Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalimmmmm
nasılsınn bakalımmmm kuaföre gidince bende pek bir pozitif oluyorumm ne yapıyolarsa bize orda

Meraba sevgili anneler ve anne adaylari

Uzun suredir gelemedim sinavlarim vardi sizlerde ne var ne yok?

Yaaa gece ruya gordum ruyamda dogum yaptim ikiz erkek dogurdumm

Sevgilime de askim bak birisi siyah sacli digeri kumral dedim

Oyyyyy kucagima aldim bebisleri yaa ne guzel bir ruyaydi

Gercegi de nasip olur insallah

Az önce fox da haberde izledim
bi köpek düşük yapmış sonra 2 yavru kediye annelik yapıyormuş böyle nasıl seviyor emziriyor onları
aglıycammmmmm yaa

yerimde değildim yeni geldim

naptınız

megim albüme resim koydum haber veriyim didim di:)

Maşallah oğluşa moonum pisicikim Bayılıyorum ona ben zaten

hilall, ben ağlamıştım geçenki kontrolde..hemen hemen seninki kadardı..ilk defa bööle ellerini ayaklarını belirgin gördüm de..eşinle gidiyosun di mi kontrollere..benmki ilk o zaman içeri girmişti..o da çok etkilendi..olayın gerçekliğini farketti bi de..geçen bi arkadaşının eşi doğum yaptı..bizimki soruyo nasıl doğum psikolojisi filan die...çocuk de dioki..yaa çok kötü yemek bile yapmıyobizimki de bilmiş ya "kaç kere gittin muayeneye eşinle dedi" 2 kere gitmiş..ondan öyle adapte olamamışsın sen duruma diyo

Alıştı valla gazından mecbur yatağa kıçı değince basıyor feryadı kucak değiştirerek pışpışlanınca rahatlıyor.

canım biliyosunuz çınarda öyleydi çok gazlı bir bebekdi ve mecbur hep kucaktaydı.
Millet bana diyorki bu çocuğu kucağa alıştırdın bende he evet keyifli yatan çocuğu zevk için kucağımda taşıyordum doğru ben alıştırdım.
bunlara hazırla kendini, çünkü bebişin nazlı olucak ve istiycek bunu artık alıştı falan diyede üzme kendini, o arkadan boş boş konuşanlarda sanada denk gelirse ver ağızlarının payını

Günaydınnn

Son düzenleme:
Ben sabah 7'de kalkıyor,gece de 11'de sızıyorum artık
dolayısıyla da gece evimden bişey anlamıyorum..
dizilerin sonlarına doğru sızıyorum.. Bir filmi baştan sona izleyemiyorum..
napmam lazım acaba :44:

daha geçen sinem olcay bişeyoğlu die psikologdan okudum ilk 3 ay kucağa almak lazımmış sınırsız, çocuklar alışkanlıkları 4 aydan sonra geliştirirmiş..hatta emzik de verebilirsiniz ilk 3 ayda dio 4 te bıraktırırsanız rahat edersiniz dio tabi bi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…