lovely ben kalkanı 3 ay kadar kullandım
ondan olacağını sanmam ama sen bi çıkar bakalım
inş yara olmaz o zaman da
ay ben gördüm linkini de ne diceğimi bilemedim..hemen kapattım sayfayı zaten..ohh zeytinyağlı sarmalar yoğurtlu buğday salataları..hepsini canım çekti..açımmm kardeşim....:18::18:ağzımın suyu aktııı arkadaşın birinin de bloğu varmış..anam bi girdim hep yemek poaçalar süütlü tatlılar...hepsini yemek istiyorum...
Benim hem uçlar hemde kahveregi kısım çok acıyor bende sütümden sürüp lanolin krem sürüyordum ama yinede kalkanların plastikleri çevresine kahverengi kısıma yapışıyordu çok canım yanıyordu çıkardım lansinohlu yuvarlak yapışmayan pamuk koydum rahat ettimselam kızlar
lovelym bende ferda gibi 3 aya yakın kullandım kalkanları,
senin gibi benimde çok acıyordu, her emzirmeden sonra kendi sütümden sürüp ardından lansinoh sürüp biraz havalandırıp öyle kalkanları takıyordum, 1 ay kadar sürdü ağrılar sonra geçti çok şükür.
Kuru olması bence daha çok acıtıyor, bidaha kullanmadım kalkanları ben uçlar alışıyor bir zaman sonra çünki, ama şu an bile hala emzirirken bazen hissediyorum ağrıyı ama alışıyorsun sonradan.
Ben verdim oyumu
megimmmmmemoooşşşş
B
Ben verdim oyumu
megimmmmm
sutyenini sevsinler beeeeee
Kızımın yine saati tuttu uyumamak için direniyor.Bıcı bıcı yaptı altı temiz üstü temiz karnıda tok ama cimcime yine bağırıyorr:84:Annemde ayağında sallıyor şimdiden sallanmayada kucağada alıştı
pisicim alışıversin ya mis kokusu yeter meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?