Kızım mıkırdanıyor yine birazdan uyanır.Kızlar pişik kremi her altını açtığımd sürüyordum ama kremin nemiden kızmın derisi soyluyor inc ince hani krem nemli tutyorya silince kemle birlikte eriside inceden soyuluyor o yüzen ke kullanmak stemiyorum ama pişik olmasındandakorkuyorum aaba pişk kremi yrine er atını açtğımda sa zeyti yağı süresem bebeğe ir zararı olurmuki?
kız o tavsiyeye hangi erkek dayanabilir
benimki bi öpücükle bile şey oluyoo
heralde kız babaannesindeydi dimi
selam
odunlardan bahsedilmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
benim odunda durup durup öder mıncıklardı sinir olurdum ne günlerdi beeeee
ne yapalımm kızımm erkekin zayıf noktası neyse ordan vuracaksınn:94::94::94:
evettt her cuma babannede
hatta yarın tatil olduğundan bugünde
selam
odunlardan bahsedilmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
benim odunda durup durup öder mıncıklardı sinir olurdum ne günlerdi beeeee
Prima yeni bebek kullanıyorum bende pişik olmasın diye önelem amaçlı kremliyorduma ma sanırım abartım biraz 25 gün oldu 200 ml sebamed bitirdik birde yeni bir kreme geçtik onunda yarısını bitirdik.Bende hiç faydasını görmedim artık sürmek istemiyorum ama bu defada daha kötü pişer diye korkuyorum kreme rğman makatının etrafında kırmızı noktacıklar var.Ve kremdende bacak kenarları yücülüyor.bez ne kullanıyorsun canım sen. ben çınarı hiç öyle sürekli kremlemedim
ben şimdiye kadar bi kere falan sürmüşümdür
krem iyi bişey değil cnm sonuçta kimyasal sürme derim
cok sıkı giydiriyosan ondan da olur artık havalar o kadar soğuk değil sıkma cocuğu
oooo hayırlı işler o zaman
gerçi adama sabahdan beri yığınla defa odun dedin bişey yapmazsın heralde
çınara huggies molfix canbebe ve primanın aktif bebeği pişik yaptı.
sadece premium care ve uyu oyna olanı iyi geldi, şükür nerdeyse hiç pişik olmadı,
tabi bezini sık değiştiriyorum. kaka yapar yapmaz altını açıyorum ve altını çok sık açık bırakıyorum sanırım iyi havalanıyor
Kizlar kuafordeyim sira bekliyorum sinir oldum ya birde randevulu gittim heee
ben 1 aydır kaş ve bıyık aldıramıyodum orman gibiydi,
Dün iş çıkışı gittim ay yüzüm gözüm açıldı bir kaşık kalmış kıldan
Prima yeni bebek kullnıyorum altınıda her uyandığında değiştiriyorum ama uyurken altını açamıyorum 2-5 saat uyursa bez altında kalıyor uykusu dağılmasın diye uyanınca değiştiriyorum.
benimde bıyıklar fenaadaha geçen hafta aldırdım yüzümü ama çıkmışlar hemen
canım yeni bebek değilde premium care kullan bence. zaten arada 2-3 lira fark var. inan o küçük pişikler olmıycak.
ben şuan bile o yeni bebeğin aktf bebeğini kullandım bir paket o da yarısını kullanamadım. hemen pişmeye başladı bıraktım. Premium care dene derim şuan
Ben doğumdan önce almıştım bir paket primium care bir pakette yeni bebek onu kullandım peşindedne yeni bebek almıştım onu kullandım belkide ondan oldu ben yine primium care alayım en iyisi.Sağol puffym
Prima yeni bebek kullanıyorum bende pişik olmasın diye önelem amaçlı kremliyorduma ma sanırım abartım biraz 25 gün oldu 200 ml sebamed bitirdik birde yeni bir kreme geçtik onunda yarısını bitirdik.Bende hiç faydasını görmedim artık sürmek istemiyorum ama bu defada daha kötü pişer diye korkuyorum kreme rğman makatının etrafında kırmızı noktacıklar var.Ve kremdende bacak kenarları yücülüyor.
Allttan iiki ka giydriyorum üsttende üçkat bide pnye btanyeye saıyorum ben üşyorum oda üşü diye korkuyorum sarmaam yanakrı buz gibi oluyor kombi anıyor am yinede üşüyrum ben
Klavyenin pili zayıflamış sanırım harfler eksik oluyor kusura bakmayın
cnm her bezden sonra azıcık bezi açık tut hava alsın kuzucuk.ben bazen niveanın pişik kremini kullanıyorum güzel gerçektensaf zeytinyağıda sürebilirsinbebeklerin üşüyüp üşümediğini ensesine bakarak anlarsın kuzum yanakları soğuk olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?