Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Meg dünürm ne zaman gelin yapıyosun oğluma :)

off bi bilsemmmm
gelmiyo senin gelincik çok nazlı :2:

aldatma,dayak falan yada içip şuurunu kaybetme hali yada kumarda evin nafakasını yeme durumu yoksa,sık dişini derim ben pufim..

off bi bilsemmmm
gelmiyo senin gelincik çok nazlı :2:

aldatma,dayak falan yada içip şuurunu kaybetme hali yada kumarda evin nafakasını yeme durumu yoksa,sık dişini derim ben pufim..

o yüzden bekliyorum canım, içimdekini tüketene kadar bekliyorum o yüzden.

Gunaydin
Megim masterim cok saolun ins oyle olur
Puffyim ne yazsam bilemedim senin icin herseyin hayirlisini diliyorum rabbimden.

o yüzden bekliyorum canım, içimdekini tüketene kadar bekliyorum o yüzden.

pufim düzelmesini bekliyorsun..
sevginin tükenmesini değil..
hem bak adamlar yaşlandıkça çok daha uysal oluyorlar..

Gunaydin
Megim masterim cok saolun ins oyle olur
Puffyim ne yazsam bilemedim senin icin herseyin hayirlisini diliyorum rabbimden.

azram ben seni çok merak etmiştim..
düzeldiğinize sevindim.. gözünü 4 aç.. radarlar hep çalışsın..
hatasız devam etsin inşallah..

ne olur daha uysal olmasın, ya kendi kendime kavga etmekden konuşmakdan yoruldum
ne olur o da bir şeye muhalefet olsun. onunda bir fikri olsun ne olur.
herşeyin yükü bende olmasın, o bu kadar pasif sadece iş ev bir adam olmasın. artık dayanamıyorum.
bir erkek neden bu kadar sessiz olur, neden susar. kavga ederken bile cevap vermez.

Saol canim.
Gelemedim megim yazamadim onca seyden
Sonra buraya eve aldim falan diye..
Dogrusu bu.
Emineneden yakinlik gorunce gel deyince cesaret buldum oyle geldim
Hergun geldim siteye nickimi yazip giremedim.

Kendini parcalasin birseyleri duzeltmeye cabalasin.susupta hicbirsey olmamis gibi davranmasini istemiyorsun hersey yolundaymis gibi sanki sen abartmiyormussun gibi bir tavir takinmasin istiyorsun demi puffyim dogru anladiysam eger..
Insanin fitrati neyse o iste degismiyor ayni durum bende de var seni anliyorum ben kendimi parcalayim istersem geberiyim yine kili kipirdamaz.keske elimizden birseyler gelse bir dugme olsa bassak hersey degisse istedigimiz gibi olsa.bunlara gomulursek isin icinden cikamayiz oldugu gibi kabul edebilsek keske..ama keskelerle hayat devam etmiyor iste.

Hamilelikte 25 kilo alarak zirveye taşımıştım kendimi. Ama sağolsun oğlum sayesinde 2o kiloyu vermişm 55 kiloyum şuan. Oğluma teşekkür ediyorum beni bu kadar yordugu için

kızzzz:26:
benüm herüften bahsediyo olmayasın
kavga ederken konuşmaz çıldırrrtırrrr
sessizdir,çocuk gibidir
eşşektir

Hamilelikte 25 kilo alarak zirveye taşımıştım kendimi. Ama sağolsun oğlum sayesinde 2o kiloyu vermişm 55 kiloyum şuan. Oğluma teşekkür ediyorum beni bu kadar yordugu için
Ne guzel canim..hicbir ugras vermeden tig gibi oldun yine
Cok mu hareketli emir..?

Saol canim.
Gelemedim megim yazamadim onca seyden
Sonra buraya eve aldim falan diye..
Dogrusu bu.
Emineneden yakinlik gorunce gel deyince cesaret buldum oyle geldim
Hergun geldim siteye nickimi yazip giremedim.

allah seni neetmesin azra ya
ben geberdim burda nasılsın iyi misin diye..
nolcak be öyle böyle haltlar yediyse,barışırsın barışmazsın senin paşa keyfin bilir..
kime ne..
bir daha SAKIN SENSİZ BIRAKMA BURAYIsakın bakkkk

bakın demin klimacı geldi,tükana takacak klimayı ya,adam 250 tl istedi
benimkinde tık yok.. yüzüme bakıyor.. ulen pazarlık etsene demi
ben de iyi ya tamam takılsın dedim geçtim.. her zaman karar veren ben.
uğraşıyorum hayatla işte..

Son düzenleme:

aynen azra, dünya yansın alev onun yanında olmasın o kıçını kaldırmasın hiç, kimse ona bişey sormasın. tartışmaya çalışırsanda karşılık alamazsın zaten herşey yolunda yine beni kim doldurmuşki, sorunumuz yokmuş niye canım sıkılmışki
kızzzz:26:
benüm herüften bahsediyo olmayasın
kavga ederken konuşmaz çıldırrrtırrrr
sessizdir,çocuk gibidir
eşşektir

hep aktif erkeklerden esprili konuşkan kendini dinleten ağırlığı olan erkeklerden hoşlanmışımdır. ama tam tersi benimki

Ne guzel canim..hicbir ugras vermeden tig gibi oldun yine
Cok mu hareketli emir..?

hoşgeldin azram. Kocani takma boşver. Ne kadar takarsan onun o kadar g.tü kalkar. Emir beye gelince. Sabah yedi de kalkar. Kalkar kalkmaz beşikte beni niye almıyosun der gibi dövmüşler gibi ağlar. Sonra ben onu susturmak için hoppala zıppala derken bi bakmışz bi saat geçmiş. Kesinlikle tek başına durmaz. Ben yaninda olcam sohbet etcz beyimle. Güldürecgm onu. Öyle durur. Geri kalan zamanlar da da ağlar ve ben onu kucakta gezdirirm :) günümüz böyle. :)

Canimm benimm merakta birakmak istemedim aslinda ama utandim iste.
Birakmadim ki bensiz gizli gizli ajanlik yaptim.
hep sen mi yapacan lem ajanlik :)
Ajan azra oldum bende iste :))

Son düzenleme:

kız bizim adamlar aynımıdır nedir ben bilemedim.
O susar her yerde ben konuşurum ben pazarlık yaparım, ben kavga ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…