canım annem aynı hala hastanede, çınarda öyle ortalıklarda kaldı. Biraz yengem bakıyor dayımın eşi, biraz babaanesi ile halaları
emine tebrikler cnm sana ve kuzunaa...
Hicbisey istedigim gibi gitmiyor Hilalcim
Yumurta yogurt sutu ihmal etme sakin et ve balik sart zorla wkendinu bence daha erken almaya baslican bundan sonra
Ben yelek sevmiyorum kucağıma alınca ensesine kadar çıkıyor diye ama yataktan kadırınca ince bir penye battaniye ile sarıyorum hem emzirirken tutması kolay oluyor.Lovely ben bebeyağı sürüyorum hiç pişik olmuyo
Bi de bebeklerin elleri ve ayakları soğuk olur genelde üşümüyodur korkma ama yataktan çıkınca bi Yelek giydir mutlaka yatak sıcağıyla üşümesin
Hevukum çok sevindimmmmKızlarrrr
Eşim test almaya gitmiş eczacı hamiledir o kesin gerek yok teste demiş
eşimde almış yine ama aradı aşşağı in ben ölücem bu heyecanla dedi ve devlete gittik bu satte böbreğim ağrıyo ama günümde geçti dedim
Sonra kan testi ve idrar yaptı dr sonuç
Bthgc değerim 500 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorum özlemim tweetyim Brovnim kızlarrr inanamıyorum hala şimdi geldik eve eşim çok ağladı Allahım inşallah olmayanlarada nasip etsin kimseye hasret çektirmesin Rabbim beanada kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde..
eşin ikna olmuştu en son ,tahlilllerle ilgili fln bi problem yok dimi yani saglıkla ilgili
cnm yiyorum ama kuş kadar dr normal diyo ama bende artık gebe şeyleri giymek istiyorum
size göbek fotoları koymak istiyorum böyle insanlar aaa hiç kilo almamışsın deyince moralim bozuluyor
eşin ikna olmuştu en son ,tahlilllerle ilgili fln bi problem yok dimi yani saglıkla ilgili
cnm yiyorum ama kuş kadar dr normal diyo ama bende artık gebe şeyleri giymek istiyorum
size göbek fotoları koymak istiyorum böyle insanlar aaa hiç kilo almamışsın deyince moralim bozuluyor
Çok sağol ya hala inanamıyorum ki ben korkuyorum halaŞükürler olsun :))
Allah razı olsun inşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin hamile olanlarada sağllıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin canım.Seni her ne kadar tanımasam da çok dua ettim inş. hamile kalırsın diye.Mesajını okuyunca çok sevindim.İnş. rabbim kucağına almayı nasip eder.Tüm evlat hasreti çekenlere de nasip olur inş.
Evet canım gerçekten öyle inanmak çok zor tüp bebek bile yaptırdım sadece 1 yumurta olmuştu.2. kez başlıycaktım dr hemen tüp yaptırman lazım yoksa tüptede şansın biter demişti.ama oldu geldi..gözlerim doldu inan
çok mutlu oldum
rabbimin mucizesi işte zamanıı bekliyor
çok güzel sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah
rabbim hayırlı evlat versin kucağına almayı nasip etsin
herkeslere günaydın bu arada
Amin inşallah pufyym çok karışık bir durumdayım şuan nasıl hamile kaldığımı bilseniz sizde inanamazsınızhevuk tebrik ederim canım. Çok sevindim, rabbim zamanı geldimi yolluyor bebişleri.
Bizim paşamızda nerdeyse 5 yıl sonra teşrif etmişti mesela. Sen rabbime dua et, içini ferah tut.
rabbim hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin
Allah razı olsun canım.cnm bebişin hayırlı uğurlu olsun..Rabbim hepimize sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Brownim sağol canım inşallah Rabbim sanada nasip eder hep derlerdi zamanı var bekle gerçektende öyleymişÇok mutlu oldum tebrik ediyorum,bir kez daha görmüş oldum ki zamanı gelmeden o bebek olmuyor
Bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağını almanı diliyorum canım.
yaşasın
Allah razı olsun jeladacım amin inşallah.hevukkk canım beniimmm gözün aydın rabbim yavrunu sana bağışlasın sağ salim gelsin dünyaya çok mutlu oldum çokk
Sağol canım benim eşimde seninki gibiydi canım çok sıkıntılar yaşadım bende tüp bebekte olmadı 2 yıl önce yaptırmıştım şimdi kendi kendine hamileyim ben herşeyin bir vakti varmış demekki.o tüp bebeğide zorla yaptırmıştım ne kadar ağlamaşdım kabul etsin diye.Selam kizlar
Ben sporabasladim dun itibariyle
Hevuk arkadasimizi kutlarim saglikla kucagina alir insallah
Emine senin kizina masallah diyorum
Sevgili esim tup bebege gerek olmadigini sakin olmami ve kendiliginden olucagini soyledi en basa donduk yani gercekten aklim cok karisik annem bile bikti onun bu tutumundan birak don diyor senin psikolojin iyice bozuldh yeter artik diyor :26:
slm kızlar
hevukkkkkkkkk çoooooooook tebrik ederim allah isteyen herkese tez vakitte inş.
bizimde bu akşam dr randevumuz var 2li test için,inş herşey güzel çıkar
yaaaaaa ben kilo alamıyorum hala, nerdeyse 3aylık olcaz sadece 1 kilo aldım
o da akşamlar sbh tartılınca 500 gr fln dr sorun yok diyo ama ben takmaya başladım
şu bulantılar geçse dalcam yemeklere ama hala geçmedii
Gorusuruz canim kendinize iyi bakinlovelyim sagol cnm bende bunları yiyorum süt bana yasak bagırsak rahatsızlıgımdan dolayı
ama dr yogurt peynir ayran yiyorsan problem yok dedi,ben ekmek pek yiyemiyorum
ztn normalde de pek aram yoktu şimdik hiç yok
perim ama sen böyle yaparsan eşin ne yapsın hzr onu ikna etmişken umut yok fln olmazki
%20 ihtimal bence hiç düşük bi ihtimal değil en azından denemiş olcaksın
böyle umutsuz olma bak hep söylüyorum sen mutlu olcaksın iyi hissetceksin
burda ne imkansızlıktan ne mucizeler gördük sen de biliyorsun
bence deneyin inş.da tutar
kusra bakmayın şarjım bitiyor çıkmak zorundayım
lovelyim sagol cnm bende bunları yiyorum süt bana yasak bagırsak rahatsızlıgımdan dolayı
ama dr yogurt peynir ayran yiyorsan problem yok dedi,ben ekmek pek yiyemiyorum
ztn normalde de pek aram yoktu şimdik hiç yok
perim ama sen böyle yaparsan eşin ne yapsın hzr onu ikna etmişken umut yok fln olmazki
%20 ihtimal bence hiç düşük bi ihtimal değil en azından denemiş olcaksın
böyle umutsuz olma bak hep söylüyorum sen mutlu olcaksın iyi hissetceksin
burda ne imkansızlıktan ne mucizeler gördük sen de biliyorsun
bence deneyin inş.da tutar
kusra bakmayın şarjım bitiyor çıkmak zorundayım
Allah razı olsun lovelyim canım sendede varmıydı bu ben inanamıyorum hep korkuyorum iştahımda yok hiç zorla bir yumurta yedim.Suyuda sevmem hiç ama içicem bolca herşeyden yemeliyim şimdi pekmez yogurt ceviz süt..Ben yelek sevmiyorum kucağıma alınca ensesine kadar çıkıyor diye ama yataktan kadırınca ince bir penye battaniye ile sarıyorum hem emzirirken tutması kolay oluyor.
Hevukum çok sevindimmmmAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Böbreğin ağrıyorsa bolbol su iç sakın ihmal etme.Ben hamile kaldığımda böbreğimde taş vardı bol su ile atlattım çok şükür.Dr unu yinede bilgilendir ama ne röntgen çekilebiliyor nede ilaç kullanbiliyorsun o yüzden su en iyi ilaç bu dönemde.
Canim esimin morfolojisi % 2 ama sayi iyi oldugu icin dr sorun yok dedi dr icin cok negatif bi dr dedi moralimi bozmus dilimin ucuna neler geliyor cok kiricam artik bi sorun olmasa 18 ay gecti insaf yani kendi benim gibi uzulmuyor gercekten ne kasar devam edicez bilmiyorum inan sevgi saygi herseyi kaybediyorum asilamada dr sans % 20 dedi oda hic icimden gelmiyor hicbiseye hevesim kalmadi
1 ay sonra hatirlatirimcok hizli almaya baslucan benim bi arkadasimda senin biydi sjmdi 6 aylik 10 kg almis dr u kizmis
canım prensesimm sağol ama nedense bende eşine katılıyorum aceleci davranma tüp bebek için rabbim sağılkla göndersin meleğini inşallahSelam kizlar
Ben sporabasladim dun itibariyle
Hevuk arkadasimizi kutlarim saglikla kucagina alir insallah
Emine senin kizina masallah diyorum
Sevgili esim tup bebege gerek olmadigini sakin olmami ve kendiliginden olucagini soyledi en basa donduk yani gercekten aklim cok karisik annem bile bikti onun bu tutumundan birak don diyor senin psikolojin iyice bozuldh yeter artik diyor :26:
Çok sağol ya hala inanamıyorum ki ben korkuyorum hala
Allah razı olsun inşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin hamile olanlarada sağllıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin canım.
Evet canım gerçekten öyle inanmak çok zor tüp bebek bile yaptırdım sadece 1 yumurta olmuştu.2. kez başlıycaktım dr hemen tüp yaptırman lazım yoksa tüptede şansın biter demişti.ama oldu geldi..
Amin inşallah pufyym çok karışık bir durumdayım şuan nasıl hamile kaldığımı bilseniz sizde inanamazsınız
Allah razı olsun canım.
Brownim sağol canım inşallah Rabbim sanada nasip eder hep derlerdi zamanı var bekle gerçektende öyleymiş
Allah razı olsun jeladacım amin inşallah.
Sağol canım benim eşimde seninki gibiydi canım çok sıkıntılar yaşadım bende tüp bebekte olmadı 2 yıl önce yaptırmıştım şimdi kendi kendine hamileyim ben herşeyin bir vakti varmış demekki.o tüp bebeğide zorla yaptırmıştım ne kadar ağlamaşdım kabul etsin diye.
Allah razı olsun canım ben seni şimdi gördüm seninde bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Testlerde güzel çıkar inşallah Allah'ın izni ile..
Allah razı olsun lovelyim canım sendede varmıydı bu ben inanamıyorum hep korkuyorum iştahımda yok hiç zorla bir yumurta yedim.Suyuda sevmem hiç ama içicem bolca herşeyden yemeliyim şimdi pekmez yogurt ceviz süt..
Prenses canım benim eşimde seninki gibiydi dün bile ben olur demiştim dedi.
Ben tüp bebeğe zor ikna etmiştim ilkinde her kontrole gittiğimizde ağlattı beni hep ağlayarak döndüm.
2. defa başladık ordadanda ilaçları alıcağımız gün vazgeçtik ordada ağlattı beni çokk birde tüp bebek paralarını patronu vermiş olmasına rağmen böyle yaptı erkekler bir garip yani.Patronununda çocugu olmamış sonradan 3 tane oldu ama eşime hep para verip zorla gönderdi tüp bebeğe.
Rabbim nasip etti bak hemde hiç bişey kullanmadım önceden neler yapardım
Adete günümü bile hatırlamıyorum son.
Birde bunu söyliyim şok ol.
Biz birkez birlikte olduk geçen ay ondan sonra hiç olmadı ilişki çünki eşimde 4 aydır problem vardı ereksiyon olamıyordu
İlişkidede olmadı ereksiyon düşün o seşilde hamile kalmışım Rabbim okadar büyükki sen bol bol dua et Rabbimden iste ben çok dua ettim bu ay geceleri ağlayarak saatlerde dua ettim.
Bu aylarda Kuru ağaçlara can veren Rabbim çicek açtıran rabbim banda bir can ver kocamış yaşında Hz ZEKERİYAYA EVLAT NASİP EDEN RABBİM BANDA NASİP ET hERŞEYİN sahibi sensin yoktan var eden sensin bir can ver die die böyle dualara ettim..
Üzme kendini yani bazen kadınlar böyle erkeklerle yaşam boyu çekiyo ama sen mutlu olmaya çalış..
Ben yelek sevmiyorum kucağıma alınca ensesine kadar çıkıyor diye ama yataktan kadırınca ince bir penye battaniye ile sarıyorum hem emzirirken tutması kolay oluyor.
Hevukum çok sevindimmmmAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Böbreğin ağrıyorsa bolbol su iç sakın ihmal etme.Ben hamile kaldığımda böbreğimde taş vardı bol su ile atlattım çok şükür.Dr unu yinede bilgilendir ama ne röntgen çekilebiliyor nede ilaç kullanbiliyorsun o yüzden su en iyi ilaç bu dönemde.
Lovelym ister sev ister sevme bir ay sonra battaniyenin arasında durmıcak o bebe
Bu arada biz bu ay iki gün korunmadık adetim de gecikmişti tırsmalardan tırsma beğeniyodum valla bu sabah adet oldum nasıl mutluyum:))) ama çok sancım var her zamanki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?