Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Herkese merhaba

Azracim yazdiklarina o kadar uzuldum ki daha sun su kadinlarin namuzsuzlugundan bahsettik esimle Allah hic kimseyi sasirtmasin sunlara uydurmasin yuva yikiyorlar iste gunah degil mi sana ve yavruna bu ne vicdansizlik esinede cok kizdim sizi nasil dusunmez birde hakliyken haksiz duruma dusurur uzaktan soylemek kolay diceksin belki ama bir sure ayri akal benceeger bosanmayi dusunursende Turkiyeye gelme hemen burda hayat zor orda daha iyi haklariniz var en azindan ailenin arkanda olmamasida daha bi yuk bindiriyor iste omuzlarina

Lovely cim bir turlu denk gelemedik insallah yazimi gorursun hersey gonlunce olsun vatana millete sana hayirli bi evlat olsun aaglikla buyusun inaallah minik kizin

Beyazkelebek insallah adet olmazsin canim bat bugun yazmissin valla artik birilerinin yuzu gulsun aksam ayri sabah ayri telefonum caldi iki arkadasimda hamile etrafima bakiyorum bazi insanlar sadece sinanmak icin var
neyse yine moral olarak coktugum bigundeyim artik annemle bi konusamiyorum bugun

Aynen puffyim devran donecek gun gelip
Saol perim bende bakicam canim ilerde donerim galiba
Kizimi hazirladim kendimde hazirlanayim dolasmaya cikicam kendimi kahretmeye hic niyetim yok hata yapan kahretmiyor gulebiliyor da ben karalari baglayip oturmuycam biraz alisveris yapayim da kendime geleyim

canım her ne olursa olsun, kendini o kadınla da bir tutma sakın. Tercih meselesi farklı olabilir eşinin ama sakın kendini kıyaslama o kadınla

Bencede canim al yanina en iyi arkasin Rumeysayi cikin gezin anne kiz alisveriste yapin
Kendine ve kizina iyi bak bizide habersuz birakma

Bende cikiyorum kizlar kendinize iyi bak

Tamam bacilarim habersiz birakmam sizi
Puffyim benim parmagimin kili kadar bile olamaz o kadin.sadece maddi yonden ustun benden diger geri kalandan insanlik namina birsey yok onda.kocam yansin haline nasil bir insanla muhhatap olup 4 yilini vermis o dusunsun.gelince merhaba cekerim size.simdik opuldunuz guzel topigim.

azram kuzum rabbim yardımcın olsun densiz insanlarla uğraşması zor. sabrını sınıyor şu eş..k kocan acayip gıcık oldum.anasıgile ne olmuş asıl onlar öyle daha oğullarını karşılarına alıp akıl vermek varken söylenene pes

Kizlar ben geldim
Ben girdim tam eve o da geldi.evin anahtarini da aldim elinden.
Evet moonum cok haklisin allah akil fikir versin ne deyim.

Gitti kizlar anahtari da verdi
3 5 gün dusunecekmisim
Kimseye haber vermeyecekmisim
Sinirliymisim kariya yaz sor diyor yeminle ben ne aradim sordum.diyor kadina arayip sormuyormus ki benle ve ailesiyle ugrasirmis burasi benim yuvam evim diyor dun cok rezil olmusta aglamista konusuyor iste banka kartimi da aldim elinden onun karti yoktu cocuk parami ona yedirecek degilim

iyi olmuş
3-5 gün sen değil o düşünsün
belki eşşekliğinin farkına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…