benimki de hayatta pazarlık yapmaz. Ben yaparsam da kızar. Bi daha bi yere çıkmıcm senle derkız bizim adamlar aynımıdır nedir ben bilemedim.
O susar her yerde ben konuşurum ben pazarlık yaparım, ben kavga ederim
aynen azra, dünya yansın alev onun yanında olmasın o kıçını kaldırmasın hiç, kimse ona bişey sormasın. tartışmaya çalışırsanda karşılık alamazsın zaten herşey yolunda yine beni kim doldurmuşki, sorunumuz yokmuş niye canım sıkılmışki
hep aktif erkeklerden esprili konuşkan kendini dinleten ağırlığı olan erkeklerden hoşlanmışımdır. ama tam tersi benimki
Ayni benimki iste ne oldu ne kurdun ne uydurdun kafanda yine kim doldurdu seni anan mi..benimki evde sessiz off poff susar.disarda cok aktif esprili konuskan bana geldi mi tek laf yok.tek kavga degil genel anlam da da muhabbet edemezsin evde yatayim uyuyum disarda da gezeyim tozayim derin konular puffyim inan benim adami hicbiri gecemez erkeklerin en bas okuzu,odunu..
aynen azra, dünya yansın alev onun yanında olmasın o kıçını kaldırmasın hiç, kimse ona bişey sormasın. tartışmaya çalışırsanda karşılık alamazsın zaten herşey yolunda yine beni kim doldurmuşki, sorunumuz yokmuş niye canım sıkılmışki
hep aktif erkeklerden esprili konuşkan kendini dinleten ağırlığı olan erkeklerden hoşlanmışımdır. ama tam tersi benimki
Allah sabir versin canim buyudukce degisir bence emekleme durumlari falan baslasin ortaligi karistirmak ister kucakta durmak istemez evini ona gore ayarlarsin pesinde kosmamak icin sende isine gucune bakarsin keyfinw bakarsin bizim kiz surunuyor resmen yerlerde elleriyle.bacaklarini kullanmiyor daha maasanin altina falan giriyor masaya vuruyor tap tap elleriyle :)hoşgeldin azram. Kocani takma boşver. Ne kadar takarsan onun o kadar g.tü kalkar. Emir beye gelince. Sabah yedi de kalkar. Kalkar kalkmaz beşikte beni niye almıyosun der gibi dövmüşler gibi ağlar. Sonra ben onu susturmak için hoppala zıppala derken bi bakmışz bi saat geçmiş. Kesinlikle tek başına durmaz. Ben yaninda olcam sohbet etcz beyimle. Güldürecgm onu. Öyle durur. Geri kalan zamanlar da da ağlar ve ben onu kucakta gezdirirm :) günümüz böyle. :)
benimki de hayatta pazarlık yapmaz. Ben yaparsam da kızar. Bi daha bi yere çıkmıcm senle derUTANIR BEYImiz
o aktif,espirili,zeka küpü entel adamlar var ya,onlar daha beterler emin ol..
o kadar aktif adam sakin durur mu.. hayatın hiçbir alanında
hep dedikleri olsun,kararları uygulansın isterler..
ben şahsen diğerini daha tercih ederim..
he ama ortası olacaksa iyi olurdu tabii..
kız bizim adamlar aynımıdır nedir ben bilemedim.
O susar her yerde ben konuşurum ben pazarlık yaparım, ben kavga ederim
o aktif,espirili,zeka küpü entel adamlar var ya,onlar daha beterler emin ol..
o kadar aktif adam sakin durur mu.. hayatın hiçbir alanında
hep dedikleri olsun,kararları uygulansın isterler..
ben şahsen diğerini daha tercih ederim..
he ama ortası olacaksa iyi olurdu tabii..
Gel kiz opecem seni..
Ayni ayni benim adam istee..
Zoru gordumu firrr kacar
Hep kendi borusu otecek
meğerse birimizin açılması lazım odunlarımızın aynılığını ölçmek için. benimkinide bir hiç marangoz yontamaz. ondan daha odunu yoktur. tam meşe odunu, hatta kütük
Yakalim su odunlari toplayip hepten kurtulalim :)))
6 yıldır bir sinemaya bile gitmeyecek kadar pasif bir adamlayım. zeka küpü olması şart değil ama en azından bir bankamatik kullanmayı bilse, bir resmi iş olduğunda bu ne diyip herşeyi başıma atmasa, bana maç izlerken ya sakin izle diyceğine o da şöyle futbol vs seven anlayan bi adam olsaydı ne biliyim bir çok şey,
he tabi kırk fırıldak çeviren bir adam tabiki istemiyorum ama o bu saf duran haliylede mutlu etmiş olmuyor. bu aslında dışardan bakılınca aaa rahat batıyo oluyo ama işte yaşayan bilir
6 yıldır bir sinemaya bile gitmeyecek kadar pasif bir adamlayım. zeka küpü olması şart değil ama en azından bir bankamatik kullanmayı bilse, bir resmi iş olduğunda bu ne diyip herşeyi başıma atmasa, bana maç izlerken ya sakin izle diyceğine o da şöyle futbol vs seven anlayan bi adam olsaydı ne biliyim bir çok şey,
he tabi kırk fırıldak çeviren bir adam tabiki istemiyorum ama o bu saf duran haliylede mutlu etmiş olmuyor. bu aslında dışardan bakılınca aaa rahat batıyo oluyo ama işte yaşayan bilir
eskiden soba vardı ne güzel yakardık odunları doğalgaz çıktı odunluk artttı
pufim
bizim tükanın önüne duba,bayrak falan koyuyoruz önü kapanmasın diye bir de malzemeci geldiğinde kolayca parkedebilsin diye..
ulen biri geliyo hoop dubayı ittiriyo arabasını koymaya çalışıyo..
benimki napıyo???
'len lavuğa bak,gidip ağzını burnunu kıracam şimdi,bak bizim yere parkediyo'' diyo..
eee sonra???
sonrası yok işte
kalk yerinden de ki; 'kardeşim böyle böyle park etme buraya''
der mi???
cıx demez.. neden??? çünkü konuşması,diyalog kurması gerekir!!!
ben çıkıp diyorum.. deme diyo bana da!
ben duramam kardeşim yahu,söylerim..
benim söylememem için,sen fırlayacaksın,sen yapacaksın bu işi..
yada benzer işleri..
ayyyyyhhh vs vs vs vsgeldiler bana he
Psikolojik baski yapacan aslinda karsina gecip tirsak tirsak hahaha diye.
Delirdi benim hatun der ona da bir kulp bulurlar :))
pufim
bizim tükanın önüne duba,bayrak falan koyuyoruz önü kapanmasın diye bir de malzemeci geldiğinde kolayca parkedebilsin diye..
ulen biri geliyo hoop dubayı ittiriyo arabasını koymaya çalışıyo..
benimki napıyo???
'len lavuğa bak,gidip ağzını burnunu kıracam şimdi,bak bizim yere parkediyo'' diyo..
eee sonra???
sonrası yok işte
kalk yerinden de ki; 'kardeşim böyle böyle park etme buraya''
der mi???
cıx demez.. neden??? çünkü konuşması,diyalog kurması gerekir!!!
ben çıkıp diyorum.. deme diyo bana da!
ben duramam kardeşim yahu,söylerim..
benim söylememem için,sen fırlayacaksın,sen yapacaksın bu işi..
yada benzer işleri..
ayyyyyhhh vs vs vs vsgeldiler bana he
Haha puffyim
Guldurdun beni
he sinemaya gidelim derim,gideriz..
çıkalım bi yemek yiyelim derim,yeriz..
dolaşalım derim,dolaşırız..
ama ben derim.. o uyar..
anlatabildim mi..
ya offf sinir geldi he
aksi daha sinir bozucu olur muydu? Evet olurdu benim baskın karakterim var,kaldıramazdım galiba..
ama hiç olmazsa ortada bi yerlerde buluşsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?