maşallah rüzgaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaRüzgar kendi kendine ilk kez ayağa kalktı
Çok şükür duygum inşallah hiç klamaz gazıiiz cnm bnmm ya iki gundur gaz krizinden sonra dun ve bugun daha bi toparladk çok şükür yne oluo gaz sancmz daha kısa süruo aman maşallah diyimm
maşallah rüzgaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ferdacım senin oğlunda emeklemedi diye hatırlıyorum doğrumu? benim oğlan yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor karnı yere değdimi hemen sırt üstü dönüyor hiç sevmiyor
Rüzgar kendi kendine ilk kez ayağa kalktı
Çok şükür duygum inşallah hiç klamaz gazı
Monum nasılsın bazı bebişler direk kenardan tutunup kalkıyor emeklemeden yürüyen bebişler çok gördüm.
iiz cnm bnmm ya iki gundur gaz krizinden sonra dun ve bugun daha bi toparladk çok şükür yne oluo gaz sancmz daha kısa süruo aman maşallah diyimm
ozim bi daha dra gttnz mi ya da ne zaman gtcksnzz en son kız demşti dr demi
Rüzgar kendi kendine ilk kez ayağa kalktı
maşallah rüzgaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ferdacım senin oğlunda emeklemedi diye hatırlıyorum doğrumu? benim oğlan yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor karnı yere değdimi hemen sırt üstü dönüyor hiç sevmiyor
Canım iyiyim çok şükür her gün biraz aha iyi oluyorum.Prenseste iyi birden ağlayınca acele çıktım.Şimdi karnı doyduuyuyor çok şükür.Bende kzımın ütülerini yaptım şimdide yemek yiyicem annem hazırlıyor.iyiyi cnm siz nasılsınızzzzz prenses nasıl?bende direk yürümüşüm ama 14 aylıkken:) falan
İyiyim canım sağolsın.Aminn.Günaydınnn
lovely canım asıl ben kendi telaşımdan ihmal ettim sizleri
kızçemiz ömürlü olsun işallah
ben bildiğiniz üzre annemgildeyim böyle işte gelişme yok başka
herşey nasip kısmet :
günaydın kızlar dün hava çok güzeldi hidiv kasrına gitdik lalelerde acmışdı oğlum parkda oynadı bende biraz hava aldım hava bugun kapalı evde işlerle ugraşarak vakit geçirecegim
Slm
Bizde Florya'ya gittik kahvaltıya adet oldum tadını çıkaramadım
Hidiv kasrıni bende düşündüm de bugün soğudu hava ya
slm ferdam sana birşey sorabilirmiyim benim sütüm yok dünden beridir yaa anlmaıyorum perşembe cuma günü böyle bildiğin taş olmuştu el süremyiodum emzirirken fışkırıyodu ağzından mememi çıakrınca koltuğa fışkırıyodu ama dünden beri gitti pamuk gibi oldu neden böyle oluyo bir var bir yok ne yapablirm ki sebep nee:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?