Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben sabah 7'de kalkıyor,gece de 11'de sızıyorum artık
dolayısıyla da gece evimden bişey anlamıyorum..
dizilerin sonlarına doğru sızıyorum.. Bir filmi baştan sona izleyemiyorum..
napmam lazım acaba :44:

erkenden yatman lazım bence kuzu..tabi işler el veriyorsa..ben de senn gibiydim dizilerin sadece başını izliyodum..şimdi diziyi miziyi bırakıp yatıyorum..ohh miss.. sabah 7 de kalkıyom gerine gerine..

Slmmmm
tavuklu makarna cnm bakalım bende cok merak ediyorum eşim her randevuya geliyor hep öyleydi ztn,1 gün kaldı randevuya heyecan dorukta

bizede dün k.valideler geldi ben saat 10 da yattım yatış o yatış hiç duymamışım giderlerken,maçı fln izlemişler kardeşiyle bagırmışlar fln ama ben fosur fosur,gece 3 te uyandım eşimden karpuz istedim ayıklayıp getirdi sanki içim yanmış gibiydi
artık iştahım açılır inş

zeynepcim miyaba sana da

Hilal karpıs mı istedin sabahın 3'ünde adamdan? Afferim keyfini sür bebem.. Evde olmayan şeylerden iste

ohh iyiymiş valla..ben de hiç bişi istemedim adamdan şimdie dek ancak işin ilginci bizim adamın canı ben hamile olalı sürekli yemek içmek çekiyo:44:

Gunaydinn daha simdi uyandim corba icicem cok fena yatak dosek oldum
Asermek demisken ben sizden daha cok aseriyorumdur bu halimle bende hamile degilsemde grip oldum bikerem
Megim calisma hayati oyle malesef ben calisirken esime diyordum otel gibi geliyordu ev bana
Bu araca Rosess Ketenhelva ve Azra dan haber almak istiyorum artik
Dun aksam sevgili kocama tedavi konusunda ne dusunuyorsun dedim tup asilama filan ne dese begenirsiniz bol bol calisalim
Yaz gecsinmiz bakarmisiz o hala dogal yolla umutlu

Megimmmmmben çok fenayımm meeggg açlıktan bir hal oldum

merveyee tatlıı dimeee tu kaka mervee
banadee tatlı diyeee
kıskançlığında böylesi

bak ben arada bunlardan atıştırıyorum ben adam olmam arkadaş
tatlı emoşummm

Son düzenleme:

selam prensesimm geçmiş olsunn bu havalar herkesi hasta ediyo işte
banda ev otel gibi geliyo artık çok sinirim bozuluyo bahar geldi ve evv temizlik istiyo tabi benim o temizliği bitirmem bu gidile 4 ay sürer

günaydın herkese
gelemiyorum kaç gündür
çünkü artık benim bi oğlum değil bi canavarım var
çoo fenayız
üst iki dişi de bugün çıktı canıma okudu ama
bundan sonra rahatlar inşallah

bak ben arada bunlardan atıştırıyorum ben adam olmam arkadaş
tatlı emoşummm

bende olmamm
gün içinde dikkat ediyorum ama akşam yemeğinde fazla kaçıyo
birde üstüne 2 gündür spor yapmaya çalışıyorum şimdi bacaklar popo heryerim hamlamışş fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…