ya o pambık elleriyle gel gel gel yapıyo yumak
gittik emlakçıdan kontratı aldık geldik az önce
bu arada nerde kalmıştık
hayırlı uğurlu olsun megim.
yeni yerinizde satışlarınız bol olsun, kazancınız artsın dahada.
Yeni yerin sana yeni yeni şeylerde getirsin
kaçtım ben anacığıma süpriz doğumgünüsü yapıyorum. Herşey hazır oraya gitcem
Sağol pufym yok pişiğe bağlı huysuzluğu yok zaten pişiğide yok şuan kasıklarında krem kalıyorya oralarda kremi silerken yüzülmeler oldu kremi kullanmıycama artık.Saf zeytin yağı sürdüm açınca altını.birde makatına yakın birkaç kırmızı nokta var.eğer huysuzluk ediyorsa pişiği için elinde kalanlarıda boşver sonra günde aralara sserpiştirerek kullanırsın premium kesinlikle engelliyor
Bezini her açtığımda biraz açık bekletiyorum bende çünkü hem hava alsın diye hemde biraz açık bekletince kakasını yapıyor bacaklarını karnına doğru kadırıyorum biraz müdahale gerekiyor yeni beze öyle geçiyoruz yoksa hemen değiştirmeye çalışırsam yeni koyduğum beze bırakıyorcnm her bezden sonra azıcık bezi açık tut hava alsın kuzucuk.ben bazen niveanın pişik kremini kullanıyorum güzel gerçektensaf zeytinyağıda sürebilirsinbebeklerin üşüyüp üşümediğini ensesine bakarak anlarsın kuzum yanakları soğuk olabilir
Canım çok sevindim tr ye gelecek olmanızaselam kizlar nasilsiniz bakim
kiz uyuyor her an uyanabilir hic guven teskil etmiyor bu velet bendekahvalti yapmam lazim firsattan istifade ama cok useniyorum..
siz nasilsiniz./? gamzede durumlar duzelmis gibi hadi hayirlisi olsun bakalim.
azra kuzum icin de hayirli olsun insaallah bundan sonra herkes sorunsuz, rahat gecirir evliligini..
bi bakim.. heee meg tukkani tasiyomus kolay gelsin bacim..
ben cocugun yemesiyle icmesiyle kusmasiyla doyuyomu doymuyo mu ay bu cocuk kilo verdi diye dusunmesiyle epey mesgulum
heee bu arada 15 gune tr yolcusuyuz insaallah. koca yaz ordayim Allah nasip ederse.
Canım hapşırması üşümeden değilmiş benimkide arada hapşırıyor.yaaaaa enseden mi anlariz
ne guzel bilgi olmus bu pisim saol. elleri hep soguk. ayaklari da usuyor hemencecik. benimki bir de hemen hapsiriyor, hic cocugun kat kat sarmamalak istemiyorum ama oyle olunca usuyor saniyorum.
Duygum merak etmen çok doğal almutlaka görüntülü telsiz al.naslsnz fıstıklar fırtınalı bi gecenin ardından sakin bi gun ece uyuobu arada sling bakaym dedm kociş pek ozenıo slinge bana onlardan al aşkm oyle taşrm ben eceyi dıo ii dedm benm de görüntülü telsz almam lazm ya çok evhamym ben kızlar ya lazm bana her dk gidip bakıorm eceye bi de rahat etsn die yuzukoyun yatrıorm aklm hep onda kalıo bu nedenle ..yaz da gelnce daha lazm olcak gibime gelıo
weewellin bi kamerali telszini buldm da
sling konusunda hiç bi fikrim yok
babasling die bşey buldm şimdi kkde nasl bşeydir bakıcam şimdi sizin onercegnz bi sling var mı ferdam yok galba bugun neyse o okur yazar zaten bana o blıo baya slingleri ...
[video=youtube;clHFvu-eNOs]http://www.youtube.com/watch?v=clHFvu-eNOs[/video]
İzmir'in dağlarında çiçekler açar
cnm ben penye yelek giydiriyorum havalr ısındı kuzum polar giydirme artık iki kat ince giydir.boğazı çok açık olan şeylere ağız silme tülbentleri oluyorya içine ondan koy o şeklilde kullana bilirsin.birde sende asitli şeyler acı yeme portakal yeme baharatlı yiycek yeme çay kahve falan çok içme çünkü yediklerinden de pişik olabilirSağol pufym yok pişiğe bağlı huysuzluğu yok zaten pişiğide yok şuan kasıklarında krem kalıyorya oralarda kremi silerken yüzülmeler oldu kremi kullanmıycama artık.Saf zeytin yağı sürdüm açınca altını.birde makatına yakın birkaç kırmızı nokta var.
Bezini her açtığımda biraz açık bekletiyorum bende çünkü hem hava alsın diye hemde biraz açık bekletince kakasını yapıyor bacaklarını karnına doğru kadırıyorum biraz müdahale gerekiyor yeni beze öyle geçiyoruz yoksa hemen değiştirmeye çalışırsam yeni koyduğum beze bırakıyor
Aaa bak ben onu bilmiyordum yanakları elleri soğuk oluyor üşüyor diye korkuyorum.Ensesi sıcak oluyor.Tırnaklarınıda kestim eldiven takmak istemiyorum ama elleri buz gibi oluyor diye mecburen yine giydiriyorum artık bir 10 gün sonra hiç eldiven takmıycam.
Birde ben aldığım birçok şeyi kullanamdım ne saçma yapmışlar bazı tulumların yada üstlerin yakaları kocaman bebeğin bağrı açıkta kalıyor sinir oluyorum.
Birde alt üst takımların altlarına gıcık oluyorum lastikleri çok sıkı birde çocuğun boğazına kadar çıkıyor
Moonum ama ben evde ince bir hırkada giyiyorum yani iki kat üstüm altımada polar eşofman giyiyorum yani üşüyorum bende oda üşür diye düşünüyorum.
Canım çok sevindim tr ye gelecek olmanıza
Canım hapşırması üşümeden değilmiş benimkide arada hapşırıyor.
Duygum merak etmen çok doğal almutlaka görüntülü telsiz al.
Benim karyolası yatak odamada aa yine yat kalk yapmıyım gözüm üzerinde olsun diye karyolayı yatağa doğru çevirdim yaklaştırdım uyku setinin yan kenarınıda çıkardım rahat oldu böyle hatta kenarınada kurdale bağladım yatıığım yerden sallıyorum gece büyük rahatlık oldu benim için.
Bence sling almadan önce tanıdığında varsa dene derim kübra ne kanguruda duruyor nede portbebede daralıyor hemen illaki kucakta olmak istiyor şimdi ecede sevmeyebilir belki.
Ayy çok güzel bayıldım zaten seviyordum böylede çok güzel olmuş dinlerken tüylerim diken diken oldu
Kizlar dip boyami yaptirdim,saclarimin uclarindan kestirdim,kaslarimi aldirdim
Insana benzedim be yav :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?