valla yürüyüp gidip geliyodum iş yerine duygum karnlıktada yürüdüğüm çok olmuştur ama bundansonra pek sanmıyorum:26:emine karanlklarda yürüme sakn oralarda Allahım sen koru çok korkarım oyle şeylerden Allah kötülerle karşılaştrmasn :26:
perim nur hanm dogum iznnde orda mustafa bey varmş aysunay ona gdıo onnla bi konş istersen ben memnun die blıorm o da ii bi drmş aşılama burda 1200 1500 arası ama istanbulda ne kadar blmıorm cnm o civarlardadır tahmnmce en fazla 2000 olsn ... ara bi sor istersen memorialı zaten sen memoriala gdersen onlar karr verck tedavi şeklne tahlleri yaptıktan sonra ben memoriala gt derm perim ....
yalandan gülücklere, yapmacık sırıtmalara falan tahammülüm yok. yüzüme gülüp arkamdan iş çevrilmesine, hayatta o anlar hiç yaşanmamış gibi davranılmasına, insanların salak yerine konulupda kendilerinin süper akıllı insani iyi niyetli olduklarına inanılmasına tahammülüm yok. Aslında ihanete tahammülüm yok, sevmiyosam evet sevmiyorumdur. Kısaca zıt kutuplar ve tam bir balık kadınıyım ne yaptığımı ne yapılanı asla ve asla unutmam. merhamet ederim ama içimdeki öfkem hiç sönmezz
2 adım atıyo gibi
sonra hopp yerdeyiz
ya popo üstü düşüyo hepten dengesini kaybettiyse kafasınıda hafiften yere çarpıyo
ben ayyy filan demezsem ağlamıyo ama
valla yürüyüp gidip geliyodum iş yerine duygum karnlıktada yürüdüğüm çok olmuştur ama bundansonra pek sanmıyorum:26:
postanın internet sitesine bakabilirsiniz orda yayınlanmış haber:26:
haksızlığa kimsenin tahammülü yok işte pufym bazen gerçekler çok sonra çıkıyo karşımıza anladığım kadarıyla seninkide öyle oldu :26:
ben seni kayınvalidenlerle çok iyi anlaştığını sanıyodum önceki anlattıklarından neyse boşver eden bulur
bence de:2::2::2:topiğin adında değişiklikliğe gidilsin lütfen
aralara bi yerlere grip nezle olmuş yada olucakda eklensin
maşallah miniğineyanlış anlaşılma olmasın koltuğa kadarda kendim geldim hee
[video=youtube_share;j4CJ_DFkAEU]http://youtu.be/j4CJ_DFkAEU[/video]
evet prenses günlük yapıyorum canım
sabah kahvaltı öğlen çorbasını yapıyorum veya sebae püresi sonra meyve akşam bizm yemeklerden yiyor onun yiyebileceği şeylerden yapmaya çalışıyorum yiyebileceği bişey yoksa öğlenkinden farklı bi çorba veya püre (öğlen püre yediyse tarhana yayla mercimek gibi bi çorba yapıyorum) sonra yoğurt ve en son gece yatarken kaşık maması yiyor
yapar canım o zaman yakında
maşallah bak ne güzel kalkıyor
emekliyor da heralde
kuzey emeklemiyor oysa emeklesin isterdim totosundan ısıracaktım o emeklerken
yapar canım o zaman yakında
emekliyor da heralde
alçak sürünmeyle başladık şimdi tam olmasada emekliyo heryeri geziyo
didom ya denizin doğdu dediği anı hatırlıyorum dün gibi, şimdi adım atıyo diyosun. Böyle değişik hisseediyorum kendimi, çok ilginç
valla bendeyapar canım o zaman yakında
emekliyor da heralde
Bence bırakın bebeler emeklesin o dötü ısırmak çok eğlenceli
hele o ayakları ilk emekleye başladığnda birbirine dolanıyo tam komedi
Bence bırakın bebeler emeklesin o dötü ısırmak çok eğlenceli
hele o ayakları ilk emekleye başladığnda birbirine dolanıyo tam komedi
nereye bırakayım kızım emeklemiyo kendi özgür iradesiyle
sanki ben emekletmiyom he
yerde durmuyo kalkıp yürüyo
prenses çok olursa ertesi gün de verebilirsin içinde mercimek patates fln yoksa
benim elim alıştı artık tek öğünlük yapıyorum
en iyisi ölçüyü tutturabilmek
ben bize de yaparken hep fazla yapıyorum
peki her öğün ne kadar yediriyosun?
facede hiç okullardan arkadaşlarım yoktu, geçen gün sevdiğim küçük bir kızı olan bir arkadaşımı ekledim ama hiç bakmamıştım. Şimdi profiline baktım ve eşin bir kazada kaybetmiş, benle yaşıt yanında 2 yaşında miniği. Aynısı fakat kanserden kaybettiğimiz bir eniştemiz daha vardı. Şuan çok kötü oldum. hayatta rabbim kimsenin yokluğunu yaşatmasın. Ben çıkıyorum hiç tadım kalmadı ne zordur hayat kim bilir, benim bile boğazım düğümse
nereye bırakayım kızım emeklemiyo kendi özgür iradesiyle
sanki ben emekletmiyom he
yerde durmuyo kalkıp yürüyo
prenses çok olursa ertesi gün de verebilirsin içinde mercimek patates fln yoksa
benim elim alıştı artık tek öğünlük yapıyorum
sağol cnm senindeselpağına kuvvet seninde :2::2::2:
sağol bitanem sanada geçmiş olsunaaaa sen de mi?
sağol kuzum sana da geçmiş olsun
facede hiç okullardan arkadaşlarım yoktu, geçen gün sevdiğim küçük bir kızı olan bir arkadaşımı ekledim ama hiç bakmamıştım. Şimdi profiline baktım ve eşin bir kazada kaybetmiş, benle yaşıt yanında 2 yaşında miniği. Aynısı fakat kanserden kaybettiğimiz bir eniştemiz daha vardı. Şuan çok kötü oldum. hayatta rabbim kimsenin yokluğunu yaşatmasın. Ben çıkıyorum hiç tadım kalmadı ne zordur hayat kim bilir, benim bile boğazım düğümse
ben de musab a küçük tencere aldım ama hala fazla yapıyorumcanım kuzey için küçük bir tencere aldım onunla yapıyorum o yüzden ölçü tutuyor yoksa ben de hep fazla yaparım yemeğikendimize
ölçümüz bir kase canım çorbada
akşam yemeği bizim yemektense ne kadar yerse o kadar genelde küçük kase büyük kase arası oluyor
meyve küçük kaseden biraz az
kahvaltı zaten ayrı yiyor bulamaç değil birgün labneli omlet ertesi gün bir dilim kaşar az beyaz peynir şeklinde bugünden itibaren yanına iki zeytin ekledim
yoğurt 170cc kadar
kaşık maması da 90 cc kadar yiyor canım
2 gün önce 7900 dü canımprenses musabın kilosu da düşüktü ya şimdi kaç oldu toparlayabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?