Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayni benimki iste ne oldu ne kurdun ne uydurdun kafanda yine kim doldurdu seni anan mi..benimki evde sessiz off poff susar.disarda cok aktif esprili konuskan bana geldi mi tek laf yok.tek kavga degil genel anlam da da muhabbet edemezsin evde yatayim uyuyum disarda da gezeyim tozayim derin konular puffyim inan benim adami hicbiri gecemez erkeklerin en bas okuzu,odunu..

meğerse birimizin açılması lazım odunlarımızın aynılığını ölçmek için. benimkinide bir hiç marangoz yontamaz. ondan daha odunu yoktur. tam meşe odunu, hatta kütük

o aktif,espirili,zeka küpü entel adamlar var ya,onlar daha beterler emin ol..
o kadar aktif adam sakin durur mu.. hayatın hiçbir alanında
hep dedikleri olsun,kararları uygulansın isterler..
ben şahsen diğerini daha tercih ederim..
he ama ortası olacaksa iyi olurdu tabii..

Allah sabir versin canim buyudukce degisir bence emekleme durumlari falan baslasin ortaligi karistirmak ister kucakta durmak istemez evini ona gore ayarlarsin pesinde kosmamak icin sende isine gucune bakarsin keyfinw bakarsin bizim kiz surunuyor resmen yerlerde elleriyle.bacaklarini kullanmiyor daha maasanin altina falan giriyor masaya vuruyor tap tap elleriyle :)

Son düzenleme:
benimki de hayatta pazarlık yapmaz. Ben yaparsam da kızar. Bi daha bi yere çıkmıcm senle der UTANIR BEYImiz

yok benimki utandığı için değil..
konuşmak zor geldiği için.. tembellikten.. hani iletişim kuracak ya

Gel kiz opecem seni..
Ayni ayni benim adam istee..
Zoru gordumu firrr kacar
Hep kendi borusu otecek

6 yıldır bir sinemaya bile gitmeyecek kadar pasif bir adamlayım. zeka küpü olması şart değil ama en azından bir bankamatik kullanmayı bilse, bir resmi iş olduğunda bu ne diyip herşeyi başıma atmasa, bana maç izlerken ya sakin izle diyceğine o da şöyle futbol vs seven anlayan bi adam olsaydı ne biliyim bir çok şey,
he tabi kırk fırıldak çeviren bir adam tabiki istemiyorum ama o bu saf duran haliylede mutlu etmiş olmuyor. bu aslında dışardan bakılınca aaa rahat batıyo oluyo ama işte yaşayan bilir

Kuzum haklisin hep sen cekip ceviriyorsun rahat batiyo falan diye bir kelime asla kulanmam.

pufim
bizim tükanın önüne duba,bayrak falan koyuyoruz önü kapanmasın diye bir de malzemeci geldiğinde kolayca parkedebilsin diye..
ulen biri geliyo hoop dubayı ittiriyo arabasını koymaya çalışıyo..
benimki napıyo???
'len lavuğa bak,gidip ağzını burnunu kıracam şimdi,bak bizim yere parkediyo'' diyo..
eee sonra???
sonrası yok işte
kalk yerinden de ki; 'kardeşim böyle böyle park etme buraya''
der mi???
cıx demez.. neden??? çünkü konuşması,diyalog kurması gerekir!!!
ben çıkıp diyorum.. deme diyo bana da!
ben duramam kardeşim yahu,söylerim..
benim söylememem için,sen fırlayacaksın,sen yapacaksın bu işi..
yada benzer işleri..
ayyyyyhhh vs vs vs vsgeldiler bana he

Son düzenleme:
he sinemaya gidelim derim,gideriz..
çıkalım bi yemek yiyelim derim,yeriz..
dolaşalım derim,dolaşırız..
ama ben derim.. o uyar..
anlatabildim mi..
ya offf sinir geldi he
aksi daha sinir bozucu olur muydu? Evet olurdu benim baskın karakterim var,kaldıramazdım galiba..
ama hiç olmazsa ortada bi yerlerde buluşsaydık

Psikolojik baski yapacan aslinda karsina gecip tirsak tirsak hahaha diye.
Delirdi benim hatun der ona da bir kulp bulurlar :))

Haha puffyim
Guldurdun beni

megim aynen yazdıklarına noktasına virgülüne kadar katılıyorum. aynen
ama benimki para harcamayada gelmez, sadece biriktirsin, sonrada topluca millete kaptırsın parasını
2 aydır ayakkabı al kendine diyorum. ya böyle ayakkabının her yerinden başka bir parmak fırlıyor. kağıt toplayan adamlar gibi, azıcık giyin ya yok. bak kendine yok. işim pis diyo. pis olmakla düzenli olmak arasında fark var senin için pis bence diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…