Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Maşallah Rüzgara

Günaydın kızlar

Bu arada bebe fotoları istiyorum lütfen

Kahvaltı da hazır hadi buyrun

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüzgar kendi kendine ilk kez ayağa kalktı
maşallah rüzgaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ferdacım senin oğlunda emeklemedi diye hatırlıyorum doğrumu? benim oğlan yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor karnı yere değdimi hemen sırt üstü dönüyor hiç sevmiyor

iiz cnm bnmm ya iki gundur gaz krizinden sonra dun ve bugun daha bi toparladk çok şükür yne oluo gaz sancmz daha kısa süruo aman maşallah diyimm
Çok şükür duygum inşallah hiç klamaz gazı

Monum nasılsın bazı bebişler direk kenardan tutunup kalkıyor emeklemeden yürüyen bebişler çok gördüm.

Çok şükür duygum inşallah hiç klamaz gazı

Monum nasılsın bazı bebişler direk kenardan tutunup kalkıyor emeklemeden yürüyen bebişler çok gördüm.

iyiyi cnm siz nasılsınızzzzz prenses nasıl?bende direk yürümüşüm ama 14 aylıkken:) falan

iiz cnm bnmm ya iki gundur gaz krizinden sonra dun ve bugun daha bi toparladk çok şükür yne oluo gaz sancmz daha kısa süruo aman maşallah diyimm

ozim bi daha dra gttnz mi ya da ne zaman gtcksnzz en son kız demşti dr demi

Kıyamam ben kUZuma hiç oluyo ilk üç ay duygum en azıyla gecsin inş sen kendine dikkat et ayaklarını sıcak tutu havalar guzel diye bırakma sendende gecer biz iyiyiz cok şükür en son kız gıbıydı bakalım bir hafta sonra görücez inş saglıklı olsunda inş buarada günaydın millet güzel pazarlar olsun

Günaydınnn

lovely canım asıl ben kendi telaşımdan ihmal ettim sizleri

kızçemiz ömürlü olsun işallah

ben bildiğiniz üzre annemgildeyim böyle işte gelişme yok başka

herşey nasip kısmet :

evet canım emeklemiyor öyle bir girişimi yok
emeklese iyi olurdu düşerken daha usturuplu düşüyor emekleyen bebekler
kuzey yürüme evresine bodozloma daldı canım
tutunacak bi yer gördümü kalkıp ordan tutarak yürüyor
hernekadar tutunarak yürümeyi tercih etmese de (benim elinden tutup yürütmemi istiyor) benden yüz bulamayınca onunla yetiniyor şimdilik
boşver ya ne zaman yürürse yürüsün acele edilecek bişey değil bence o da dert çünkü

offf ne sıkıcı bi pazar sizler de yoksunuz
eşim yds ye gitti gelsin kahvaltı yapalım diye bekliyorum
kuzey uyudu sonunda ama kocam gelene kadar uyanacak
hava da kötü
yaz gelsin istiyorum deniz kenarında meg in resmi gibi bi kahvaltı etmek istiyorum
istiyorum da istiyorum

günaydın kızlar dün hava çok güzeldi hidiv kasrına gitdik lalelerde acmışdı oğlum parkda oynadı bende biraz hava aldım hava bugun kapalı evde işlerle ugraşarak vakit geçirecegim

iyiyi cnm siz nasılsınızzzzz prenses nasıl?bende direk yürümüşüm ama 14 aylıkken:) falan
Canım iyiyim çok şükür her gün biraz aha iyi oluyorum.Prenseste iyi birden ağlayınca acele çıktım.Şimdi karnı doyduuyuyor çok şükür.Bende kzımın ütülerini yaptım şimdide yemek yiyicem annem hazırlıyor.
İyiyim canım sağolsın.Aminn.
Gamzem hakkında hayırlısı olsun herşeyin.
Ama gitgide kötü huyları çıkıyor sanırım okuduklarıma göre
yani belkide hayırlısı buymuş barışsanızda düzelmezdi sanırım.
Önemli olan senin multu olman
annenlerin yanındada hiç kendini kötü hissetme yük oluyormuş gibi hissetme onların evladısın sen
yinede gerekrse işe girer çalışır oğlunun her ihtiyacınıda karşılarsın
zaten düşünüyordun çalışmayı rüzgar paşayada anneannesi bakar.
İnşallah Allah bundan sonra hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin bir daha kimse seni üzmesin.

Slm
Bizde Florya'ya gittik kahvaltıya adet oldum tadını çıkaramadım
Hidiv kasrıni bende düşündüm de bugün soğudu hava ya

slm ferdam sana birşey sorabilirmiyim benim sütüm yok dünden beridir yaa anlmaıyorum perşembe cuma günü böyle bildiğin taş olmuştu el süremyiodum emzirirken fışkırıyodu ağzından mememi çıakrınca koltuğa fışkırıyodu ama dünden beri gitti pamuk gibi oldu neden böyle oluyo bir var bir yok ne yapablirm ki sebep nee:26::26:

maalesef canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer modundayım
benim de sütüm sık sık azalır oldu
ama tabi benimki seninki kadar önemliödeğil artık 10 aylık oldu nerdeyse
benimki uykusuzluk ve moral bozukluğundan çok etkileniyordu
seninki de bişeylerden etkilenmiştir
regl oldun mu sen regl dönemleri de çok azalıyor
bir de bir zaman sonra memeler öyle sertleşmiyor artık
yumuşak olması süt yok anlamına gelmiyor her zaman canım
kafana takma artırıcı şeyler ye iç artar yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…