Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay çok sevinim cnm gözlerim doldu okurken rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

hevuuukkkkk
çok sevindim ayyyyyy
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah hevukum

Son düzenleme:
Öyle gerçekten canım herşey nasip kısmet ama üzülüyo insan kalbine söz geçiremiyorki.
Ben dışardaki insanlardan dolayı çok üzüldüm eve kapamıştım kendimi bebeklerini saklıyolardı benden
Laf söylüyolarda gülerek cevap verdim ama hep çook üzüldüm.Allahım kimseye bu hasreti yaşatmasın inşallah hayırlı bir şekilde kucağımada alırım..
ay çok sevinim cnm gözlerim doldu okurken rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn iinşallah inşallah kucağıma alcagım günleride görürüm..Allah razı olsun..
hevuuukkkkk
çok sevindim ayyyyyy
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah hevukum

Megimmm canımmmm çooooook teşekkür ediyorummmmm havai fişeklerde patladı artık emin oldum ben hamileyimmm
Ya çok garip bişey Allahım sanda isteyen herkesede nasip etsin inşallah hep dua ediyordum edicem özellikle isimlerle hemde..
Namazlarımda hepp hepp Allahım benim duamı kabul etti belki sizede edersem yine kabul ederrrr..

yeni hamişler gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn ben inanıyorum bu topikte bebek isteyen herkesin bebeği gelcek bizde bir zamanlar ay ne zaman olcak derken meleklerimiz geldi şükürrler olsun rabbim kimsenin kucağnıı boş bırakmasın hayırlı zamanda nasip etsinn

Selam kizlar
Albümdeki yorumlariniz icin cok saolun: 16:
Hevuk tebrikler Allah tamamina eristirsin
Rümeysa resmen emekliyor Artik kafasini ora bura carpiyor

Selam kizlar
Albümdeki yorumlariniz icin cok saolun: 16:
Hevuk tebrikler Allah tamamina eristirsin
Rümeysa resmen emekliyor Artik kafasini ora bura carpiyor

maşallah prensese. benim tosununun emekleme girişimi yok özel bişey yaptınmı emeklesin diye bende yapayım cnm:119:

Yok canim hicbirsey yapmadim kucukten beridir cevikti hep 3 aylikken bile kendini ittiyordu yatagin bir ucundan diger ucuna

benimkinin huyu suyu bana çekmiş yarebbim:)))) ben 13 aylıkken yürümüşüm ve hiç emeklememişim .diş çıkarma eğilimi bi ara vardı salyalandı eller sürekli ağızdaydı ağlıyordu şimdi oda yok onuda ben geç çıkarmışım yaşıma girerken bana cekti bu çocuk

Cnm bende 8 ayllilken cikarmisim disi
Babasi 3 aylikken bakalim bizim kiz ne zaman cikaracak
Bende ahanda cikti diyorum yok dis mis :)

Cnm bende 8 ayllilken cikarmisim disi
Babasi 3 aylikken bakalim bizim kiz ne zaman cikaracak
Bende ahanda cikti diyorum yok dis mis :)

diş erken çıkması çok iyi değil diye duydum boşver geç çıksınlaren azından memişler rahat eder

azram valla kızına maşallah benimki kıçını zor sürüklüyor o da kaldırmıyor. çok uyraştı ama geri geri gidyor sadece oda 2 sürünüyo 2 yatıyo

Moonum damagiyla bile istiriyor disleriyle hic dusunemiyorum :)
Puffyim benim kizim da oyle basladi ondan sonrada ellerini kullandi tek simdi hepsini kullaniyor.

Moonum damagiyla bile istiriyor disleriyle hic dusunemiyorum :)
Puffyim benim kizim da oyle basladi ondan sonrada ellerini kullandi tek simdi hepsini kullaniyor.

benim oğlanın hiç bi yerini kullanamya niyeti yolk
parmağını uzatıp almıyor babası gibi cıyak cıyak ağlıyor

ay cok duygulandım gözlerim dolduuu
Allah Neşenizi hiç bozmasın inşallah coook güzel heyecanlı günler geliyoorrr
Allah ım inşallah kucagına almayı nasip eder, HEPimize

kız bu arada ne güzel hatunsun sen öyle.
valla gece bağırdım çocuğumada boşuna. yarın akşam babaannesinde bırakıcam orda kalsın bi aKŞAM çünkü ben 1 haftdır uykusuzum. Hazırcı sıpa

Saol puffyim utandirma beni.o senin guzelligin canim benim.sen eskiden gorecektin yaslandim be ya
Aynen ver de dinlen biraz yumurcaklar sen yorgunsun uykussuzsun anlamiyor ki habire
Oyun istiyorlar.

ay cok duygulandım gözlerim dolduuu
Allah neşenizi hiç bozmasın inşallah coook güzel heyecanlı günler geliyoorrr
allah ım inşallah kucagına almayı nasip eder, hepimize

sebilemm nasılsınn tatlımm
Bak seninde az kaldıı 82 gün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…