Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benimki de oyle iste sunu yapalim tamam sunu edelim tamam
Agzina edelim mi desem edelim diycek heralde
Tobe tobe yaa

diyalog kurmak o kadar zoooorr kiiiii başka insanlarla
o kadar tembel ki konuşmak konusunda..
onun yerine kafa göz dalabilir!
ki daldığı da oluyor zaman zaman

he bana değil yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
diyalog kurmak o kadar zoooorr kiiiii başka insanlarla
o kadar tembel ki konuşmak konusunda..
onun yerine kafa göz dalabilir!
ki daldığı da oluyor zaman zaman

he bana değil yanlış anlaşılmasın

benimki onu da yapmıyor. ya azıcık şöyle kendini göster sessiz sedasız kendi halinde, onun yanında kendimi terminatör gibi hissediyorum.
herkese çatar, herkesle kavga eder, söylenir oluyorum. o da azıcık etliye sütlüye karışsa ben bu kadar cazgır durmıycam

a aaaa seninkinin ayakkabısını seninki mi alıyor yada almıyor :26:
benimkinin ayakkabısını beraber gidip alıyoruz da

evet bak bende öyle diyorum;
sen konuşsan konuşman gereken yerde,ben susacam..
sen konuşmadığın için ben konuşmak zorunda kalıyorum ve ne cazgır kadın be deniyordur diyorum..
yapacak bişii yok ama..

a aaaa seninkinin ayakkabısını seninki mi alıyor yada almıyor :26:
benimkinin ayakkabısını beraber gidip alıyoruz da

yok aslında megim benim almamı bekliyor. hani anneler gider çocuklarına bakar alır ya,
heh herşeyini öyle ben alırım. geçen kot alcaz ona geçen dediğim 1 yıl oldu daha çınara hamileydim yani
kız bedeniniz kaç diyo, o alt kata bana bağırıyo benim pantolonlarım kaç beden
ne atletini donunu ne tişörtünü pantolonunu ne ayakkabı montunu herşeyi ben alırım

mirabaaaaaaa
kızz kocalarınızı çekiştirmişsiniz yine
insan benide çağırır değilmi
benim eşimde anlattıklarınızın tam tersi
benim faturadan felan hiç haberim olmaz
hesabı kendi yapar faturayı vs re kendi takip eder
hatta bankamatik kullanmayı bile bilmeme ben
çokmu tembelim neyim:2:

bunları yazarken dilini ısırdınmı ya birimiz kıskanır yada nazar neyim edersek

sen söyleyince ısırdım
ne yapıyosunn sen bakalımm
yeme bisküvileri ama bak yemek isteyen ve yiyemeyen var burda değilmi

valla kuzum çörek otlu çatal tadnda varya ondan yiyip duruyorum.
aslında süekli bişeyler yemek istiyorum ama yiycek bişey bulamıyorum

Herkese merhabaaa
Doğurdum yine kurtulamadınız benden
Kızalr bne göğüs kalkanı kullnıyorum hala ama göğüs etrafına baskı yaptığı için etrafını ağrıtıyor.Çıkarayım desem bu defada uçları göğüs pedine değince çok acıyor acaba ne kadar zaman alıyor göğüs uçlarındaki hassaslık ve acımanın geçmesi?

Birdeben kankan kulnırken göğüs uçarım beğimi emzirkten sonraki gibi büyük kalıyor çünkü kankanda biryere değmiyor ucu acıkta kaldığı için büyük kalıyor.Ama kalkansız olunca göğüs pediyle uçlar emzirmeden sonra tekrar kuruyup küçücük oluyor :44:Böyle oluncada her yeni emzirmede zorlanıyorum.Bu durumda ben hiç çıkaramıycakmıyım kalkanları

valla kuzum çörek otlu çatal tadnda varya ondan yiyip duruyorum.
aslında süekli bişeyler yemek istiyorum ama yiycek bişey bulamıyorum

çokkk kötüsünn
bende burda kuru kayısı yiyorumm
yemeklerkıstım biraz akşamlarıda spor yapıyorum ama değişen birşey varmıı yokkkkkkk

geçmişi okudum geldim
amma çekiştirmişsiniz be kocaları
benim o konularda şikayetim yok ama benimki de başka
resmi işleri fatura vs o halleder
bizde herkesin parası kendinde durur ama evin geçim işleri ondadır sıkıntı olmaz hesap kitap olmaz yani kimin paraya ihtiyacı varsa diğeri ona verir
biyerde bişey yapılacaksa o yapar
pazarlık falan benimki de yapmaz bişey alınıp sarılacaksa fikrimi alır o halleder
alışverişe beraber çıkrız kendi beğenir ama benim fikrimi de alır ben beğenmezsem almaz vs vs
çıkalım derşm çıkarız yemeği dışarda yiyelim derim gideriz ikiletmez
asla beni ezdirtmez biyerde bi hak savunulacaksa bana laf bırakmaz beni kimsenin üzmesine izin vermez
yani buraya kadar herşey dört dörtlük de
hiç süpriz falan yapmaz
kendiliğinden bugün biyere gidelim yer ayırttım falan demez
evde gelir yayılır bi sarılıp öpmez ben yanına gitmedikçe falan filan
hepsinib ayrı odunluklrı var kızlar
elinizdekinin değerini bilin gelen gideni aratmasın iyi yönlerini de görmek lazım
mutlaka çok iyi yönleri de vrdır

lovely hassasiyet kişiye göre değişir ben 2 ay kullandım kalkanı sonra çıkardım
bebek emmeye alışacak göğüs ucun küçük de olsa ilerde farketmicek her türlü emecek
bence kullanmaya devam et şimdilik

çokkk kötüsünn
bende burda kuru kayısı yiyorumm
yemeklerkıstım biraz akşamlarıda spor yapıyorum ama değişen birşey varmıı yokkkkkkk

emik bak kuzum annem bana sadece göbek çevresine takılan korse aldı yok bacım o korseden bile fırtlıyor göbek, bişey öğrendim. bazı hareketler var sıkılaştırmak lazımmış yoksa ne kadar zayıf olursa olsun çıkarmış senin simitte öyle. bence başlıyak hareketlere 15 günden sonra sıkılaşma gözle görülür oluyormuş. Bide bu nivea sıkılaştırıcı krem çıkarttı yeni 15 gnde farkedilir sıkışalma diyorlar. kullansammı dediydim. fırsat bulursam başlıycam egzersiz yapmaya

Arada bir deniyorum çıkarabilrmiyim diye ama zaten çıkaramıyorum hemen geri takıyorum çünkü uçları çok acıyor.Acımasına dayansamda dediğim gibi uçlar küçülüp kayboluyor göğüs pedinde.

Bende 2 ay kadar kullanayım inşallah düzelir o zamana.
Birde bende lansinohun göğüs pedi var ama arada deniyorum tüm göğsü çok kaşındırıyor acaba bu markamı böyle yoksa benmi çok hassasım sizler ne kullnıyordunuz ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…