Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ay inşallah canım ya inşallah Gel vallahi çok fena kutlama yaparız
Eşinde gelir o şarkıları söyler benimki yemekleri yapar dükkanıda balonlarla süslerimm..
Olsunda...
İnşallah Bestoşumu alıp gelicem söz sen yeterki güzel haber ver
Lannnn özledim seni yafrımmmmm
msj hakkım yok

odunla görüştük stop. Süngüsü düşmüş stop. Ama ne ev var ne eşya ne b.k yicez bilmeyom stop. Mükü teyzem yerime saydırsın stop.

Benim de telefonum bozuk
Hiç yorum yapamıcam zaten sinirliyim ona

yaşayarak öğrendim ehehe
bence küçükken çok da sağlıklı değil gibi ama kullanılabilir diyorsa sıkıntı da yoktur
üstüne binen yükü düşünme
bi doktor demişti doğum anında ne kadar çok yük biniyor diye onun üstesinden geliyor bebek

hadi gözün aydın olmasa çıkmazdı

:))) ayaklı ansiklopedi :))
hayat öğretti

ALLAH gonlune gore versın canım

Son düzenleme:
Hevuk'cum bilmiyorum bende heyecanlandım inan..

2 testinde yanıltıcı olması imkansız gibi geliyor bana

bir defasında benımde yaptıgım ılk test sılık 2.cızgı cıktı bir sevındımki anlatamam

kan testine gittim sonuc negatıf cıktı test yanlısmıs ya da ben öyle gördüm artık bakmaktan bılmıyorum : )

2-3 ay öncede yine ikinci cizgi görünür gibiydi tekrardan yaptım negatıf...

Diliyorum ki hamilesindir.5yıl sonra kendılıgımden hamıle kalırmıyım ki demişsin,

Allahın hikmeti canım neolacagı hıc bellı olmaz..

İnsallah bebeğin seninledir ve yarın bize güzel haberlerle dönersin.

Kızlarrrr
Eşim test almaya gitmiş eczacı hamiledir o kesin gerek yok teste demiş
eşimde almış yine ama aradı aşşağı in ben ölücem bu heyecanla dedi ve devlete gittik bu satte böbreğim ağrıyo ama günümde geçti dedim
Sonra kan testi ve idrar yaptı dr sonuç
Bthgc değerim 500 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm İnanamıyorum özlemim tweetyim Brovnim kızlarrr inanamıyorum hala şimdi geldik eve eşim çok ağladı Allahım inşallah olmayanlarada nasip etsin kimseye hasret çektirmesin Rabbim beanada kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde..

Şükürler olsun :))

Seni her ne kadar tanımasam da çok dua ettim inş. hamile kalırsın diye.Mesajını okuyunca çok sevindim.İnş. rabbim kucağına almayı nasip eder.Tüm evlat hasreti çekenlere de nasip olur inş.

gözlerim doldu inan
çok mutlu oldum
rabbimin mucizesi işte zamanıı bekliyor
çok güzel sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah
rabbim hayırlı evlat versin kucağına almayı nasip etsin

herkeslere günaydın bu arada

hevuk tebrik ederim canım. Çok sevindim, rabbim zamanı geldimi yolluyor bebişleri.
Bizim paşamızda nerdeyse 5 yıl sonra teşrif etmişti mesela. Sen rabbime dua et, içini ferah tut.
rabbim hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin

cnm bebişin hayırlı uğurlu olsun..Rabbim hepimize sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..

Çok mutlu oldum tebrik ediyorum,bir kez daha görmüş oldum ki zamanı gelmeden o bebek olmuyor

Bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağını almanı diliyorum canım.

yaşasın

hevukkk canım beniimmm gözün aydın rabbim yavrunu sana bağışlasın sağ salim gelsin dünyaya çok mutlu oldum çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…