Kapinin anahtarini degistircem ilk is sonra awo diye bir yer var turkiyeden gelenlere almancasi olmayanlara her sekilde destek oluyorlar orayi ariycam polisi arayip uzaklastirma isteyecegim ne ailesi ne onlar yanasamiycak kapima kuzenimi ariycam destek olmasi icin bana simdilik planim bu
Devlet ev kirani oduyor elektrigini suyunu oduyor cocuk parasi aliyorsun nafaka aliyorsun kocan odemezse bile devlet oduyor onun yerine meslek yapman isin is bulman icin destekler kizim seneye ana okuluna basliycak polis uzaklastirma veriyor kac km ne bileyim ne giremessin diye girerse aninde hapis ben burda para bile biriktiririm baktim olmadi turkiyeye donerim diyorum
pufumm hoşgeldin canım nasılsın çınar paşam nasıl
ordaki imkanların çeyreğini bulamazsın burda
dediğin gibi bence hemen dönme para biriktir sonra dönersin istersen
zaten gördüğüm kadarıyla ailenden de bi hayır gördüğün yok
senin ailen rümeysa zaten artık
en önemli şey de onun güzel yetişmesi
imkan nerdeyse orda kalmalısın bence
tek başına yapabileceğine çok inanıyorum ezdirme kendini
bu adam ya adam olacak ya da defolup gidecek hayatından
Bir sene ayri kalmak sartiyla bosuyor devlet seni kapinin anahtarini birakacak bana kapi kilidini degistirmeye gerek yok eger zorluk cikartirsan senin aleyhine olur dedim vermezse direk degistittircem kilidi halen telin kartini sana birakcam yeni numara alcam bilmiyorum niye yazdi tantanasini ediyor benle adam gibi razi gel yoksa rezilligi arsizligi siz goreceksin dedim yok anasi aramista cikmamista tele benim karima sahip cikmayana bende sirtimi donerim de biz birbirimize bakalim da ötüp duruyor konussun dursun dinleyen bulursa
elifim sağol canım paşam iyi artık ananesinin oğlu oldu
Bir sene ayri kalmak sartiyla bosuyor devlet seni kapinin anahtarini birakacak bana kapi kilidini degistirmeye gerek yok eger zorluk cikartirsan senin aleyhine olur dedim vermezse direk degistittircem kilidi halen telin kartini sana birakcam yeni numara alcam bilmiyorum niye yazdi tantanasini ediyor benle adam gibi razi gel yoksa rezilligi arsizligi siz goreceksin dedim yok anasi aramista cikmamista tele benim karima sahip cikmayana bende sirtimi donerim de biz birbirimize bakalim da ötüp duruyor konussun dursun dinleyen bulursa
hani sen ailesinin dediği gibi arsız ve saygısızdın
ne yaptığı belli değil bu adamın
ohh maaşalah paşama nasıl geçiyo günler sen burdasın yaa eski geldi aklıma bir zamanlr nasılda güzelid baya bir boşluk oldu topikte ama ne güel eskiye dönüyo artık
Tutustu ne desem ne yalan siksam da kicimi kurtarsam diye ugrasiyor dansöz bunun yaninda hic kalir. Kariya da yazicam simdi sayip sayistiricam.
Tutustu ne desem ne yalan siksam da kicimi kurtarsam diye ugrasiyor dansöz bunun yaninda hic kalir. Kariya da yazicam simdi sayip sayistiricam.
valla ilk 2-3 gün bana topik çok sakin geldi ama bugün canlı burası.
Keşke eskisi gibi makara yaparken dolu olsa keşke yine arada kızsak bu kazma sapı adamlara.
Ben bir kadının aldatılışını hazmedemiyorum, çok sinirliyim o yüzden sohbetlere pek katılmıyorum bugün
sen nasılsın nasıl gidiyo hayat
Vazgectim kizlar bende haklisiniz sevincinden gobek attirmiycam o kariya
Ben yine de efendiligimi koruycam gebersin insallah aynisini o da yasasin rabbimden tek
Istedigim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?