Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben adet oldumm...bizim bebişin geleceği yok...

Umutsuzluk yok ama canım ya
Bu ay gelecek inşallah

püfff
niye kimse yok

Burda ama az biraz meşgul

selammmlaarrrrrrrrr

Miyaba kız

günaydıınn
bugün kuzey 10 aylık oldu
ne de çabuk geçti zaman yaa
eski resimlerine bakıp duygulanıyorum

Maşallah Kuzeyime damadıma

evimi süpürdüm derken emir uyandı acıktı yemeğe giriştim
coook yoruldum ya
bu arada ben ehliyet için belgelerimi toplamaya basladım inş. alıcam ve kullanıcam :18:
ee siz anlatın

Umutsuzluk yok ama canım ya
Bu ay gelecek inşallah

Burda ama az biraz meşgul

Miyaba kız

Maşallah Kuzeyime damadıma
megimmm nasılısınnn

ferdaa rabbim yavrunun daha nice yaşlarını görmek nasip etsin inşallah

buarda dün piknikte fena tozuttumm
kızımla eşimle top oynadık şimdi eklem yerlerime kadar her yerim ağrıyo
eşimde ayak bileğinden kızım ayaklarından yakınıp duruyo
halimiz duman:2::2::2:

canım biz 1.tüp bebeğimizi ankarada yaptırdık negatifi alınca bir daha merkeze gitmedik..nedenini bilmiyoruz yani..ama benim rahmime onlarca defa bakıldı şimdiyte dek hiç bir problem yok..bi çok test yapıldı problem görülmedi...bana 4.gün embriyosu transfer edildi ki onların tutunma şansı az olurmuş..benim aklıma gelen o..şimdi kısmetse 5.gün embriyosuna gidilirse inş.gelir bebeğim.yani 1.de acele edip iyi bir merkez seçemedik sanırım ondan oldu benim negatif

biz burada derme çatma bi merkezde 1 kez aşılama denedik canım..evde ben onun daha iyisini yapıyordum tutmadı zaten beklemiyordum da :) aşılamanın şansı düşük diye denemek istemiyoruz biz..çünkü çalışıyoruz ve yazın 1 deneme şansımız var onu da aşılamayla harcamak istemiyoruz.tüp bebeğin şansı daha yüksek.

benim lap olmamın nedeni.rahim filmimde sol tüpümdeki şekil bozukluğuydu ve içinde sıvı birikimi olabilir dendi..ama içten bakılınca olmadığı anlaşıldı ve alınmadı çok şükür..

canım evt benim eşimin sayısı bu kez çok iyi çıktı bizde şaşırdık dr larda şaşırdı..çünkü 1.tüp bebek denememizde neredeyse sperm yoktu adamı mikro tese yani ameliyat yapacaklardı çok değişken oluyo sayılar yani..ama bukadar da değil.dediğim gibi dr larda çok şaşırdı...bu kez çok güvenilir bir merkezde yinelettik testimizi ve sayı bu kez iyi çıktı şükür...

morfoloji elbette önemli ama % 0 ile bile normal yoldan gebe kalabilen insanlar var.ona hiiiiiiiiiç sıkma canını..ki % 2 güzel bir değer.sen nette yazanlara bakma oraya bakarsan gerçekte % 14 ve üzeri olması gerekiyor..ama dr lar % 2 ye de iyi diyorlar.

merhaba kızlar,

sabah anneciğimi götürdük hastaneye, fatih sultan mehmet hastanesi, çok beğendim. özel hastane gibi
koca odada 2 kişiler odalarda buzdolabı lüks banyoları lcd tvler falan herkes çok ilgili, umarım görüceği tedavide hastane kadar kaliteli olur.
bir tane uzman doktor en az yarım saat annemi dinledi, hastalık geçmişini not aldı yani ağzım açık kaldı.
inşallah akşamda minnoşu götürcem anneannesine, onun ağzından bir çiçek siparişi verdim çınarın ağzındanda not yazdım. çok sevinmiş, eksik eşyaları falan var götürücem.
çınara canım sıkıldı ortada kaldı çocuğum, eşimin aile tarafı pek bakmak taraftarı değil gibi, ananemde kendine güvenemiyo e 75 yaşında kadın çınarda çok oynak, ne olcak bilmiyorum. bugün yengemde ama yarın ve çarşamba yengemde işde
insan hayatında bir çok şeyden vazgeçemiyceğini düşünüyor ama öyle değilmiş, herşeyden vazgeçiliyormuş.
anne ve evlattan geçilmiyormuş

Anladim am ben yinede su morfoloji icin dr taciz ettim bajiyim aksam muayenehanesine gelince aricak hani ben asilamada sansimizi dusururmu diyede taktim zaten normal yolla hic umudum yok

Bencede merkez cok onemli insallah bu kez dogru yere gidersiniz ama gonlumden gecen hic gerekmemesi kendiliginden gelsin yavrun

Bu arada ben esime E vitamini ve zinko alicam birazdan bunuda nette okudum :))

Peki sen baba asilamayionerir misin bizim zamanimiz var ben calismiyorum ediminde kendi isi sansimizi denemeye deger mi acaba soyle 2 kez filan
Ama olmazsa bende tupe kesin kararliyim dogal yoldsn unuttum attim aklimdan Allah bundan sonra emeklerimin karsiliginu versin insallah

Sen hep boyle uzun uzun yaz ben seni daha coook sıkıstırırım

Pufidik cok gecmis olsun insallah tedavisicok olumlu gecicektir
Cinar pasaya bende uzuldum keske bi kacgun izin alabilme sansin olsa ama olmuyordur iste Allah yardimciniz olsun herseyin hayirlisi

perim sağol canm,zaten işe başlıyalı 2 hafta oldu
yerimede bakıcak kimse yok
Peki annen cok yatar mi canim gecici sureligine anneanneyle idare edilicek olsun oda gozu gibi bakar sende evi bosverir Cinarla oyunlar oynarsin aksamlari
Seni anliyorum ama Allah baska deryler vermesin gecici bu surec annen yine gelicek ve ogluna bakicak insallah cifte mutluluk olucak sana
Selam kızlar nasılsınız. Ben hala adet olmadım

Oflum dogumdan sonra normaldir bence sıkma canini
Ama egerde bebisse bana ver istiyorum
Saka bi yana yap bi gebelik testi uzne kendini daha normale donmemistir rahim ve yumurtaliklar

canım şimdi bi görümcemle konuştum o yarın ben bakarım dedi, çarşambaya allah büyük.,
evde golden köpek var koca koca tüyleri var, ne biliyim ya offff offff

ben bi tek 40ımda oldum, bi daha olmadım ama iğne oluyorum korunma iğnesi 3 aylık

ya ben aslında kırk başı oldum aslında ama o sıra hastanede yattığım için ilaçlar kesti beni. Safra kesesinden ameliyat oldum bilirsin belki.Sonra aradan bi iki hafta geçti hafif kanama oldu leke gibi. Sonra onbeş gün sonra tam adet oldum. 5 gün falan sürdü. Ayın onbeşiydi. Daha bişey yok. Kasiklarm belim ağrıyo. Böylede her ay korku oluyo ya. P.vatif le korunuyoruz. O bile korku yapıyo bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…