kızlar benim bat 16 haziran 2 gün var daha ne zaman test yapıyım sizce kan yada idrar
kızlar şimdi bi sitede okudum adet döneminden 10-15 gğn önce başlayan karın ağrıları ve göğüs hassasiyetleri erken gebelik belirtisiymiş.benim daha 8 gün var bat a ama bayadır karnım ağrıyor.gerçi benim bu aydan ümidim yok ama bunu okuyunca acaba mı dedim. :26: erken gebelik testi kullanan oldu mu arkadaşlar daha önce ben onu çok merak eidyorum.
bilmiyorum da tatlım geçen ay benimki öyle olmuştu çok da umutlandım ama olmadı inşallah seninki güzel olur hayırlı haber alırız batın ne zamandı canım
benim bat 22 haziran ama dediğim gibi hiç ümidim yok nedense.bide gebelikte akıntı falan oluyormuş o nezam başlıyor acaba bende hiç akıntı falan yok.
bende de akıntı var ve hahhh şimdi geldi kırmızılar deyip tuvalete gitmekten bıktım valla.kasıklarımda ağrıyo sabah çoktu ağrı şimdi azaldı
ben geldimmm megg senin bat dün değilmiydi haber var mı??
miyaba canlar
ara ara uğruyorum bugün,1 haftadır net başında fazla mesai yaptığımdan,günlük rutinlerim hep sekteye uğradı..
ama netsiz napardık,düşünmek bile istemiyorum..
dostuluğunuza doyum da olmuyor
aslında hiçbişey yapmak da gelmiyo içimden ya..
ne zormuş beklemek..
kızlar şimdi bi sitede okudum adet döneminden 10-15 gğn önce başlayan karın ağrıları ve göğüs hassasiyetleri erken gebelik belirtisiymiş.benim daha 8 gün var bat a ama bayadır karnım ağrıyor.gerçi benim bu aydan ümidim yok ama bunu okuyunca acaba mı dedim. :26: erken gebelik testi kullanan oldu mu arkadaşlar daha önce ben onu çok merak eidyorum.
naber avatar güzeli
dündü evet ama gelen yok henüz..
Kocacım var o yüzden avatarım o kadar güzel bikeremListene benide ekle bat 9 temmuz cicişim
canım,o erken gebelik testinden kasıt,sanırım predictor benzeri testler..
hani 30,40 lira olanlardan..
adeti beklemeden yapılıyo diye biliyorum.. ama ne kadar önceden yapılıyo onu bilmiyorum..
sanırım bende onlardan alıp bakıcam,kan testi beni ürkütüyo..
damarlarım ince hemen çatlıyo ve sonrasında morarıyo..
kızlaaar ben geldim.evi sildim süpürdüm toz aldım banyo tuvalet küvet banyol dolapları derken öldüm valla.yemek yapacak da hal kalmadı tabiii...
evet cnaım o testlerden alsam mı acaba diyorum sonrada beklemek daha iyi diyorum off bilmiyorum :18: gebelikte akıntı ne zaman başlıyor acab bende hiç öyle bişi yok. ümidim yok diyorum ama gün yaklaştıkçada acaba varmıdır diye merak ediyorum.
kızlaaar ben geldim.evi sildim süpürdüm toz aldım banyo tuvalet küvet banyol dolapları derken öldüm valla.yemek yapacak da hal kalmadı tabiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?