Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlı uğurlu olsun megim.
yeni yerinizde satışlarınız bol olsun, kazancınız artsın dahada.
Yeni yerin sana yeni yeni şeylerde getirsin

Oyyyy ben senin bu güzel dualarına bitiyorummmm
Allah razı olsun pufim.. Sağolllll

Mirabalar efendim :) Sabahtan beri geziyoruz emirle. :) hiç sesi çıkmıyo arkadaş dışarda iken. Dışarı kuşu olacak sanırım.

Ulen ne çekiştirmişsiniz kocaları sıra bende heralde
Benimki evde tamir vs ne kadar iş varsa kendi yapar dışarı banka bilmemne hepsi ona aittir hiç ellemem:))) gelir kuruş kuruş hesap verir bunu buraya yatırdım bunu şuraya yatırdım diye. Ben gezmeyi pek sevmem benimki kurtludur hadi hazırlan diye yalvarır. En uyuz olduğum huyu yemek yaparken arkadan hızla gelip sarılması her seferinde korkar yemeği dökerim güler yüzlü ve çok komiktir ayrıca böğğğ ettirecek kadar romantiktir bi pazarlık yapar ben utanır çıkarım ama.....
Gel gelelim dunyanın en sinirli en pasaklı insanıdır. Bi anda hiç olmayacak bişeye sinirlenir ayağım sendeledi diye bas bas bağırabilir. Herşeye karışır allığımın rujumun hatta sütyenimin rengine bile o karar verir. Kişisel temizliğine çok düşkündür ama evin içine eder. Belediye çöp ev diye bassa hiç rahatsız olmaz çorabının biri yatak odasından biri mutfaktan çıkabilir::)))
Bu arada ben kadar doluymuşum be:)))

Bu Arada 20 gündür bingöldeyim koca yok nasılsa bacaklarım Recep ivedikle yarışır o derece. Adet olsam burda istanbula gitmeden kurtulsam derdirdeyim
Kayınvalidem avoncu bu arada kocişimle kavuşacağımız gün için parıltılı vücut losyonu aldım benimki bayılır öyle şeylere de:)))

[video=youtube;clHFvu-eNOs]http://www.youtube.com/watch?v=clHFvu-eNOs[/video]

İzmir'in dağlarında çiçekler açar

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun

selam kizlar neler yapiyosunuz? var mi yeni mutlu haberler filan? ben ayniyim..
biraz kafami karistiran bi seyler var, simdi ben son bi kac aydir hormon tedavisi gordum ya,
bu ay ara verdik hic bi sey yapmiyoruz, ama simdi de adetim bittikten cok sonra bile ara ara boyle leke gibi seyler oluyor.
bugun bilmem kacinci gunum hala boyle bikac gune bir az bi leke oluyor, bazi lekeler nasil lekeyse lavaboya kendi dusuyor.boyle hafifi pembemsi acik kahvemsi.
anlamadim ya vucuduma eziyet ettim heralde, bi yandan diyet bi yandan hormonlar.
bi kere daha boyle ara lekelenmem olunca doktor kist falan patlamistir ondandir demisti, ama simdi doktora da sormadim.
hakkimizda hayirlisi ins onemli bi sey degildir..
batim da ne zaman bilmiyom nisan sonu heralde en gec 1 mayis..

eğer huysuzluk ediyorsa pişiği için elinde kalanlarıda boşver sonra günde aralara sserpiştirerek kullanırsın premium kesinlikle engelliyor
Sağol pufym yok pişiğe bağlı huysuzluğu yok zaten pişiğide yok şuan kasıklarında krem kalıyorya oralarda kremi silerken yüzülmeler oldu kremi kullanmıycama artık.Saf zeytin yağı sürdüm açınca altını.birde makatına yakın birkaç kırmızı nokta var.
Bezini her açtığımda biraz açık bekletiyorum bende çünkü hem hava alsın diye hemde biraz açık bekletince kakasını yapıyor bacaklarını karnına doğru kadırıyorum biraz müdahale gerekiyor yeni beze öyle geçiyoruz yoksa hemen değiştirmeye çalışırsam yeni koyduğum beze bırakıyor

Aaa bak ben onu bilmiyordum yanakları elleri soğuk oluyor üşüyor diye korkuyorum.Ensesi sıcak oluyor.Tırnaklarınıda kestim eldiven takmak istemiyorum ama elleri buz gibi oluyor diye mecburen yine giydiriyorum artık bir 10 gün sonra hiç eldiven takmıycam.

Birde ben aldığım birçok şeyi kullanamdım ne saçma yapmışlar bazı tulumların yada üstlerin yakaları kocaman bebeğin bağrı açıkta kalıyor sinir oluyorum.
Birde alt üst takımların altlarına gıcık oluyorum lastikleri çok sıkı birde çocuğun boğazına kadar çıkıyor

Moonum ama ben evde ince bir hırkada giyiyorum yani iki kat üstüm altımada polar eşofman giyiyorum yani üşüyorum bende oda üşür diye düşünüyorum.

Canım çok sevindim tr ye gelecek olmanıza
yaaaaa enseden mi anlariz

ne guzel bilgi olmus bu pisim saol. elleri hep soguk. ayaklari da usuyor hemencecik. benimki bir de hemen hapsiriyor, hic cocugun kat kat sarmamalak istemiyorum ama oyle olunca usuyor saniyorum.
Canım hapşırması üşümeden değilmiş benimkide arada hapşırıyor.
Duygum merak etmen çok doğal almutlaka görüntülü telsiz al.
Benim karyolası yatak odamada aa yine yat kalk yapmıyım gözüm üzerinde olsun diye karyolayı yatağa doğru çevirdim yaklaştırdım uyku setinin yan kenarınıda çıkardım rahat oldu böyle hatta kenarınada kurdale bağladım yatıığım yerden sallıyorum gece büyük rahatlık oldu benim için.

Bence sling almadan önce tanıdığında varsa dene derim kübra ne kanguruda duruyor nede portbebede daralıyor hemen illaki kucakta olmak istiyor şimdi ecede sevmeyebilir belki.
[video=youtube;clHFvu-eNOs]http://www.youtube.com/watch?v=clHFvu-eNOs[/video]

İzmir'in dağlarında çiçekler açar

Ayy çok güzel bayıldım zaten seviyordum böylede çok güzel olmuş dinlerken tüylerim diken diken oldu

Kizlar dip boyami yaptirdim,saclarimin uclarindan kestirdim,kaslarimi aldirdim
Insana benzedim be yav :)

kızlar

bişi sorcam kızın üstünü değiştirirken gördüm
kollarında dirsek içlerinde ve hemen dirsek arkalarında egzama gibi kocaman döküntüler olmuş
neden olur kii

yarın dr gidicem bu yüzden

ilda büyük ihtimalle alerji
farklı bişey yedirdin mi

azracım güle güle kullan saçını
kaşını bıyığını da güle güle uzat ehehe

beyazkelebek sende prolaktin yüksekti heralde de mi
o yüzden parça parça kanama olmuş olabilir

duygu ben halka sling kullandım da o tek taraflı olduğundan omzu ağrıtıyor az kilo alınca
babasling de tek taraflı bence ondan alma
illa sling alacaksan mei tai alabilirsin bence en iyisi o
ama bana kalsa sling çok kısa kullanılıyor o kadar para verme
kanguru al 3 aydan sonra kullanılıyor
chicco you&me benimki sırtta bel desteği var o yüzden belini ağrıtmıyor diğer kangurulsra göre büyük artı
başka kanguru da kullandım belim kopuyodu ki o zaman hafifti kuzey şimdi 9,5 kilo hala kullanabiliyorum çok uzun mesafe olmasa da
kesinlikle öneririm

lovely pişik kremini çok çok çok fazla kullanıyorsun o zaman sen
nasıl bitirdin onca kremi ya
küçücük mercimek tanesi kadar kullanman lazım
çok kullandığın için döküntü yapmış bence
zyağı kullanabilirsin üok daha iyi zaten
ama önce ocakta yak asidi gitsin
ben uzun süre kullandım da sonra yoruldum sıkıldım bıraktım
şimdi ara ara pişik kremi sürüyorum sürekli sürmüyorum
genelde sorun olmuyor sadece yedikleri içtiklerine göre değişebiliyor

başka ne dicektim ben ya hmmm

Cok saol ferdam
Bebek yagi sursem olur mu ki pisik icin ferdam
Gecenler de biri soyledi de guvenipte suremedim

cnm ben penye yelek giydiriyorum havalr ısındı kuzum polar giydirme artık iki kat ince giydir.boğazı çok açık olan şeylere ağız silme tülbentleri oluyorya içine ondan koy o şeklilde kullana bilirsin.birde sende asitli şeyler acı yeme portakal yeme baharatlı yiycek yeme çay kahve falan çok içme çünkü yediklerinden de pişik olabilir

Kizlar dip boyami yaptirdim,saclarimin uclarindan kestirdim,kaslarimi aldirdim
Insana benzedim be yav :)

fıstıktın tam fıstık oldun kuzummmmmmmresim isteriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…