Kızlarrrr
Eşim test almaya gitmiş eczacı hamiledir o kesin gerek yok teste demiş
eşimde almış yine ama aradı aşşağı in ben ölücem bu heyecanla dedi ve devlete gittik bu satte böbreğim ağrıyo ama günümde geçti dedim
Sonra kan testi ve idrar yaptı dr sonuç
Bthgc değerim 500 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorum özlemim tweetyim Brovnim kızlarrr inanamıyorum hala şimdi geldik eve eşim çok ağladı Allahım inşallah olmayanlarada nasip etsin kimseye hasret çektirmesin Rabbim beanada kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde..
Kızlarrrr
Eşim test almaya gitmiş eczacı hamiledir o kesin gerek yok teste demiş
eşimde almış yine ama aradı aşşağı in ben ölücem bu heyecanla dedi ve devlete gittik bu satte böbreğim ağrıyo ama günümde geçti dedim
Sonra kan testi ve idrar yaptı dr sonuç
Bthgc değerim 500 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorum özlemim tweetyim Brovnim kızlarrr inanamıyorum hala şimdi geldik eve eşim çok ağladı Allahım inşallah olmayanlarada nasip etsin kimseye hasret çektirmesin Rabbim beanada kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde..
Öyle gerçekten canım herşey nasip kısmet ama üzülüyo insan kalbine söz geçiremiyorki.hevuk valla çok duygulandım canım yaa
olacak olunca önünde hiçbir engel duramıyor işte
ama tabi bizinsanoğlu pek kaderci değiliz
olsun isteyince olsun diye diretiyoruz
oysa kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız çabamızda üzüntümüz de sıkıntımız da boşa aslında
rabbim ol desin olsun
nasip etsin inşallah herkese
Aminn iinşallah inşallah kucağıma alcagım günleride görürüm..Allah razı olsun..ay çok sevinim cnm gözlerim doldu okurken rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Selam kizlar
Albümdeki yorumlariniz icin cok saolun: 16:
Hevuk tebrikler Allah tamamina eristirsin
Rümeysa resmen emekliyor Artik kafasini ora bura carpiyor
maşallah prensese. benim tosununun emekleme girişimi yok özel bişey yaptınmı emeklesin diyebende yapayım cnm:119:
Yok canim hicbirsey yapmadim kucukten beridir cevikti hep 3 aylikken bile kendini ittiyordu yatagin bir ucundan diger ucuna
benimkinin huyu suyu bana çekmiş yarebbim:)))) ben 13 aylıkken yürümüşüm ve hiç emeklememişim .diş çıkarma eğilimi bi ara vardı salyalandı eller sürekli ağızdaydı ağlıyordu şimdi oda yok onuda ben geç çıkarmışım yaşıma girerken bana cekti bu çocuk
Cnm bende 8 ayllilken cikarmisim disi
Babasi 3 aylikken bakalim bizim kiz ne zaman cikaracak
Bende ahanda cikti diyorum yok dis mis :)
Moonum damagiyla bile istiriyor disleriyle hic dusunemiyorum :)
Puffyim benim kizim da oyle basladi ondan sonrada ellerini kullandi tek simdi hepsini kullaniyor.
benim oğlanın hiç bi yerini kullanamya niyeti yolk
parmağını uzatıp almıyor babası gibi cıyak cıyak ağlıyor
Hahaha
Hazirci yumurcak seni -:)
Öyle gerçekten canım herşey nasip kısmet ama üzülüyo insan kalbine söz geçiremiyorki.
Ben dışardaki insanlardan dolayı çok üzüldüm eve kapamıştım kendimi bebeklerini saklıyolardı benden
Laf söylüyolarda gülerek cevap verdim ama hep çook üzüldüm.Allahım kimseye bu hasreti yaşatmasın inşallah hayırlı bir şekilde kucağımada alırım..
Aminn iinşallah inşallah kucağıma alcagım günleride görürüm..Allah razı olsun..
Megimmm canımmmm çooooook teşekkür ediyorummmmm havai fişeklerde patladı artık emin oldum ben hamileyimmm
Ya çok garip bişey Allahım sanda isteyen herkesede nasip etsin inşallah hep dua ediyordum edicem özellikle isimlerle hemde..
Namazlarımda hepp hepp Allahım benim duamı kabul etti belki sizede edersem yine kabul ederrrr..
kız bu arada ne güzel hatunsun sen öyle.
valla gece bağırdım çocuğumada boşuna. yarın akşam babaannesinde bırakıcam orda kalsın bi aKŞAM çünkü ben 1 haftdır uykusuzum. Hazırcı sıpa
ay cok duygulandım gözlerim dolduuu
Allah neşenizi hiç bozmasın inşallah coook güzel heyecanlı günler geliyoorrr
allah ım inşallah kucagına almayı nasip eder, hepimize
ahhh keşkeeemrbbb ben geldimmm
Annem geldi mantı yaptık yedikk
Emineee sende olaydın keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?