Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de kısırım nolcak ki

Görüşürüz emoşumm

Slm kizlaar ben halen sat olmadim..insallah hamileyim.

hadi inşallahhh gebesindir canımm

Emoşum doğru dürüst yemiyorum yediğim çıkıyo stres mideme vurdu ama 3.5 kg almışım kadın doğumcu insülin direncine bakalım demişti ama kaldı öylece pcoslu olduğum için kg almam normalmiş ama şuanki durumum kg değil irileştim dev gibi bişiy oldum çok çirkin görünüyorum

sen çocuklu kısırsın bende kocalı dul

duygum takma diycemde yinede takacan sal salabildiğin kadar

depresyondayımmmmmmmmmmmmmmm hem dul'um hem şişko

offffff offffffffffffff :26::26::26:

Emoşum doğru dürüst yemiyorum yediğim çıkıyo stres mideme vurdu ama 3.5 kg almışım kadın doğumcu insülin direncine bakalım demişti ama kaldı öylece pcoslu olduğum için kg almam normalmiş ama şuanki durumum kg değil irileştim dev gibi bişiy oldum çok çirkin görünüyorum

sen çocuklu kısırsın bende kocalı dul

duygum takma diycemde yinede takacan sal salabildiğin kadar

ben de lahusa depresyonundaymmmmmmmmmmmm çok üstmeee gelıolarr çokkkkkkkkkkkkk

kimmiş üstüne gelenler amaaan ne cok konuşyo bu millet yaa bayılıyolar laf carpıtmaya söylemeyee bende nefret ediyorummm

sen lahusasın bebişle ilgili mi bişi diyolar? derler herkes cok biliyo yaaaa

bana daha hamilelikte başladılarr... dün akşam artık dayanamadım hıçkıra hıçkıra agladım içimden atamıyorum söylenen sözleriii ama iyi geldi aglamak
evet degmez kimse için ama...

arkadaşlar merhaba ,
uzuuun uzun zamandır uğrayamadım maalesef ama aklımdan hiç çıkmadınız arada çevrimdışı olarak kim taze gebiş olmuş kim doğurmuş bakınıp çıkmak zorunda kaldım...
yeni hamile bacılar varmış hepsinin gözleri aydın duygum meganım sizlere de rabbim yavrularınızla mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin tabi doğum yapan ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlara da...

bu arada gamze çok geçmiş olsun rabbim bundan sonraki hayatında paşanla birlikte herşeyin dilediğin gibi olmasını nasip etsin...

beni soracak olursanız eğer;
hala yaralı ceylanım maalesef hastalıktan başımı kaldıramadım bebeğim doğalı çoook çok zor günler geçirdim allahım bu günlerimi aratmasın inşallah...
kızçem iyi kulakları sağlıklı işitme sorunumuz yokmuş çok şükür....

hepinizi çok özledim en kısa zamanda görüşmek üzere emoşum ,megim diğer arkadaşlar hepiniz allaha emanet olun.

Sağol canım aminnn.Sanada geçmiş olsun inşallah en kısa zamdna toparlarsın

Kızalr öyle bir bakayım diye girdim ama geçmişi okuyamadım gözlerim kapanıyor inşallah herkes iyidir.
Sizi seviyorummm

pazar sabahı topiği ben açayım madem
herkese günaydın olsun

puffy annene de geçmiş olsun dün okudum ama yazamadım acil şifalar

Kizlar selam insallahbherkes sevdikleriyle guzel bir pazar geciriyordur
Topigin en zayif halkasi benim galiba
Gunlerdir canli cenaze gibiyim kendimi hic toparlayamiyorum isin en kotu tarafi artik annem beni gordukce eriyor zaten psikolojiknolarak ciddinbir yemem bozuklugu oluyordu zaman zaman yutamiyordu 40 linkilolara kadar dusmustu ancak atlatti ama benim su halim yuzunden yine hasta olucak kimsenin elinden bisey gelmiyor esim ister tup bebek ister asilama diyor ama ben cok cok umutsuz ve gucsuzum tedavi bile istemiyoruum surekli uyuyorum kendimi alamiyorum uykudan hicbisey yiyemiyorum
Esim buzdolabini takip ediyormus farketmis annemin cok yakin arkadasi bizim resteronda calisiyor onun dertlesmis ben karimi kaybediyorum diye
Arada gelip okuyorum ama size bile yazamiyorum o kadar yorgunum ki

ne oldugunu bilmiyorum ama cok cok gecmiş olsun
bende bebekken kulak problemi yaşamışım ve halen daha kulagıma su kaçırmıyorum artık fobi oldu bende:)) İnşallah en kısa zamnda atlatırsınız
İmtihan dünyasındayız Rabbim herkese ilk önce saglık versin

ah canım yaaa o psikolojileri öyle iyi biliyorum kii resmen hayattan soguyor insan.. bende öyleydim
ama sana tek diyebileceğim asla pes etme.... eger istiyorsan herseye gögüs ger inanmasanda sen gene de ne yapman gerekiyorsa yappp..

• utopya06 nasılsın arkadasım? bugün senle benden başka kimse yok gibi burda? ama ama neden bana fikrini söyledin halen izindesin mi *

Canım ikiside çok güzel ama bende marini beğendim değiştirme imkanın varsa değiştir bence.Bana görsel olarak o daha güzel geldi yoksa diğerinden üstün bir yanı yok gibi

Canım ikiside çok güzel ama bende marini beğendim değiştirme imkanın varsa değiştir bence.Bana görsel olarak o daha güzel geldi yoksa diğerinden üstün bir yanı yok gibi

evet renk olarak sadece aslında kullanış olarak aynı sanırım:)
marin cogunlukta suanda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…