ben ne deyim ne yapayim diyor annem.aman anama laf gitmesin aman annem seker hastasi bir kere de kizini dusun benim evim ocagim yandi diyorum anan sana boyle yaparsa kim ne demesin ben savunmassam kendimi kimse beni savunmuyor bu zamana kadar sustum hepsine karsi bana karsi yapilanlara ama bu cokfazla ben canimi sokakta bulmadim.

bence de gitme bi yere o ev senin evin
o adam defolsun gitsin
orda hukuk çok daha hızlı ve iyi işliyor
kocasını yasal olarak dauzaklaştırabilir
masterin de dediği gibi kendini toparlayınca gider şimdi çocukla bi başına bilmediği biyere yerleşmenin manası yok

tatlı ve tazeee annee
Sağol eminemmm
duygum mu sormuştu bunu acaba :26:

iyiyim taptaze anne
sen nasılsın,fıstık güzel kızın nasıl maşallah ona
Evet duygum sormuş.İyiyim çok şükür oda iyi teyzesi ağladı çıkmak zorunda kaldım şimdi uyuyor.
Duygum geçmiş olsun inşlalah geçer gaz sorunu bir an önce.kübrayada verdiler damla ama 15. gün başlanacak ve her sabah 3 damla dedi.
puffym bu sab btksel bşey mi damla mı ?
şimdi kullansam olur heralde demi ii gelsn de parası onemli degl cnm
bugun babama vereym adını da alsn madem ....
Duygum bu gaz için olan damlayı alırsan ve faydasını görürsen banada yaz mutlaka bende alayım bulunsun evde.

keşke annen birazcık arkanda durabilseydi
herşey çoook farklı olurdu

orda bu konuda hukuk nasıl işliyomuş araştırdın mı?
evden nasıl uzaklaştıracaksın? bunu yasal bir şekilde nasıl yapabilirsin?

Kapinin anahtarini degistircem ilk is sonra awo diye bir yer var turkiyeden gelenlere almancasi olmayanlara her sekilde destek oluyorlar orayi ariycam polisi arayip uzaklastirma isteyecegim ne ailesi ne onlar yanasamiycak kapima kuzenimi ariycam destek olmasi icin bana simdilik planim bu

azratürkiyeye gelsen iş bulabilir misin lisansınla ilgili anaokulunda falan?
ben eşdeğer değil diye biliyorum ama lisansın geçerliyse orda kalmanın manası yok annen arkanda durmuyorsa kendi başının çaresine bakarsın

Ferdam meslegimi tamamlamadim burda ben yarida biraktim evdeki huzursuzlik dil yetersizligi vesaire.turkiye de ancak marketlerde falan bulabilirsem is bulurum nigde cok kucuk bir yer oralarda sefil olurum
Burda bosanmissin su bu kimsenin umurunda degil donupte bakan olmaz ama benim memleket cok kotu bu konuda
Ancak buyuk bir sehre yerlesmem gerekir turkiye de olacaksam
Anneme ben calisirim sen cikarsin isten diyorum emekligini de oderim diyorum ona da tik yok

Hadi o şe..siz kocan bunu yaptı diyelimm ailesi nasıl destek verir ve hala nasıl seni eziklemeye çalışır anlamıyorum
Kendini ezdirme o hadsiz insanlara azramm kendi gücünün farkına var ve boyun eğme sakın

ev almanyada olduğu için,kimsesi olmadığı için orda....
bilmiyorum....
ilk etapta belki kalır evinde sonra basar gelir türkiyeye olmazsa..
ama adam ve ailesi taciz ederse.....

niğdeyi biliyorum canım anlıyorum seni
ailen arkanda değilse zor
başka ilde demarketten aldığın parayla fln geçim zor
ordaki düzenini bozmıcaksın o zaman
ordan aldığın parayla rahat geçinir misin

ev almanyada olduğu için,kimsesi olmadığı için orda....
bilmiyorum....
ilk etapta belki kalır evinde sonra basar gelir türkiyeye olmazsa..
ama adam ve ailesi taciz ederse.....

kuzum döndü diyelim
türkiyede iş bulmak kolay mı
bulsa bile asgari ücretnasıl geçinir ev tutacak çocuk fln
psikolojik boyutundan bahsetmiyorum bile
kocası ve ailesi rahat bırakmayabilir
ama orda hukukkuralları çok daha katı ve nettir eminim
türkiyedeki gibi gelip taciz edemezler kolay kolay yasa ne diyorsa o
o yüzden almanyadan dönmesi ailesi arkasında olmadıkça mantıklı gelmiyo bana

Devlet ev kirani oduyor elektrigini suyunu oduyor cocuk parasi aliyorsun nafaka aliyorsun kocan odemezse bile devlet oduyor onun yerine meslek yapman isin is bulman icin destekler kizim seneye ana okuluna basliycak polis uzaklastirma veriyor kac km ne bileyim ne giremessin diye girerse aninde hapis ben burda para bile biriktiririm baktim olmadi turkiyeye donerim diyorum

koşullar süpermiş azram..
sen şimdilik kal orda o zaman..
allah kurtarsın seni o vicdansız adamdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…