puffyim bende seni hatırlıyorum düşük yaptığımda destek olanlardan biriydim geçen ayda değerim 9 ken yine düştü bakalım kızmet maşallah senın bebiş büyümüş Allahım sana bağışlasın...
,
evet eminem sen unutmazsın beni evet değerim 9 ken yine düştü geçen ay bakalım artık...ilgilenmiyorum çünkü platese başladım ve kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum kocişim adet günlerimi sayıyormuş bu sabah bana diyorki sen regl oldunömu hayır dedim ama üstünden 5 gün geçmiş dedi bende olsun banane geçsin dedim yaşasın plates kardeşliğiiii
Ben hatırlıyorum o üye adınıbeni hatırlayan varmı aranızda diyecem ama yok sanırımuzun zaman oldu
puffyim bende seni hatırlıyorum düşük yaptığımda destek olanlardan biriydim geçen ayda değerim 9 ken yine düştü bakalım kızmet maşallah senın bebiş büyümüş Allahım sana bağışlasın...
,
evet eminem sen unutmazsın beni evet değerim 9 ken yine düştü geçen ay bakalım artık...ilgilenmiyorum çünkü platese başladım ve kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum kocişim adet günlerimi sayıyormuş bu sabah bana diyorki sen regl oldunömu hayır dedim ama üstünden 5 gün geçmiş dedi bende olsun banane geçsin dedim yaşasın plates kardeşliğiiii
tünaydın herkese
benim cici kuşum gitti
şiştim bende ağlamaktan bakamıyorum kafesine bilecanım çok üzüldüm :26::26:
tünaydın herkese
benim cici kuşum gitti
şiştim bende ağlamaktan bakamıyorum kafesine bile
didom ya üzüldüm
üzüldem canım ya :26::26:
birden içime acayip bir enerji doldu, çok ilginç
birazınıda ban göndersene pintibirden içime acayip bir enerji doldu, çok ilginç
ay ben süperim ya enerjim tavan benim de
kızamık falan değilim ya böyle kızamık mı olur
hava da misss
mutfağı toplayıp kuzeye yoğurt mayaladım öğlen için tavuklu yoğurt çorbası akşam için etli sebze püresi hazırladım oğluma
uyansın meyvesini yedirip yemeklerini de yanıma alıp atıcam kendimi dışarı
yüzümdeki kırmızılıklar ve ben gezmek istiyoruz
kızamık olmadığıma eminim artık yaa o yüzden gönül rahatlığıyla insan içine çıkıcam hem açık hava bişey olmaz
oğluşuma güzel bir gün geçirtelim o da çok bunaldı benimle hastane hastane gezmekten kaç gündür
didoşum ya çok üzüldüm ama ömrü o kadarcıkmış
allah daha büyük dertler vermesin
enerji patlaması yaşanıyo topikte
bende oğlumu alıp dısarı cıkmak istedim ama fena rüzgar var ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?