Almiycam eve onu kararimi verdim halen piskin piskin askim bitanem diyebiliyor
Azra al çocuğunu çık şu evden
Para biriktiriyordun hani onlarıda al
Altının falan varsa onları da al
Evde satabileceğin telefon tablet vs ne varsa al hemde kocan zarara girmiş olsun
Düzelmez bu adam kul köle olmuş o şıllığa
tatlı ve tazeee annee
Evet duygum sormuş.İyiyim çok şükür oda iyi teyzesi ağladı çıkmak zorunda kaldım şimdi uyuyor.duygum mu sormuştu bunu acaba :26:
iyiyim taptaze anne
sen nasılsın,fıstık güzel kızın nasılmaşallah ona
Duygum geçmiş olsun inşlalah geçer gaz sorunu bir an önce.kübrayada verdiler damla ama 15. gün başlanacak ve her sabah 3 damla dedi.evt evt ben sormştm ya yne yazaym geçmişi okuymaynlar için
dun devit 3 verdk 3 damla ben de dokuz damla aldm oyle dedi hemşre benm gazım oluodu da dun çok daha fazla oldu bi de prespektusunde mide bagrsak gazı yaznca ondan şüphelendm drek ama blıorm devit çok onemli bşey bugunlk vermicem eceye bi denemek için yarın başlıcam ama ben hayatta içmem bi daha cunku sütten de geçmiş olablr bebşme dıorm bana onecercgnz btksel bşeyler var mı damlalar falan varmş galba gaz için onları şimdi de başlayblrm heralde illa belli bi ayda başlancak die bşey yok demi btksel sonçta
dun sıcak su torbası ii geldi kuzuma koydk saknlşti hemen sancı geldkçe meme istıo kuzumm bnmm neyse bulcaz çaresini boyle boyle büyücek bebeler
Duygum bu gaz için olan damlayı alırsan ve faydasını görürsen banada yaz mutlaka bende alayım bulunsun evde.puffym bu sab btksel bşey mi damla mı ?
şimdi kullansam olur heralde demi ii gelsn de parası onemli degl cnm
bugun babama vereym adını da alsn madem ....
Sabir ceke ceke bu zamana kadar geldim megim kocamla iyi olayim gerisi onemli degil dedim evim evim kocam kocam agzinin icine baktim herkezde kusur var dedjm hep kendimde buldum hatayi ama yok oyle degilmis gecte olsa farkettim annemi aradim aksam konustum turkiye gel diyor calismak yok nere gidersem annemle gidecekmisim ne hemenn bosanma konusuyormusum vay bee dedim elalemin cocugu boku yedi ailesi arkasinda sen bana kalkip ne olursa olsun yanindayim diyemiyorsun ben ne deyim ne yapayim diyor annem.aman anama laf gitmesin aman annem seker hastasi bir kere de kizini dusun benim evim ocagim yandi diyorum anan sana boyle yaparsa kim ne demesin ben savunmassam kendimi kimse beni savunmuyor bu zamana kadar sustum hepsine karsi bana karsi yapilanlara ama bu cokfazla ben canimi sokakta bulmadim.
orda bu konuda hukuk nasıl işliyomuş araştırdın mı?
evden nasıl uzaklaştıracaksın? bunu yasal bir şekilde nasıl yapabilirsin?
bence de gitme bi yere o ev senin evin
o adam defolsun gitsin
orda hukuk çok daha hızlı ve iyi işliyor
kocasını yasal olarak dauzaklaştırabilir
masterin de dediği gibi kendini toparlayınca gider şimdi çocukla bi başına bilmediği biyere yerleşmenin manası yok
Ferdam meslegimi tamamlamadim burda ben yarida biraktim evdeki huzursuzlik dil yetersizligi vesaire.turkiye de ancak marketlerde falan bulabilirsem is bulurum nigde cok kucuk bir yer oralarda sefil olurum
Burda bosanmissin su bu kimsenin umurunda degil donupte bakan olmaz ama benim memleket cok kotu bu konuda
Ancak buyuk bir sehre yerlesmem gerekir turkiye de olacaksam
Anneme ben calisirim sen cikarsin isten diyorum emekligini de oderim diyorum ona da tik yok
ev almanyada olduğu için,kimsesi olmadığı için orda....
bilmiyorum....
ilk etapta belki kalır evinde sonra basar gelir türkiyeye olmazsa..
ama adam ve ailesi taciz ederse.....
Devlet ev kirani oduyor elektrigini suyunu oduyor cocuk parasi aliyorsun nafaka aliyorsun kocan odemezse bile devlet oduyor onun yerine meslek yapman isin is bulman icin destekler kizim seneye ana okuluna basliycak polis uzaklastirma veriyor kac km ne bileyim ne giremessin diye girerse aninde hapis ben burda para bile biriktiririm baktim olmadi turkiyeye donerim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?