Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kocam zaten cocuk gibi ferdam cok zor bir kisilik bir oyle bir boyle kim ne derse onun pesine gider

Sadece seni sevdim ben, seviyorum. Ve hep seni seveceğim. Öpüyorum sevgilim.
Varım yoğum sizsiniz. Alma benden bunu. Yalvarırım.

hani kendini tutamayıp mesaj atacak olursan o adi kadına,bu mesajı kopyala gönder aynen

azram kuşum sürüm sürüm süründür o koca kafalı adamı
1 günün değil 10 günün değil,tam 4 yılın acısını çıkart..

Ferdam kari isve cilve kalkipta seni istiyorum diyebiliyor ben kocama boyle laf demeye utanan insanim sen dusun gerisini hadi bir gun kandirdi iki gun kandirdi ucuncu gun aklin nerdeydi.megim insallah kendimi tutar ve yazmam.

Megim gebersin umurumda degil
3 5 gun sonra anasigile kendi gider zaten
Onda katlanabilecek yurek bile yok
Ondan sonra ailecek surunsunler

azracım bekara karı boşamak kolay derler konuşmam biraz öyle gibi olucak ama
Artık kararın ne olursa olsun, sen bu adamı affetsen bile en mutlu olduğun anda bile bu ihanet aklından çıkmıycak, hep mutsuz olucaksın.
Hiç sarılıp öpemiyceksin, için almıycak bu adamı. Kararlarını verirken seninde gerçekden böyle hissedebilceğini düşünerek karar ver.
Durumun çok zor aslında memleketinden uzak bir başınasın ama oranın kanunları burası gibi tırt değil.
sana ömrünün sonuna kadar bakıcak bir devlet var arkanda, en iyisini sen bilirsin ama o adamdan sana layık bir koca olmıycak burnu ne kadar sürterse sürtsün

Ferdam kari isve cilve kalkipta seni istiyorum diyebiliyor ben kocama boyle laf demeye utanan insanim sen dusun gerisini hadi bir gun kandirdi iki gun kandirdi ucuncu gun aklin nerdeydi.megim insallah kendimi tutar ve yazmam.

İşte biz eşler bunları söylemeye utanırızda elalemin kaşarı her haltı söyler kendine çekmek için

azracım ben de çok olumlu düşünemiyorum bu konuda..
hani gelecek göremiyorum.. seni o duruma ve o durumu yaşatan adama layık görmüyorum..

ben bir derdim var,eşi ve eşinin ailesi bölümlerinde arada yorum yaparım..
hani anlık,sanal,tek seferlik zaaflarla yapılan vs gibi ihanetlerde bir şans verilmesi tarafındayım..
özellikle de çocuk varsa arada..
karşı taraf değerlendirir adam olur,yok bir daha yapar o vakit şutlanır defolur gider..

ama sana başka konuşuyorum bak.. çünkü daha vahim bişey var ortada..

kuzummm naber nasılsın minik kuşum

iyiyim kuzummmm çok şükür..
ancak hep beraber azramıza üzülüyoruz işte..
allah onun için en hayırlısını versin inşallahhh...

pamuk maviş oğluşun nasıl

selam kızlar ben geldimmm kızlar nisan 16 da kızım 3 aylık olucak hiç uymuyor dün sabah 6 da yattık sabah 6 da yatıyor günden beri napıcam şaşırdım ayaklarımda sallaya sallaya ölüyorumm sizz nasıl öğretniz geceyi gündüzü uymuyor cadı kızımmmm

iyiyim kuzummmm çok şükür..
ancak hep beraber azramıza üzülüyoruz işte..
allah onun için en hayırlısını versin inşallahhh...

pamuk maviş oğluşun nasıl

aynen yaa büyük lokma ye büyük konuşma demişler ama.
ne biliyim bi insan aldattıysa hala böyle davranıyorsa bence haketmiyodur bu evliliği.
çünkü sürekli soru işaretleri olacal acaba hala görüşüyor mu
acaba mesajlaştılar mı vs vs..
bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum..

kuzum uyuyo canım şimdi uyuttum..
azıcık bakayım dedim.
birazdan albüme yeni foto koyucam

selam canımm ben içinizde en yaşlı anne olarak kızıma hala geceyi gündüzü öğretemedim
gece 1 de yatıyo sabah 11 de kalkıyo

selam canımm ben içinizde en yaşlı anne olarak kızıma hala geceyi gündüzü öğretemedim
gece 1 de yatıyo sabah 11 de kalkıyo

canım valla gece 1 de yatsa allaha şükredecem önceden 3 oolmadan yatmıyordu 4 de yatmıyordu şimdi 6 olmadna yatmıyor çıldırıcamm gerçektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…