Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar

ne güzel birgün

daha siftah da yapmadım daha da güzel

evet bende bundan sonra kısır takılmaya karar verdim
demekki 2. bebeği hakedecek kadar iyi bir anne değilimm ben
evet evett değilim

cık cık o nasıl laf ağzına acı biber senin:) rabbim hayırlı zamanda nasip edeck inşallah

puffy bende adet olamdım onun da etkisi oluyor cnmm

saçmaladın he

bir de hak etmek konusuna hiç girmeyelim bence
benii dövseneee
neyse konuyu dağıtalımm bakk bunu seveceksin eminim

birde senin gibi kocaman eklemeyi becerebilsem:2::2:
canım o herzaman iannelerde oluyor öyle herşeyın en iyi olsun istediğimiz için bazen yetemıyoruz zannediyoruz.

sen nasılsınn tatlımm boşver sen beni

cık cık o nasıl laf ağzına acı biber senin:) rabbim hayırlı zamanda nasip edeck inşallah

kedicikkknasılsın
evet hayırlısını versin rabbim
kızlar

ne güzel birgün

daha siftah da yapmadım daha da güzel

inşallah bol kazançlar getirir bu güzel gün sana

Günaydın
T anger hoş geldin
Pufidik Sen benim göbeğimi gör istersen aslında kilolu değilim ama Zaten olan göbeğim hormon ilaçlarıyla iyice şişti Şimdi anneme gidicem misafir gelicek yine aaa sen hamilemisin dicekler baktım şu lafı duymaktan
Enine verme kızını bencede ben kızım olursa çok eahat bırakıçam hiç evlenmesin evlenmeden bebek yapsın diyorum ama eşim ikimizi de Keser:)
Bak haketmek konusuna hiç girme ben o noktada çıldırabiliyorum : (

mal gibi oturuyorum tükanda ööle ya

naber dadlu?
hee bende iş yerindeyim saatte geçmio

megim ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 14üne kadar gün sayıyorum tabi benim kırmızılar gelmezse dua et banaaaaaaaaaaa

banada öyle zamanı gibi gelmişti. Şuan anlıyorum daha şuan bile erken benim için daha 24üme yeni girdim. keşke 25-30 arası evlenseydim ama şükür bir oğlum var. ben o yaşlara geldiğmde kocaman olmuş olucak. kaderin önüne geçilmiyor.

ayy içim rahatladı vallahi ya, bazen dümdüz oluyor bazen kocaman.
Korunmak içinde en güvenlisi bu yöntem geldi bana çatal korkum var sprial taktıramam. aylık emzirenlere olmuyor. eşime güvenmem, ben gerçekden 2.çocuğun kazasını falan bile istemiyorum. mecbur oluyorum iğneyi aslında sancı vs de yok mutluyum da göbüş olmasa
bezelye yutmuş solcan gibiyim

evet bencede bir kızın evlenme yaşı 25 in üstünde olmalı öyle bir yasa istiyorumm

beni hatırlayan varmı aranızda diyecem ama yok sanırım uzun zaman oldu

tabii hatırlıyorumm fındıkkıran diyarbakırda oturuyosun
ailen istanbulda sen gebe kaldın sonra düşük yaptın sonra yine gebe kaldın ondan sonrasını hatırlamıyorum:44:

Çıkmak zorundayım
Meg inşallah Oyle çok Müşterin gelir ki ne başını kaşırsın ne de buraya iki çift söz yazarsın huhh
Emine üzme kendini ben o yazdıklarınl yazInça hep kızıyordun bende sona kızarIM bak olacak o bebiş inşallah

prensesim ben üzgün değilim benimki bebek için değilki tmm oda bir etken ama ben ilaç kullanıyorum oda beni depresif yapıyo biraz üstüne birde bahar yorgunluğu eklendi iyiyim iyiym benn

ben hatırlıyorum çünkü bende yeni geldim

puffyim bende seni hatırlıyorum düşük yaptığımda destek olanlardan biriydim geçen ayda değerim 9 ken yine düştü bakalım kızmet maşallah senın bebiş büyümüş Allahım sana bağışlasın...

,

evet eminem sen unutmazsın beni evet değerim 9 ken yine düştü geçen ay bakalım artık...ilgilenmiyorum çünkü platese başladım ve kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum kocişim adet günlerimi sayıyormuş bu sabah bana diyorki sen regl oldunömu hayır dedim ama üstünden 5 gün geçmiş dedi bende olsun banane geçsin dedim yaşasın plates kardeşliğiiii

canım Allahım sana bağışlasın bebeğini bak zaman nasılda geçiyor.seninle bir gece dertleşmiştik çok ağladığını söylüyordun aşılaman tutmamıştı bak şimdi kübracığın seninle Allah size bağışlasın...

Günaydın.Kızlar çok şükür bugün daha iyiyim.
Gaz için içtiğim bitki çayını üç fincana çıkardım içinede bir çay kaşığı kimyon ilave edip içiyorum.Karnımıda üşütmüyüm diye atkıyla sardım.

Hemoreid sorunum içinde saf zeytin yağını pamuğa döküp koyuyorum dünden beri çok faydası oldu.

İdrar yolları enfeksiyonu içinde dr un verdiği munurol şaseyi içtim diğer antibiyotiği henüz başlamak istemedim munurol işe yaradı gibi suyuda iyice arttırdım inşalalh bol su içerek atlatırım.
Geçmezsede pazartesi sağlık ocağına gidince daha hafif birşey yazdırırım.

Canım çok geçmiş olsun

Aminnn.Evet zaman geçiyor çok şükür Allah gözyaşlarımı dindirdi.Ben sonra bir aşılama daha yaptırdım oda negatif sonuçlanınca ara vermiştik o ara doğal yoldan geldi kızım.Allah sanada gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…