Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kocamla alakalı olumsuz şeyleri yazdım..
e olumlular da bana kalsın bari

megim sen bendende doluymuşun hala ordasın.
bak çınar hav demiş teyzesi

kızım needem masadan kalkarken en son bunu konuşuyoduk ya
ben ne işler hallettim bu arada amaniiinnnn

ben o çınar efendinin ilk kelimesini yirim hav mı dimiş dombul elli kardanadamım benimmm :98:

bakın gene az biraz gidiyorum
gelince gene kaldığım yerden devam ederim :86:

kızım needem masadan kalkarken en son bunu konuşuyoduk ya
ben ne işler hallettim bu arada amaniiinnnn

ben o çınar efendinin ilk kelimesini yirim hav mı dimiş dombul elli kardanadamım benimmm :98:

ya daha önce anne dedi babada dedi, çocuğumun ablası olmamasına rağmen ablada dedi ama
şimdi niye hav dediki.
bu arada gel gel gel yapıyoruz ellerimizi

tespit süper herseyi ona cekmiş zaten tip de aynı
bi sinirli oluşu birazcık bana benziyo

benim çocuğun huyları falan aynı ben valla da, babaya bu ara biraz benzemeye başladı.
benim oğlum başak erkeği sanmam babası gibi olacağını, kendime telkinde bulunuyorum

benim çocuğun huyları falan aynı ben valla da, babaya bu ara biraz benzemeye başladı.
benim oğlum başak erkeği sanmam babası gibi olacağını, kendime telkinde bulunuyorum

başak titiz olur derler emir de başak bakalım nasıl olacak
babası gibi inat olmasında
anası gibi uyumlu olsun

naslsnz fıstıklar fırtınalı bi gecenin ardından sakin bi gun ece uyuo bu arada sling bakaym dedm kociş pek ozenıo slinge bana onlardan al aşkm oyle taşrm ben eceyi dıo ii dedm benm de görüntülü telsz almam lazm ya çok evhamym ben kızlar ya lazm bana her dk gidip bakıorm eceye bi de rahat etsn die yuzukoyun yatrıorm aklm hep onda kalıo bu nedenle ..yaz da gelnce daha lazm olcak gibime gelıo
weewellin bi kamerali telszini buldm da
sling konusunda hiç bi fikrim yok
babasling die bşey buldm şimdi kkde nasl bşeydir bakıcam şimdi sizin onercegnz bi sling var mı ferdam yok galba bugun neyse o okur yazar zaten bana o blıo baya slingleri ...

ben aldım ama pek memmun kalmadım desem yeri var. çınar çok oynak olduğundan ona hitap etmedi. hep sling boynumda asılı kaldı ben kucakda taşıdım ama her çocuk çınar olmadığından memmun kalma durumuda olabilir ece nin

anladm cnm bnm ... babasling mi almştn sen peki? evt ya sıkı sıkı tutuo çocugu hareketli çocuklar için uygun degl ...aşırı hareketli bi bebek degl ece ama sonra ne olur onu blemem çok da uygun bşey degl valla yuz lira civarı unnadoda neyse alaym da babasınn içinde kalmasın inşş memnun kalrz bakalm ...

ben normal sling aldım canım

ya daha önce anne dedi babada dedi, çocuğumun ablası olmamasına rağmen ablada dedi ama
şimdi niye hav dediki.
bu arada gel gel gel yapıyoruz ellerimizi

o dombul ellerlen mi gel gel gel yapıyo

Son düzenleme:
gittik emlakçıdan kontratı aldık geldik az önce

bu arada nerde kalmıştık

Son düzenleme:
ay büssürü isim görüyorum aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…