evet bende bundan sonra kısır takılmaya karar verdim
demekki 2. bebeği hakedecek kadar iyi bir anne değilimm ben
evet evett değilim
evet çok güzel birgün :) saat 2 olsada eve gitsem :)))kızlar
ne güzel birgün
daha siftah da yapmadım daha da güzel
benii dövseneeesaçmaladın he
bir de hak etmek konusuna hiç girmeyelim bence
canım o herzaman iannelerde oluyor öyle herşeyın en iyi olsun istediğimiz için bazen yetemıyoruz zannediyoruz.
evet çok güzel birgün :) saat 2 olsada eve gitsem :)))
kedicikkkcık cık o nasıl laf ağzına acı biber senin:) rabbim hayırlı zamanda nasip edeck inşallah
puffy bende adet olamdım onun da etkisi oluyor cnmm
kızlar
ne güzel birgün
daha siftah da yapmadım daha da güzel
hee bende iş yerindeyim saatte geçmiomal gibi oturuyorum tükanda ööle ya
naber dadlu?
sağol canım rabbim olmayanlarada nasip etsin inallah
sahtekatlık yapıcan hee
ya bazen bakıyorum ne yaşlıya ne gebeye onlara bile yer vermiyolar
yok puffim yaa büyükk konuştuğumdan değil ALLAH bilir ne olacağını ama isterimki kendini tanıdıktan sonra evlensin
bende 18 yaşında evlendim ozaman zamanı gibi gelmişti ama aslında sonrdan çok erken olduğunu anladım:26:
cık cık o nasıl laf ağzına acı biber senin:) rabbim hayırlı zamanda nasip edeck inşallah
puffy bende adet olamdım onun da etkisi oluyor cnmm
beni hatırlayan varmı aranızda diyecem ama yok sanırımuzun zaman oldu
evet bencede bir kızın evlenme yaşı 25 in üstünde olmalı öyle bir yasa istiyorummbanada öyle zamanı gibi gelmişti. Şuan anlıyorum daha şuan bile erken benim için daha 24üme yeni girdim. keşke 25-30 arası evlenseydim ama şükür bir oğlum var. ben o yaşlara geldiğmde kocaman olmuş olucak. kaderin önüne geçilmiyor.
ayy içim rahatladı vallahi ya, bazen dümdüz oluyor bazen kocaman.
Korunmak içinde en güvenlisi bu yöntem geldi bana çatal korkum var sprial taktıramam. aylık emzirenlere olmuyor. eşime güvenmem, ben gerçekden 2.çocuğun kazasını falan bile istemiyorum. mecbur oluyorum iğneyi aslında sancı vs de yok mutluyum da göbüş olmasa
bezelye yutmuş solcan gibiyim
beni hatırlayan varmı aranızda diyecem ama yok sanırımuzun zaman oldu
Çıkmak zorundayım
Meg inşallah Oyle çok Müşterin gelir ki ne başını kaşırsın ne de buraya iki çift söz yazarsın huhh
Emine üzme kendini ben o yazdıklarınl yazInça hep kızıyordun bende sona kızarIM bak olacak o bebiş inşallah
ben hatırlıyorum çünkü bende yeni geldim
,evet bencede bir kızın evlenme yaşı 25 in üstünde olmalı öyle bir yasa istiyorumm
tabii hatırlıyorumm fındıkkıran diyarbakırda oturuyosun
ailen istanbulda sen gebe kaldın sonra düşük yaptın sonra yine gebe kaldın ondan sonrasını hatırlamıyorum:44:
Canım çok geçmiş olsunGünaydınnnnlar
eşim bugün taburcu olcak
burda dün milet elbise parmak arası terlik fln giymişti ben şok oldum tmm bahar geldi de yaz gelmedi,ben dün kışlıklarımı oturdugum yerde hurca koydum ama hırkaları fln bıraktım valla
heee bide daracık elbiselerimi kaldırdım nasıl olsa sıgmıycam onlara:)yazlıklarıda annemle yaparız artık ztn onlarada girebilcekmiyim mechul
canım Allahım sana bağışlasın bebeğini bak zaman nasılda geçiyor.seninle bir gece dertleşmiştik çok ağladığını söylüyordun aşılaman tutmamıştı bak şimdi kübracığın seninle Allah size bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?