Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

moralim bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

moralim bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

neler oluyoo gamzeeee :26::26:

boşver emoşum öyle işte zor zamanlar biliyosun iyice zorlaşıyo sanki:26::26::26:
rabbim güç kuvvet versin gamzem yaşadıkların kolay değil karşındakide çocuğunun anasına saygı duyacak kadar karakterli bir insan değil
elbiseye bayıldım senin kıza küçülünce yollasında ben giyim

elbise dğill kız oo şortlu tulum bende çok sevdim kızımdan sonra ben giricem içine

aynen öyle canım umurumda değil artık görmüşsündür diğer tarafta olanları doldukça doldum patlayamıyorumda off off

aynen öyle canım umurumda değil artık görmüşsündür diğer tarafta olanları doldukça doldum patlayamıyorumda off off

görüyorum canım malesef
ALLAH ıslah etsin gamzem sağın solun dolduruşuna geliyo şimdi o
seni kötü göstermek isteyen düşmanların çok eşinde bunlara inanmaya müsait
boş ver sen sen kendini biliyosun tıka kulaklarını ötsün dursunlar

tıkanacak gibi değil eminem ama allaha havale ettim ben hepsini rabbim öldürmesin süründürsün bende göreyim başka bir lafım yok

geçmiş yapıyım bi öpüldünüzzzzzzzzzzz

ne diyebilirimki gamzem zor durum söylenecek söz yok canın yanıyo haliyle

hukuken öder..
isterse istemesin..

tabiki öödeyecek hem gamzeye hem oğluna ödemek zorunda
öyle 3 liraya 5 köfte olmaz omamalı

valla kızlar ne nafakası adamın derdi bana bişey vermeden sıyrılmak ve üstüne kendi dükkanı için çektiği krediyi bana köklemek açıkçası çocuğumun beşiğine dolabına varıncaya kadar satmış kredisine yatırmış ama yetmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…