Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bunu hemen yap kuşum

ordaki imkanların çeyreğini bulamazsın burda
dediğin gibi bence hemen dönme para biriktir sonra dönersin istersen
zaten gördüğüm kadarıyla ailenden de bi hayır gördüğün yok
senin ailen rümeysa zaten artık
en önemli şey de onun güzel yetişmesi
imkan nerdeyse orda kalmalısın bence
tek başına yapabileceğine çok inanıyorum ezdirme kendini
bu adam ya adam olacak ya da defolup gidecek hayatından

Bir sene ayri kalmak sartiyla bosuyor devlet seni kapinin anahtarini birakacak bana kapi kilidini degistirmeye gerek yok eger zorluk cikartirsan senin aleyhine olur dedim vermezse direk degistittircem kilidi halen telin kartini sana birakcam yeni numara alcam bilmiyorum niye yazdi tantanasini ediyor benle adam gibi razi gel yoksa rezilligi arsizligi siz goreceksin dedim yok anasi aramista cikmamista tele benim karima sahip cikmayana bende sirtimi donerim de biz birbirimize bakalim da ötüp duruyor konussun dursun dinleyen bulursa

ferdama katılıyorum bencede orda kalmalısın türkiyeye gelirsen dahada kötü olur durumun kendi ayakların üzerinde durabilirsin orda
benim bir tanıdığımda almanyaya evlenip gitti sonra aile olarak kıza pekte hak ettiği gibi davranmamışlar ayrıldı ve dönmedi türkiyeye iyide etti şimdiki durumu çok daha iyi
tekrar evlendi ve çokta mutlu şimdi 2 evladı var bence sende orda kalmalı ve oranın imkanlarıyla dahada kolay atlatırsın ailenin yanına dönsen senin dahada ruh halini bozulacak gibime geliyo

bu sefer yumuşama azracım
burnu sürtsün ciddiyetinin farkına varsın
kararlı dur
eğer ki gerçekten pişman olur ve adam olursa sonra şans verip vermemek senin tercihin
ama şu an bu şansı haketmiyor bence
gerekeni yap olayın ciddiyetini anlasın
evcilik oynadığını zannediyo o

hani sen ailesinin dediği gibi arsız ve saygısızdın

ne yaptığı belli değil bu adamın

şu geçen günn dediğim adam yine geldii delimi nee sinirimm bozulmaya başladı
sanki tanışıyoruz nasılsınız emine hanımm yanındada 2 tanae tipsiz

ohh maaşalah paşama nasıl geçiyo günler sen burdasın yaa eski geldi aklıma bir zamanlr nasılda güzelid baya bir boşluk oldu topikte ama ne güel eskiye dönüyo artık

valla ilk 2-3 gün bana topik çok sakin geldi ama bugün canlı burası.
Keşke eskisi gibi makara yaparken dolu olsa keşke yine arada kızsak bu kazma sapı adamlara.
Ben bir kadının aldatılışını hazmedemiyorum, çok sinirliyim o yüzden sohbetlere pek katılmıyorum bugün
sen nasılsın nasıl gidiyo hayat

Tutustu ne desem ne yalan siksam da kicimi kurtarsam diye ugrasiyor dansöz bunun yaninda hic kalir. Kariya da yazicam simdi sayip sayistiricam.

Tutustu ne desem ne yalan siksam da kicimi kurtarsam diye ugrasiyor dansöz bunun yaninda hic kalir. Kariya da yazicam simdi sayip sayistiricam.

inan bana şimdi sana galip gelemeye çalışan o kadın ve aldatmayı çok normal gören o eşinn sen onları kendi hallerine bıraktığında birbirlerine düşecekler

ve eşinn bin pişmann olacak ama iş işten geçecek işte

bence boşver cnm yazma bişey
kendi canını sıktığınla kalırsın
o kadında yüz olsa ar olsa zaten bunları yapmaz
söylediklerin onu etkilemez ki

çok haklısın pufum ben hiç yorum bile yapamıyorum yazmak bile istmeyorum çünkü hiçde iyi şeyler yzmam azrama Allahım yardım etsin sabır versin o kocası olucak adamıda ıslah etsin böyle güzel bir ailesi olan adam bunu yağıyosa belasını arıyo demektir bende uğraşıyorum canım oğluşumla zaman buldukça giriyorum iştee

Vazgectim kizlar bende haklisiniz sevincinden gobek attirmiycam o kariya
Ben yine de efendiligimi koruycam gebersin insallah aynisini o da yasasin rabbimden tek
Istedigim bu.

Vazgectim kizlar bende haklisiniz sevincinden gobek attirmiycam o kariya
Ben yine de efendiligimi koruycam gebersin insallah aynisini o da yasasin rabbimden tek
Istedigim bu.

rabbim ne yaşatırsan sanada mutlaka onu yaşatır, sen allaha havale et.
yuva yıkanın hiç yuvası olmazmış bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…