Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen zaten şimdi herkes bebekken yaptırıyo büyüynce hiç bi arkadası sünnetsiz olmıcak :26: neler düşünüyorum ya

bak hilal benim durumuma
ki ben de zayıf başladım 168 boy 53 kilo ile

bu da kilo çizelgem kızlar

9. hafta 1 kilo
10. hafta 0,7 kilo
11. hafta 1,2 kilo
12. hafta 1,4 kilo
13. hafta 1,9 kilo
14. hafta 2,3 kilo
15. hafta 3,1 kilo
16. hafta 4 kilo
17. hafta 3,5 kilo
18. hafta 4,5 kilo
19. hafta 5,8 kilo
20. hafta 6,3 kilo
21. hafta 7 kilo
22. hafta 7,3 kilo
23. hafta 8,2 kilo
24. hafta 8,9 kilo
25. hafta 10 kilo
26. hafta 10,7 kilo
27. hafta 11,5 kilo
28. hafta 11,8 kilo
29. hafta 12,4 kilo
30. hafta 13 kilo
31. hafta 13 kilo
32. hafta 13,7 kilo
33. hafta 15 kilo
34. hafta 15,5 kilo
35. hafta 15,9 kilo
37. hafta 17 kilo
38+4 hafta 18 kilo ile doğuma gidicem inşallahh

gördüğün gibi 10. haftada daha 1 kilo bile almamışım ben

Arkadaslar slm nasılsiniz
Ben maalesef giremiyorum nete böcekler uğraşmaktan firsat buldukcada uyuyorum . Herkes iyidir ins.gecmisi okuyamadim hilalim kiloyu sorun yapma ne guzel almamisin iste zaten mide sorunu bitince istemesen de alıyorsun .hamileligin keyfini cikar hamile olan herkes bunu yapsın :)) cidden cok zormus bu kadar tahmin etmiyordum. Bizim gibi papucun yarısı dışarıda olanlar icin cok daha zor sürekli gezen tipler biz esimle . 20 günden beri sadece kontrol icin disari çıktım bu benim icin feci zor :) uykusuzluğu söylemiyorum bile . Onun icin hamısler keyfini çıkartın :)gezin uyuyun canınız ne istiyorsa onu yapın.:)

Akum cok sagol cnm valla bende öyle düsünüyorum ama laf anlatamıyorum işte bide saçımı kestircem ona da baskı yaptılar kayınvalide hurafe onlar diyorum anlatamıyorummm

cnm allah yardımcın olsun valla cok zor,yardımcı olcak kimse varmı yanında?bide ne böcegi
biz ev bakıyorum hafta sonu o tarafta bakcaktık

kızlar annem çınar bende dursun akşam eve git dinlen uyku saatinde gel al dedi,
ev çok fena gidiyimde bi süpürge tutıyım en azından gece uyuruz inşallah

Kızalr kızımın gaz sorunu başaldı sanırım.
Karını doyuruyorum altını dğiştiriyorum tam uyuyor yatağına koyuyorum kıpkırmızı oluyor alayıp uyanıyor kucağıma alıyorum ayakalrını topluyor sürekli ağlıyor arada sakinleşiyor ama genelde ağlıyor saatlerce uykuya geçemiyor gaz ilacıda vermeye başladım ama fayda etmiyor ne yapmalıyım.Kakasını yapıyor normal ama onuda yapana kadar çok ağlayıp zorlanıyor.bugün sabah 8 de başladı şuan hala bu saate dek net olarak yarım saatten fazla uyumadı yarım saat yada 15 dk uyuyor kızarıp ağlayıp uyanıyor ve hep kucakta yinede arar ara susup yine ağlıyor ne yapıcam nasıl geçecek.

Doyduğundan emininm çünkü gçğüs dolu oluyor emdikçe yutkunuyor ve doyunca diliyle memeyi itiyor yada memede uykuya geçiyor.

Son düzenleme:

cnm emzirdikten hemen sonra kucagına al sırtına pıt pıt yap ama bıraz sert vurman gerekiyo sert dediysem yumruk atma da
iki kürek kemiğinin ortasına yani anlatabildim mi bilmiyorum da
ağzından gazı cıkacak ben her seferinde denedim onayladım çıkıyo
ama canı acır diye hafif yaparsan cıkmaz
emzirdikten hemen sonra yaparsan gaz bağırsaklara inmez daha az olur en azından

Ypıyorum ama gazı çıksada aynı çıkmasada her gün aynı saatlerde şiddetleniyor genelde öğlen 13 ile akşam 17 arası çok huzursuz.

Ferda valla bende anlatıyorum am nafile ztn bnm doktorda ayda 1 kilo diyor ,ama işte annemler yok sen zayıf başladın daha cok alman lazım eşimde gaza geldi sürekli yemek muhabbeti
kuscam görcekler:)

canım ılk 3 ay almadım ben de
18. haftamda hala zayıftım
ama 20.haftadan sonra hızla geldı kılolar
ve sonra 30a kadar aldım da aldım
sımdı 18 kg oldu toplamda
ılerledıkce alınıyor ılk zamanlar zaten cok alınmıyor

Ypıyorum ama gazı çıksada aynı çıkmasada her gün aynı saatlerde şiddetleniyor genelde öğlen 13 ile akşam 17 arası çok huzursuz.

O gazlı bebişini yerim bennnn

Canım ayaklarını karnına doğru götür getir genelde öyle çıkıveriyor gazları. ..

meganım canım nasılsın kuzumun gazımı başladı anlattıkların aynı benim oğlumda var 69 günlük olduuk hala aynı sabah 6 da başlıyo ıkınıyo kızarıyo zorlanıyo kızarıyo böyle 4-5 saat kakasını ancak yapıyo bazen hiç yapamıyo gerçi 3 gündür artık 8 de kalkıyo ama yinede uyku halinde ıkınıyo uyanıyo benimlkindede gaz çok fazla ne kadar sırtına vursamda olmuyo çok çıkarıyo gazını alttan üstten ama yiende rayına otrmadı malesef bende nurse haver's aldım sanki biraz işe yaradı gibi çünkü 4 gündür onu kullanıyorum ilk gün etki etmedi haliyle ama 3 gündür azıcık rahatladım canım en azından 5 te mızıldanıyodu 6 da ayakta oluyodu hergün hiç şaşmazdı :26:

Kafam karmakarışık delirebilirim her an.Bir yandan eşya toplamam lazım bir yandan aöf sınavım 11 tane derse çalışıcam okula gidiyorum veletlerim var.Tayin nereye çıkacak henüz belli değil çıkarsa eşyalarım satılacak mı kalacak mı oda belli değil ama ben hala popomu kaldıramıyorum ağırlık var üstümde yani bknz:Aşağısı

Yüzüm, gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum
İçip sabaha kadar bayılmak istiyorum
Caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum
Müsaadenle bu gece dağılmak istiyorum

anladım ferdam vllaha artık sıkıldımki çıkmak istiyorum ama soğuk diye bekliyoum çok çok 1 hafta daha beklerim ısınıyo ama bu sorun işte almazmı dersin tek umudum oydu o zaman önlüğe bakayım bir onadan alırım olamadı :26:

estağfurullah eminem ne demek kuzum olur sorun değil demek yıkamak laızm hee ilk defa duydum hani terli terli emzirme derler ama benimkide almıyoda işte o biberonu alır dediler de ferdam almayabilir dedi önlüğe bakıcma bende:44:

Ben geldim kimsecikler yok gidiyorummm çünkü ders çalışma vakti maleseffffÇalışıp yatayım yarın okulda var işler güçler bitmez bitmezzzz

Canım evet çok gazı var kıvrandı resmen sabah 8 de başladı hala devam ediyor kakasını yapıyor gazını çıkarıyor ama yarım saat uyusa yine kıvranarak uyanıyor.O yasrım saat uykuyuda ya kucağımızda yada sallanarak uyuyor.Bende eşimi gönderdim şimdi nurse hayveys alıcak bir arkadaşım önermişti bende onu deneyelim dedim.

allah kolaylık versin cnm zor bu gaz olayı

aynen megaım dediğin gibi bizimkide ama şu ana kadar çektik halada var ama dediğim gibi 3 gndr fark etti gibi ama 3 ayına kadar çekersin deidkleri doğru inş senin minoş kızın çekmez hemencik geçer onları öyle ıkınırken zorlanırken görmek çok zor içim dayanmıyo benim oğlan bir ara yüzü gözü döktü ıkınıp zorlanmadan kıpkırmızı oldu yediklerine dikkat ediyomusun ben başta hiç birşey yemiyodum artık yiyorum vallaha yesemde aynı yemsemde hatta yediğimde daha da rahat vallaha sen o ilacı dene bakalım birde esra erolun tarifi var kimyon ama seninki daha minik olurmu bilmem sonuçta bu aldıracağında kimyon özü bir çay kaşığı kimyonu bir çay kaşık şekerle yarım fincan suda kaynat süzdür bir çay kaşığı ver üzeirnede emizr inş işe yarar ama dediğim gibi seninkine olurmu bilemem canım kakasını normal zorlanmadan yapabliyomu peki kuzum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…