Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Saol canim gercekten cok zor bir surec artik saglikla kucaklarsin insallah sen
Bende marin i bgendim degistirme imkanin varsa ama yoksada digeride guzel bence icine kurt dusurmek istemem

duygucum ece nasıldır..........
essue cnm kaynvaldem sorun hem de çok fazla baya bi karştrdı ortalgı korkuodm ondan karşr eder die ama bu kadar ortalıgı karştrcagı aklma gelmıodu gerçekten eşmi çok fazla etklıo eften püften şeylerle o da etklenıo saolsn zaten geceleri zor gecıo bi de bunlarla ugrşmak fazla yordu beni ama annemn dediği şey hep aklmda ne olursa olsn dik durcaksn oyle yapmaya çalşıorm elmden geldgnce ....
hulyacm ii ececk ne yapsn gecelermz zor gecıo cnm ya ahh şu gaz ahhh ne denedysem yok bi faydası sadece zeytinyagını denıorm bi de yuzukoyun yatrıorm geceleri o sanki dun fayda etti inş bugun de faydası olur dunden onceki gece dört bucukta uyudu ondan onceki gun sabah sekzde uyudu gece de çok agladı yawrum :26:ama herkes sabır dıo ben de sabretmeye çalşıorm bi de anlyşlı insanlar olsa etrafmda Allah razı olsn ailem destek onlar da olmasaydı burda halim dumandı gerçekten :26:

ben de zaten almissin diye yorum yapmak istememistima am ben de marıni begendim daha cok cıvıl cıvıl canlı duruyor
tren için alalım dedik ama yaırn bi ugrayıp marin için değiştirin dicem bakalım umarım gec kalmamışımdır ki daha cumartesi akşam dedik henüz siparişverilmemiştir heralde:)))

evet yaa o cıvıldaklar beni etkiliyo
işteeee

Saol canim gercekten cok zor bir surec artik saglikla kucaklarsin insallah sen
Bende marin i bgendim degistirme imkanin varsa ama yoksada digeride guzel bence icine kurt dusurmek istemem

sagol canım benim
bizde o kadar umutsuz anlar yaşadıkki eşim aşılama-tüp ne varsa yaptırıcaz artık olmazsa diyordu hatta evlatlık bile dediii ben hiç istemedim dedim rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği ama yinee vazgecmedim araştırdım hep neler yaptım doktorlara hiç güvenmedim hep Allah ın yarattıgı ilaclarda aradım dermanımı
senin sorunun ne bilmiyorum ama ? paylaşırsan belki bende bir fikir veririm ne de olsa az cok deneyimliyim

aynen marin marin diyor göz zevkimm maviş maviş

aha benimde aglama sebebim kaynana... ne tesadüfff
var ya bunların işleri gücleri yok o yaştan sonra gelinlerle ugraşalm diyolarrr hep diyorum hep de dicem sanırım:))
eşinin etkilenmesi cok kötü işte
benimde eşim bazen etkileriniyor ama ( aman nazar degmesin) eşim sagolsun benden yana cıkıyorda gönlüm oluyor yoksa suanda içim içimi yerdii annesinin dediklerini onaylasaydı....

ne oldu ki yaa merak ettim cok özel değilse tabiiii

benimki de bana cok agır gelen laflar söyledi eşime göre hiç agır değilde ... işte....

gazlı bebek cok zor oluyor diyorlar yaaaa
Allah yardım etsin kuzummm

ece uyandı onnla ilgilenıordm essue cnm yarın anlatıcam detaylı şimdlk ii geceler görşrz opyrm herkesi sizi ozluorm ve sevıorm

Essuecim saol ilgolendigin icin
Valla isin hic buralara gelicdgini dusunmedim canim aslinda bi cok dr gordu rahim filmimi sadece bu sag tup kanalinda hafif daralma var dedi ceken dr da hafif kivrimli ama sorun yok demisti bu dr buna ilaveten yakala islemini yapip yapamadigini bilemeyiz dedi birde esime daha omce sperm testi yapildi normal degerlerdeydi gecen bu dr tekrar kruger a gore istedi sayi 150 milyon ama morfoloji % 2 cikti dr sadece ileri hizinda biraz yavas ama sayi gayet iui dedi o morfoloji icin bisey demedi bizde sormadik simdi ben nete biraz baktim 4un uzerinde olmaliymis sanirim sayi yuksek diyemi normal karsiladi anlamadin yani aslimada sansimizi dusuruyor mj bu durum hicbisey demedi dr tup bebek infertilite uzmani herkes cok ovdu ama kisa ve net konusuyor belki bildigim seyleri soyledi ama son olarakta bu durim sebepsiz infertilite tup bebekle sansiniz % 60 asilamada % 20 kendi haline hirakir hicbisey yapmazsanizda yilda % 10 dedi inan napicagimizi sasirdik

Duygumm uzme kendini dinleme kimseyi tasdini cikart o huzel gunlerin gece hic uyumafik de al bebegini koynuna ksyinvaliden geldimi girin yataga

canım sizin durumunuzda bizimkine benziyor..
eşimin son tahlilinde sayı 288 milyon morfoloji %2 çıktı.sonuç güzel problem yok dendi.
bende lap oldum sorun olmadığı gözlendi..
yani normal yolla da bebeğiniz olabilir dendi :)
ama biz daha öncesinde tüp bebek te yaptırdık tutmadı :)
ve beklemek istemiyoruz daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz temmuza kadar normal yolla denemeye devam yoksa tüp bebek denemeye gidicez gene.lapta bişey çıkmadı da tüplerim alınmadı ya..dünyalar benim oldu :) moralim çok yüksek hiç bişeyi takmıyorum kafama..

ben çok olumsuz biriydim belkide pozitif düşünmeme sebep olması için bunları yaşamam gerekiyordu..şimdi oldukça olumlu ve pozitifim herşeye karşı..
bebeğim de gelecek inanıyorum..:)

sende pozitif ol.durumumuzda bişey yok.çaresi olan bişey sonuçta..

geçen gün akdeniz üniversitesinde doğuştan rahmi olmayan bi kıza kadavradan rahim yapılmış ve embriyo transferi yapılmış kız hamile :) neler oluyor tıp çok ilerledi..Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olacak :)

Son düzenleme:

duygum şu an birliktemi kalıyorsunuz..
böyle zamanlarda mutlaka olur sürtüşmeler..soğukluklar.ama uzaklaşınca herkes evine dönünce düzelecektir.
eminimki sıkıntılı bi süreçtesiniz..ama geçecek kuzum.
ne kadar daha kalacaklar.

Bebek isteyen,bebek bekleyen, bebeklerine kavuşmuş ve bebeleri eşşek kadar olmuş arkadaşlarım günaydınnn

selam kıslarr..ben yine takipteyim ama yetiştirmem gereken işler olduğundan kaynaklı ancak aralarda okuyup kafa dağıtıyorm, sonra da tekrar kafamı toplamaya çalışıyorum..

Tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin işallahhh

Gunaydin canim annemde ayni ornegi verdi ama gelde bana anlat iste
Tup bebegin tutmama nedenini biliyor musun yani bisey dediler mi o donem bisey var miydi dr bize tup bebegi anlatti yinede tutmazsa o zaman anarahminde bisey oldugunu anlariz dedi benim dr biraz ruhsuzda cok bet konustu o yuzden bu hale geldim ama burdaki en iyi dr da bu isin sakasi
Senin lap olmanin sebebi neydi neyse ki temiz cikmis gecen bir yakinimin tek tupu alindi aslinda sukredicek cok seyimiz var bakinca ama ben kiymetini anlamiyorum galiba
Size morfoloji hakkinda dr un yorumu ne oldu bizim ki gormedimi mi diye taktim bugun aricam bile
Cunku nete bakinca pek ic acici deger gibi gelmedi bana asilama icin bile 4 istiyorlar e dogal yolla nasil olsun
Peki siz hic asilama dusunmediniz mi ben acaba denesek mi diyorum tupe gidicek moral yok
Seni buldum hayatta birakmam pesini bana moral verdin valla masallah sana ne guzel dusunuyorsun
Bu arada senin esinin sper sayisi bizimkindende iyi Allah en kisa zamanda daha tupe gotmeden versin insallah

Bende geldiiim. Bugün yımırtlıyom kızlar beeen. Akşama işim çook. Bakalım ayın 25inde görcez ne kadar çalışmışızzz.
sende kendimi gördüm bende yumurtlama dönemlerimi takip etmekten bi hal olmustum iki ay tutturamadım üçüncü ay tutturdum ama bi arkadastan tiyo aldım ne kadra doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama yumurtlama günümden bi gün önce ilişkiye girdim bi süre sonra aynı gün tekrar :) sonra ertesi günü yine iki kez sonra üçüncü gün yine iki kez tuttu valla ya tesadüf yada bu üç günden biri tam tarihti denemekte fayda var

hönk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…