Slm kizlaar ben halen sat olmadim..insallah hamileyim.
yine sıkıcı bir gün geçirdim bugünde bitti sayılır birazdan eve doğru yol alıcam siz hala yazmayın
bıktım sizden bıktımmm2 kelime edip kaçıyosunuz
zaten kısırım birde siz geliyonuz üstüme allamm yarebbimm
not kavga edecek kimseyi bulamdımda
depresyondayımmmmmmmmmmmmmmm hem dul'um hem şişko
depresyondayımmmmmmmmmmmmmmm hem dul'um hem şişko
Emoşum doğru dürüst yemiyorum yediğim çıkıyo stres mideme vurdu ama 3.5 kg almışım kadın doğumcu insülin direncine bakalım demişti ama kaldı öylece pcoslu olduğum için kg almam normalmiş ama şuanki durumum kg değil irileştim dev gibi bişiy oldum çok çirkin görünüyorum
sen çocuklu kısırsın bende kocalı dul
duygum takma diycemde yinede takacan sal salabildiğin kadar
ben de lahusa depresyonundaymmmmmmmmmmmm çok üstmeee gelıolarr çokkkkkkkkkkkkk
Sağol canım aminnn.Sanada geçmiş olsun inşallah en kısa zamdna toparlarsınarkadaşlar merhaba ,
uzuuun uzun zamandır uğrayamadım maalesef ama aklımdan hiç çıkmadınız arada çevrimdışı olarak kim taze gebiş olmuş kim doğurmuş bakınıp çıkmak zorunda kaldım...
yeni hamile bacılar varmış hepsinin gözleri aydın duygum meganım sizlere de rabbim yavrularınızla mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin tabi doğum yapan ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlara da...
bu arada gamze çok geçmiş olsun rabbim bundan sonraki hayatında paşanla birlikte herşeyin dilediğin gibi olmasını nasip etsin...
beni soracak olursanız eğer;
hala yaralı ceylanım maalesef hastalıktan başımı kaldıramadım bebeğim doğalı çoook çok zor günler geçirdim allahım bu günlerimi aratmasın inşallah...
kızçem iyi kulakları sağlıklı işitme sorunumuz yokmuş çok şükür....
hepinizi çok özledim en kısa zamanda görüşmek üzere emoşum ,megim diğer arkadaşlar hepiniz allaha emanet olun.
arkadaşlar merhaba ,
uzuuun uzun zamandır uğrayamadım maalesef ama aklımdan hiç çıkmadınız arada çevrimdışı olarak kim taze gebiş olmuş kim doğurmuş bakınıp çıkmak zorunda kaldım...
yeni hamile bacılar varmış hepsinin gözleri aydın duygum meganım sizlere de rabbim yavrularınızla mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin tabi doğum yapan ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlara da...
bu arada gamze çok geçmiş olsun rabbim bundan sonraki hayatında paşanla birlikte herşeyin dilediğin gibi olmasını nasip etsin...
beni soracak olursanız eğer;
hala yaralı ceylanım maalesef hastalıktan başımı kaldıramadım bebeğim doğalı çoook çok zor günler geçirdim allahım bu günlerimi aratmasın inşallah...
kızçem iyi kulakları sağlıklı işitme sorunumuz yokmuş çok şükür....
hepinizi çok özledim en kısa zamanda görüşmek üzere emoşum ,megim diğer arkadaşlar hepiniz allaha emanet olun.
Kizlar selam insallahbherkes sevdikleriyle guzel bir pazar geciriyordur
Topigin en zayif halkasi benim galiba
Gunlerdir canli cenaze gibiyim kendimi hic toparlayamiyorum isin en kotu tarafi artik annem beni gordukce eriyor zaten psikolojiknolarak ciddinbir yemem bozuklugu oluyordu zaman zaman yutamiyordu 40 linkilolara kadar dusmustu ancak atlatti ama benim su halim yuzunden yine hasta olucak kimsenin elinden bisey gelmiyor esim ister tup bebek ister asilama diyor ama ben cok cok umutsuz ve gucsuzum tedavi bile istemiyoruum surekli uyuyorum kendimi alamiyorum uykudan hicbisey yiyemiyorum
Esim buzdolabini takip ediyormus farketmis annemin cok yakin arkadasi bizim resteronda calisiyor onun dertlesmis ben karimi kaybediyorum diye
Arada gelip okuyorum ama size bile yazamiyorum o kadar yorgunum ki
kızlar fikirlerinize çok ihtiyacım var nolur bana yardım edin...
sizce hangi odayı alayımmm
ve neden? ben tren yatak odasını aldım ama marinde aklım kaldı sizce değiştireyimmi?
not: büyüyen oda ve stickerlar cıkarılabiliyor...
Eki Görüntüle 685296 Eki Görüntüle 685297 Eki Görüntüle 685298 Eki Görüntüle 685299
Canım ikiside çok güzel ama bende marini beğendim değiştirme imkanın varsa değiştir bence.Bana görsel olarak o daha güzel geldi yoksa diğerinden üstün bir yanı yok gibi
evet renk olarak sadece aslında kullanış olarak aynı sanırım:)
marin cogunlukta suanda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?