Masterım öyle düşünme bence geç kalınmış degil,normalde bizde cocuk kocaman olur öyle yaptırırlar her şekilde öyle daha fena hemde korku fln oluşuyor
bence yaptırın gitsin
büyüyünce size teşekkür etcek
pufim ben cepten minnacık gördüm anlayamadım
Kızalr kızımın gaz sorunu başaldı sanırım.
Karını doyuruyorum altını dğiştiriyorum tam uyuyor yatağına koyuyorum kıpkırmızı oluyor alayıp uyanıyor kucağıma alıyorum ayakalrını topluyor sürekli ağlıyor arada sakinleşiyor ama genelde ağlıyor saatlerce uykuya geçemiyor gaz ilacıda vermeye başladım ama fayda etmiyor ne yapmalıyım.Kakasını yapıyor normal ama onuda yapana kadar çok ağlayıp zorlanıyor.bugün sabah 8 de başladı şuan hala bu saate dek net olarak yarım saatten fazla uyumadı yarım saat yada 15 dk uyuyor kızarıp ağlayıp uyanıyor ve hep kucakta yinede arar ara susup yine ağlıyor ne yapıcam nasıl geçecek.
Doyduğundan emininm çünkü gçğüs dolu oluyor emdikçe yutkunuyor ve doyunca diliyle memeyi itiyor yada memede uykuya geçiyor.
cnm emzirdikten hemen sonra kucagına al sırtına pıt pıt yap ama bıraz sert vurman gerekiyo sert dediysem yumruk atma da
iki kürek kemiğinin ortasına yani anlatabildim mi bilmiyorum da
ağzından gazı cıkacak ben her seferinde denedim onayladım çıkıyo
ama canı acır diye hafif yaparsan cıkmaz
emzirdikten hemen sonra yaparsan gaz bağırsaklara inmez daha az olur en azından
Ferda valla bende anlatıyorum am nafile ztn bnm doktorda ayda 1 kilo diyor ,ama işte annemler yok sen zayıf başladın daha cok alman lazım eşimde gaza geldi sürekli yemek muhabbeti
kuscam görcekler:)
Ypıyorum ama gazı çıksada aynı çıkmasada her gün aynı saatlerde şiddetleniyor genelde öğlen 13 ile akşam 17 arası çok huzursuz.
Ypıyorum ama gazı çıksada aynı çıkmasada her gün aynı saatlerde şiddetleniyor genelde öğlen 13 ile akşam 17 arası çok huzursuz.
Kızalr kızımın gaz sorunu başaldı sanırım.
Karını doyuruyorum altını dğiştiriyorum tam uyuyor yatağına koyuyorum kıpkırmızı oluyor alayıp uyanıyor kucağıma alıyorum ayakalrını topluyor sürekli ağlıyor arada sakinleşiyor ama genelde ağlıyor saatlerce uykuya geçemiyor gaz ilacıda vermeye başladım ama fayda etmiyor ne yapmalıyım.Kakasını yapıyor normal ama onuda yapana kadar çok ağlayıp zorlanıyor.bugün sabah 8 de başladı şuan hala bu saate dek net olarak yarım saatten fazla uyumadı yarım saat yada 15 dk uyuyor kızarıp ağlayıp uyanıyor ve hep kucakta yinede arar ara susup yine ağlıyor ne yapıcam nasıl geçecek.
Doyduğundan emininm çünkü gçğüs dolu oluyor emdikçe yutkunuyor ve doyunca diliyle memeyi itiyor yada memede uykuya geçiyor.
anladım ferdam vllaha artık sıkıldımki çıkmak istiyorum ama soğuk diye bekliyoum çok çok 1 hafta daha beklerim ısınıyo ama bu sorun işte almazmı dersin tek umudum oydu o zaman önlüğe bakayım bir onadan alırım olamadı :26:öyle iki üç günde geçmesini beklerse çok bekler
sıkıntısı bitiyor ama pipinin iyileşmesi 10-15 günü buluyor tam dikişler düşüyor şişlik iniyor falan
bi de memnuniyetlik kişiye göre değişir
ben de içime sinmesi açısından cerrah aradım
benim dediğim ürologa yaptırdı
bir de 1,5 saat çooook fazla be naapmışlar anlamadım
bizimki lokaldi ben yanındaydım hep maks yarım saat sürdü ki bizimkinde ucu yapışıklık vardı ona rağmen çabuk bitti
canım niye böyle diyosun doktor tbi ki öyle dicek
direk tüp bebege gitmeni istemiş belliki
ortada görünen bir sorun yok olmaması için de bivsebep yok bence
aşılamayla denemeye başlıcaksın gerekirse tüp yaptırırsınız
şimdiden moralini bozarsan olmaz
canım emzirme örtüsü al bitane google da yaz çıkar
heryerde çıkar emzir en rahatı
biberon almıyorsa onu da almama ihtimali yüksek kuzey almadı mesela
chicco step up var medela calma var bikaç model var ama bence en kolayı emzirme örtüsü
açık da yakışmış
ama bence koyusu daha güzel
elifimm canım kusura bakma görmedim
canım ben sıcaklardada dışarıya çıkarken altarnatif birşey yapmadım emzirdim nerde olursa olsun :26:zaten kızım bgiberon felan emmedi :26:
ama kayınvalidem sıcakta gezip geldiysem eğer mutlaka göğüslerimi soğuk suyla yıkamamı söylerdi sıcakta oda bozulurmuş memedede olsa:44:
meganım canım nasılsın kuzumun gazımı başladı anlattıkların aynı benim oğlumda var 69 günlük olduuk hala aynı sabah 6 da başlıyo ıkınıyo kızarıyo zorlanıyo kızarıyo böyle 4-5 saat kakasını ancak yapıyo bazen hiç yapamıyo gerçi 3 gündür artık 8 de kalkıyo ama yinede uyku halinde ıkınıyo uyanıyo benimlkindede gaz çok fazla ne kadar sırtına vursamda olmuyo çok çıkarıyo gazını alttan üstten ama yiende rayına otrmadı malesef bende nurse haver's aldım sanki biraz işe yaradı gibi çünkü 4 gündür onu kullanıyorum ilk gün etki etmedi haliyle ama 3 gündür azıcık rahatladım canım en azından 5 te mızıldanıyodu 6 da ayakta oluyodu hergün hiç şaşmazdı :26:
Canım evet çok gazı var kıvrandı resmen sabah 8 de başladı hala devam ediyor kakasını yapıyor gazını çıkarıyor ama yarım saat uyusa yine kıvranarak uyanıyor.O yasrım saat uykuyuda ya kucağımızda yada sallanarak uyuyor.Bende eşimi gönderdim şimdi nurse hayveys alıcak bir arkadaşım önermişti bende onu deneyelim dedim.
Canım evet çok gazı var kıvrandı resmen sabah 8 de başladı hala devam ediyor kakasını yapıyor gazını çıkarıyor ama yarım saat uyusa yine kıvranarak uyanıyor.O yasrım saat uykuyuda ya kucağımızda yada sallanarak uyuyor.Bende eşimi gönderdim şimdi nurse hayveys alıcak bir arkadaşım önermişti bende onu deneyelim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?