Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar Günaydın
ben bu hafta çok yoğunum, pek bakamıycam buralara takipteyim ama yazammıyorum.
hepinizi muck

Günaydın

Pufim Allah kolaylık versin kuzum
Seni seviyoruz

Gamzecan sabrın sonu selamettir.. İnşallah herşey çok daha güzel olacak..

lovely ben kalkanı 3 ay kadar kullandım
ondan olacağını sanmam ama sen bi çıkar bakalım
inş yara olmaz o zaman da

Kalkan varkende çok acıyor yokkende ama kalkan varken göğüs uçları daha büyük oluyor kalkansız uçları küçülüyor bende ne yapacağıma karar veremedim.

selam kızlar

lovelym bende ferda gibi 3 aya yakın kullandım kalkanları,
senin gibi benimde çok acıyordu, her emzirmeden sonra kendi sütümden sürüp ardından lansinoh sürüp biraz havalandırıp öyle kalkanları takıyordum, 1 ay kadar sürdü ağrılar sonra geçti çok şükür.
Kuru olması bence daha çok acıtıyor, bidaha kullanmadım kalkanları ben uçlar alışıyor bir zaman sonra çünki, ama şu an bile hala emzirirken bazen hissediyorum ağrıyı ama alışıyorsun sonradan.

Herkese selam
Cok kotu grip oldum gozumu zor acik tutuyorum
Sanirimnsalgin var hamisler dikkat edin bebisleride pek kalabaliga cikartmayin derim

Emine cok sevindim kizin icin aferin ona benimde bebisim olurs ileride satranc oynamasini cok isterim gurur verici bisey masallah basarilar
Megim sevgili editorum bende yazdan nefret ediyorum en cok sonbahari seviyorum gunes acmasin istemiyorum yaa

Gamze Ruzgara masallah diyorum sizde durumkar nedir dava filan hayirlisi olsun yaa

Hilalcim tesekku ederim ama keske bende sizin gibi olabilsem neden bilmiyorum cok umutsuzum

Bu arada dr la konustum morfoloji % 2 asilamada ssnsimizi dusurur mu dedim okuzun cevabi % 2 olmasi asilama yapilamayacagi anlamina gelmez ama tsbi ki keske % 6 olsaydi sabir yarabbim sabir okuz herif sayi iyi ama dedi sayi iyi ama gani bebek keske dr olaydik

oy kıyamam davıklıma

bakmışken bir de oy vereydin ya

Miyabaaaaaa
Bizim topiğe ölü toprağı sepildi herhal 3 gündür sayfalar ilerlemiyo
Uleen döverim hepinizi bende gelemdim sabahtan beri zaten işler yoğun patron başımda
Neysemm kendimi daha fazlaaa üzmeyeyim

Benim hem uçlar hemde kahveregi kısım çok acıyor bende sütümden sürüp lanolin krem sürüyordum ama yinede kalkanların plastikleri çevresine kahverengi kısıma yapışıyordu çok canım yanıyordu çıkardım lansinohlu yuvarlak yapışmayan pamuk koydum rahat ettim
Ben verdim oyumu

Kızımın yine saati tuttu uyumamak için direniyor.Bıcı bıcı yaptı altı temiz üstü temiz karnıda tok ama cimcime yine bağırıyorr:84:Annemde ayağında sallıyor şimdiden sallanmayada kucağada alıştı

Son düzenleme:

pisicim alışıversin ya mis kokusu yeter meleğin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…