- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Saol canim gercekten cok zor bir surec artik saglikla kucaklarsin insallah senne oldugunu bilmiyorum ama cok cok gecmiş olsun
bende bebekken kulak problemi yaşamışım ve halen daha kulagıma su kaçırmıyorum artık fobi oldu bende:)) İnşallah en kısa zamnda atlatırsınız
İmtihan dünyasındayız Rabbim herkese ilk önce saglık versin
ah canım yaaa o psikolojileri öyle iyi biliyorum kii resmen hayattan soguyor insan.. bende öyleydim
ama sana tek diyebileceğim asla pes etme.... eger istiyorsan herseye gögüs ger inanmasanda sen gene de ne yapman gerekiyorsa yappp..
kimmiş üstüne gelenler amaaan ne cok konuşyo bu millet yaa bayılıyolar laf carpıtmaya söylemeyee bende nefret ediyorummm
sen lahusasın bebişle ilgili mi bişi diyolar? derler herkes cok biliyo yaaaa
bana daha hamilelikte başladılarr... dün akşam artık dayanamadım hıçkıra hıçkıra agladım içimden atamıyorum söylenen sözleriii ama iyi geldi aglamak
evet degmez kimse için ama...
essue cnm kaynvaldem sorun hem de çok fazla baya bi karştrdı ortalgı korkuodm ondan karşr eder die ama bu kadar ortalıgı karştrcagı aklma gelmıodu gerçekten eşmi çok fazla etklıo eften püften şeylerle o da etklenıo saolsnduygucum ece nasıldır..........
tren için alalım dedik ama yaırn bi ugrayıp marin için değiştirin dicem bakalım umarım gec kalmamışımdır ki daha cumartesi akşam dedik henüz siparişverilmemiştir heralde:)))ben de zaten almissin diye yorum yapmak istememistima am ben de marıni begendim daha cokcıvıl cıvıl canlı duruyor
Saol canim gercekten cok zor bir surec artik saglikla kucaklarsin insallah sen
Bende marin i bgendim degistirme imkanin varsa ama yoksada digeride guzel bence icine kurt dusurmek istemem
aha benimde aglama sebebim kaynana... ne tesadüfffessue cnm kaynvaldem sorun hem de çok fazla baya bi karştrdı ortalgı korkuodm ondan karşr eder die ama bu kadar ortalıgı karştrcagı aklma gelmıodu gerçekten eşmi çok fazla etklıo eften püften şeylerle o da etklenıo saolsnzaten geceleri zor gecıo bi de bunlarla ugrşmak fazla yordu beni ama annemn dediği şey hep aklmda ne olursa olsn dik durcaksn oyle yapmaya çalşıorm elmden geldgnce ....
hulyacm ii ececk ne yapsn gecelermz zor gecıo cnm ya ahh şu gaz ahhhne denedysem yok bi faydası sadece zeytinyagını denıorm bi de yuzukoyun yatrıorm geceleri o sanki dun fayda etti inş bugun de faydası olur dunden onceki gece dört bucukta uyudu ondan onceki gun sabah sekzde uyudu gece de çok agladı yawrum :26:ama herkes sabır dıo ben de sabretmeye çalşıorm bi de anlyşlı insanlar olsa etrafmda Allah razı olsn ailem destek onlar da olmasaydı burda halim dumandı gerçekten :26:
Essuecim saol ilgolendigin icin
Valla isin hic buralara gelicdgini dusunmedim canim aslinda bi cok dr gordu rahim filmimi sadece bu sag tup kanalinda hafif daralma var dedi ceken dr da hafif kivrimli ama sorun yok demisti bu dr buna ilaveten yakala islemini yapip yapamadigini bilemeyiz dedi birde esime daha omce sperm testi yapildi normal degerlerdeydi gecen bu dr tekrar kruger a gore istedi sayi 150 milyon ama morfoloji % 2 cikti dr sadece ileri hizinda biraz yavas ama sayi gayet iui dedi o morfoloji icin bisey demedi bizde sormadik simdi ben nete biraz baktim 4un uzerinde olmaliymis sanirim sayi yuksek diyemi normal karsiladi anlamadin yani aslimada sansimizi dusuruyor mj bu durum hicbisey demedi dr tup bebek infertilite uzmani herkes cok ovdu ama kisa ve net konusuyor belki bildigim seyleri soyledi ama son olarakta bu durim sebepsiz infertilite tup bebekle sansiniz % 60 asilamada % 20 kendi haline hirakir hicbisey yapmazsanizda yilda % 10 dedi inan napicagimizi sasirdik
Duygumm uzme kendini dinleme kimseyi tasdini cikart o huzel gunlerin gece hic uyumafik de al bebegini koynuna ksyinvaliden geldimi girin yataga
essue cnm kaynvaldem sorun hem de çok fazla baya bi karştrdı ortalgı korkuodm ondan karşr eder die ama bu kadar ortalıgı karştrcagı aklma gelmıodu gerçekten eşmi çok fazla etklıo eften püften şeylerle o da etklenıo saolsnzaten geceleri zor gecıo bi de bunlarla ugrşmak fazla yordu beni ama annemn dediği şey hep aklmda ne olursa olsn dik durcaksn oyle yapmaya çalşıorm elmden geldgnce ....
hulyacm ii ececk ne yapsn gecelermz zor gecıo cnm ya ahh şu gaz ahhhne denedysem yok bi faydası sadece zeytinyagını denıorm bi de yuzukoyun yatrıorm geceleri o sanki dun fayda etti inş bugun de faydası olur dunden onceki gece dört bucukta uyudu ondan onceki gun sabah sekzde uyudu gece de çok agladı yawrum :26:ama herkes sabır dıo ben de sabretmeye çalşıorm bi de anlyşlı insanlar olsa etrafmda Allah razı olsn ailem destek onlar da olmasaydı burda halim dumandı gerçekten :26:
Bebek isteyen,bebek bekleyen, bebeklerine kavuşmuş ve bebeleri eşşek kadar olmuş arkadaşlarım günaydınnn
Gunaydin canim annemde ayni ornegi verdi ama gelde bana anlat istecanım sizin durumunuzda bizimkine benziyor..
eşimin son tahlilinde sayı 288 milyon morfoloji %2 çıktı.sonuç güzel problem yok dendi.
bende lap oldum sorun olmadığı gözlendi..
yani normal yolla da bebeğiniz olabilir dendi :)
ama biz daha öncesinde tüp bebek te yaptırdık tutmadı :)
ve beklemek istemiyoruz daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz temmuza kadar normal yolla denemeye devam yoksa tüp bebek denemeye gidicez gene.lapta bişey çıkmadı da tüplerim alınmadı ya..dünyalar benim oldu :) moralim çok yüksek hiç bişeyi takmıyorum kafama..
ben çok olumsuz biriydim belkide pozitif düşünmeme sebep olması için bunları yaşamam gerekiyordu..şimdi oldukça olumlu ve pozitifim herşeye karşı..
bebeğim de gelecek inanıyorum..:)
sende pozitif ol.durumumuzda bişey yok.çaresi olan bişey sonuçta..
geçen gün akdeniz üniversitesinde doğuştan rahmi olmayan bi kıza kadavradan rahim yapılmış ve embriyo transferi yapılmış kız hamile :) neler oluyor tıp çok ilerledi..Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olacak :)
Bende geldiiim. Bugün yımırtlıyom kızlar beeen. Akşama işim çook. Bakalım ayın 25inde görcez ne kadar çalışmışızzz.
sende kendimi gördüm bende yumurtlama dönemlerimi takip etmekten bi hal olmustum iki ay tutturamadım üçüncü ay tutturdum ama bi arkadastan tiyo aldım ne kadra doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama yumurtlama günümden bi gün önce ilişkiye girdim bi süre sonra aynı gün tekrar :) sonra ertesi günü yine iki kez sonra üçüncü gün yine iki kez tuttu valla ya tesadüf yada bu üç günden biri tam tarihtidenemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?