Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

druna kalsa iri ve çok uzun olacak ama drlara inanmıyorum 5 kg doğacak deyip 3300 gr bi bebe verince elime

işin aslı bebekkenki kilo boyu gelecekteki durumu hakkında bişey göstermiyor
zaten boy da kendisi yürümeye başladıktan sonra doğru ölçüm yapılabiliyor
benim gittiğim hiçbi doktor boy ölçmüyor bile bir tanesi hariç doğru olmaz ölçümler çok farklı çıkar diyorlar ki haklılar ben de evde ölçerken sürekli farklı bişey çıkıyor
ama sonuç itibariyle maşallah rüzgarın kilosu iyiydi boyu da iyiyimiş demek ki
sen yeme sorununu çözebildin mi

kiloda düşüş başladı canım ama emekleme evresiydi şimdi ayağa kalkmaya ve dik durmaya başladı yakında yürürse iyice verir sanırım kiloyu

herşeyi yiyiyo benim oğlan zaten burada daha düzenli ananesi her öğün ayrı yemek yapıo mama takviyemizde var
son 2 gündür yemek istemiyo 5-6 saatte bir 120 cc mama o kadar

bizim boyu hep ölçtü dr sağlık ocaklarındada en fazla 1 cm fark oluyo

bakalım babaya çekmesinde kısa olmasın

herşeyi yediğini biliyorum da hani yoğurt sebze falan yediremiyorum diyordun ya o bakımdan dedim
üst dişler çıktı mı sizin belki de diş çıkarıyordur
bizim yerde evremiz hiç olmadığı için orasını bilemiyorum ama ayaklanınca cidden hiç durmuyorlar
allahtan kuzey zayıflamıyor önceden de fazlaca hareketliydi zaten

sebzeyi seviyo canım yoğurtta yiyiyo ama meyveyle aramız hiç yok malesef

bende yürüsün istiyorum artık

rüzgar kg verdikçe ben alıyorum

bu resmi sosyal medyada yolladığım oyun istekleri yüzünden duvarıma yiterrr gariiyi kibarca yazan pufidik için yükledim.

aynı ben

Son düzenleme:
çok yorucu dımı annelik bı okadar da guzellllll

sorma cnm oflumm ya gerçekten oyle çok keyfli evt sadece ben onn sıkntı çekmesne dayanamıorm küçücük beden bi sürü gaz sancıları falan ...gazı hallettk derken bugun de kakayı o kadar zor yaptı ki kıvrandı yne butun gece ...huzur bana attıgı msjda ilk üç ayda duzene grıo kakası falan sabır demşti hep o soz aklma gelıo sabredicez başka çare yok ...

meganm dün çıktı yirmisi de seromonosini bugun yaptık :) cunku cuma da banyo yaptrmştk üsüste iki kez banyo olmasn dedk ...

off meganm ya valla canm sıkkın ya yne saatllerce agladı ece hep meme istıo sinirden sıkntıdan yicekti nerdeyse mememi pırt pırt gaz da çıkartıo dıorm nedr sorun meger kakayı yapamamş iice ovdum karnını da oyle oyle yaptı şimdi uyuo mışıl mışıl ama onbirden beri yne mahvoldm hep annem burda olmaynca oluyo boyle şeyler bak yarın gelcek olmaz eşim de çok anlayşsz sanki bnm sucum gibi bana bagrp duruo sert davranıo gerçekten zor bi sürec Rabbim kolaylık versin tek istedgm o acı çekmesn sıkntı çekmesn zor geldgnden degl yoksa kesnlkle ....

günaydınnnnnnnnnnnnn

dün kuşumuzu aldık geldik..daha 2 aylık erkek muhabbet kuşu adı da paşa

ama geldiğinden beri hiç ötmedi gerçi öttü akşam survıvor izliyorduk orda kuş sesleri duydu hemen ötmeye başladı çok üzüldüm iyi mi ettik bilemedik ama ben onu çok seviyorum hem ben almasam başkası alacaktı değil mi

2-3 saat hareketsiz kaldıktan sonra neyseki aşağıya indi yemini yedi çok sevindim...

megggg sen anlarsın dimi alışır bize dimi

karşısına geçip konuşmaktan ben kuş oldum o olmadı

A aa niye alışmasın
Çok güzel olmuş bu kuş işi aysunum
Bişeyler yediyse ürkekliği atmış,alışmaya başlamış demektir yerine de..
Bakalım hangi kelimeleri öğrenecek seninki de

[video=youtube;C9k7CSL9d04]http://www.youtube.com/watch?v=C9k7CSL9d04[/video]

evet megggggg öyle tatlı ki çok güzel oldu insan hemende bağlanıverir mi çok seviyorum paşamı
10 gün kafesinden çıkarmayın karşısına geçip yumuşak ses tonuyla adını söyleyin bolca dedi sahibi.
zamanla sizin ses tonunuza ve adına alışacaktır dedi...

alıştıktan sonra da konuşmaya hazır olurmuş....ayyyyy aşkım canım cicikuş hoş geldin herşeyi öğreticem ona

oyy benim aysunummm
Güle güle büyüt miniğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…